• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar esim hakli mi

katılıyorum sana canım. benim ilişkim de böyle bir kız yüzünden bitti. aralarında bir şey yoktu inanıyorum ben buna ama erkek arkadaşım ısrarla bu kızı hayatında tutmak istedi o kadın da konudaki kadın gibi bi tipti. seyahate gidcem bisikletimi götürcem beni otobüse bırakırmısın falan gibi istekleri olurdu. bu safım da gider götürürdü. üstelik de nefret ettiğimi bildiği halde. kaç kere koy mesafeni dedim ama o benim arkadaşım bana karışamazsın muhabbetleri oldu. tamam aralarında bir şey olmayabilir ama beni otobüse götürürmüsün, yok beraber geziye çıkalım falan bunlar olmamalı,olamaz bence. hem kadın da biliyordu ciddi bir ilişkisi olduğunu. bazı kadınlar çok şeytan. sen evli veya ilişkisi olduğunu bildiğin adama niye bile bile yaklaşırsın ki? belki istediği oldu kadının, ayrıldım erkek arkadaşımdan ama katlanamazdım yani buna. aralarında bir şey olmadığını bilsem de katlanamam. öyle ya da böyle mesafeyi koyacak. sevdiğim bir söz var, benim ve konu sahibinin durumuna çok da uygun: sen muhtar adayı mısın, niye herkesle aranı iyi tutuyorsun??? :19::19:

cnm aynen öyle yani kendinden ppay biç hangi arkadaşından bu denli suyunu çıkarack kdr isteklerin oldu üstelik eşini sevgilisini rahatsız etmeyi göze alarak. bazı kadınlar gerçekten kötü niyetli yada ahlak anlayışından yoksun. iyi niyet gösterenler iyi niyetlerinin kurbanı oluyor cehenneme giden tüm yollar iyi niyet taşlarıyla örülü. bi insan ilişki yaşadığı kişiye zerre kdr değer veriyorsa3. kişileri bu şekilde hayatına sokmamalı

Kizlar selam hemen konuya gireyim.esim isten eve evden ise giden biridir.tel i herzaman ortadadir yani suphelenmem esimden.bi kac ay once esimin telinde tesadufen bi is arkadasiyla konusma kayitlarini gordum.bu bayani da bi kac kere gordum iyi birine benziyor esinden ayrilmis ama yanlis bisey olacagini sanmam..

Nerdeyse hergun konusmuslar cok kisa konusmalar.tabii esime sordum mantikli bi aciklama yapti.esim oglen arasi alisverise gidiyor bu arkadasi da iste bana da sunu alir misin fln diyormus. Bikac kere de ise gec gelicem diye aramis.

Ben ortada bisey olacagini sanmiyorum ama sorun su ben bunu sorunca esim sinirleniyor sen bana nedemek istiyorsun diye kavga cikiyor..

Bugun yine gordum yine sordum yine kavga cikti

Yani haksiz miyim siz olsaniz esinizden emin olsaniz bile sormaz misiniz?

İlk kavgada istersen konusayim aramasin dedi ama bunu istemedim cunku kadin yanliz sonucta herseye yetisemiyordur tmm esim yardim etsin ama ben sorunca aciklama yapmak bu kadar zor mu
Konuşmalar kısa kısa diyorsun, birşey olduğunu sanmam; ama o kadına hiç güvenemem açıkçası. Ne öyle dul bi kadın sürekli erkek arkadaşını arar mıymış canım? Şüphe uyandırıyor. Eşiniz iyi niyetinden yardımcı oluyordur belki; ama kadına dikkat derim.!!!

Kizlar selam hemen konuya gireyim.esim isten eve evden ise giden biridir.tel i herzaman ortadadir yani suphelenmem esimden.bi kac ay once esimin telinde tesadufen bi is arkadasiyla konusma kayitlarini gordum.bu bayani da bi kac kere gordum iyi birine benziyor esinden ayrilmis ama yanlis bisey olacagini sanmam..

Nerdeyse hergun konusmuslar cok kisa konusmalar.tabii esime sordum mantikli bi aciklama yapti.esim oglen arasi alisverise gidiyor bu arkadasi da iste bana da sunu alir misin fln diyormus. Bikac kere de ise gec gelicem diye aramis.

Ben ortada bisey olacagini sanmiyorum ama sorun su ben bunu sorunca esim sinirleniyor sen bana nedemek istiyorsun diye kavga cikiyor..

İlk kavgada istersen konusayim aramasin dedi ama bunu istemedim cunku kadin yanliz sonucta herseye yetisemiyordur tmm esim yardim etsin ama ben sorunca aciklama yapmak bu kadar zor mu

en çok son cümlene takıldım kadın yalnız herşeye yetişemiyor.kusura bakmada yetiştiği hayatı yaşamalı neden sürekli eşini arayıp birşeyler istesin ki.inşallah önemli bir şey değildir ama eşine güvensen bile karşısındakine güvenme dikkat et

Şimdi siz kendinizi onun yerine koyun, öfkelenmesi suçluluk psikolojisidir, birde siz iş arkadaşınızla bır erkekle her gun telefonda 'iş icabıda olsa konuşsanız eşinizin tepkisi ne olur ? Bu arada bir kere sorarım cevabı tatmin etse veya etmese birdaha sormam izlerim sadece sizde öle yapın bence.

cnm allah tabiki kimsenin başına vermesin böyle şüphede kalmak en zoru bence yani gerçeği bilsen ona göre hareket edersin en azından. yardım isteyenden vicdanı olan kimse yardımını esirgemez ama böyle hergün hergün kim kimden yardım ister ayrıca dul olmak bhane mi allah aşkına engelli insanlar kendi başının çaresine bakarken. bnm halamın kızı liseden ter ve çocuğu 1 yaşındayken eşinden boşandı. elinde bir mesleği bile yoktu sadece annesinden çocuğuna bakmasını istedi başka kimseden bi yardım almadan çalıştı kurslara gitti sertifikalar aldı sekreterken muhasebeci oldu evini aldı kredisini ödüyor ve kimseden kardeşlerinden bile bi yardım beklemedi.erkek kuzenleriyle dışarı çıkarken bile 2 kez düşünürdü adım dul diye. yani kalmışki iş arkadaşlarını zırt pırt aramak. dul olmak insanlarının yuvasını yıkmaya bahane değil.

maşallah. allah işini rast getirir kalbi yolu doğru olanın.

bende konu sahibinin bahsettiği kadının iyi niyetli biri olmadığını düşünüyorum. adamda gözü olmasa bile elin adamını zırt pırt telefonla arayan birinin bazı değerlere önem vermediğini ve karakterinin zayıf olduğunu düşünürüm.

Back
X