• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar esim özel bölgemi eleştirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanamam cnm
Hareketleri biraz deyisti çok üzülüyorum
Hatta ilişki de ağrım oldu yalvardım dur diye ama umursamadi

Günahını almak istemiyorum cnm
Mesela isteyken bi kaç defa görüntülü aradı göster dedi ve o şekil masturbasyon yaptı
Eyer başka kadın olsa öyle yaparmiydi Bilmiyorum

Benim eşim telefonuma tablete kamera kapaticilari yapıştırıyor. Siz kalkmış kamerada özel bölgenizi açıyorsunuz degisik hallerdeki kocaniza. 🙄

Tecavüz gibi birlikte oluyor resmen sizinle. Böyle bir şey yapan adamı sevmeniz normal değil

Ahaha şu an erkek muhabbetine döndü 😂 Eşin sana nasıl para verdi, ona şaşırdım niyeyse

Sormadım cnm o kadar üzüldüm ki

Sorun ve kesinlikle o videoyu görmek istediğinizi söyleyin. Hatta bir adım daha ileri gidin ve eşinizle hastaneye giderek, cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırmak istediğinizi söyleyin. Bazı hastalıklar da erkekler taşıyıcı konumunda olabiliyor ve evdeki tek eşli yaşayan eşlerine hastalık bulaştırabiliyorlar. Eşiniz size ihanet ettiyse, ihanetin yanı sıra bir de hastalık kapmayın.

Sorun ve kesinlikle o videoyu görmek istediğinizi söyleyin. Hatta bir adım daha ileri gidin ve eşinizle hastaneye giderek, cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırmak istediğinizi söyleyin. Bazı hastalıklar da erkekler taşıyıcı konumunda olabiliyor ve evdeki tek eşli yaşayan eşlerine hastalık bulaştırabiliyorlar. Eşiniz size ihanet ettiyse, ihanetin yanı sıra bir de hastalık kapmayın.
Şermin hanım sizinki nasıl
Lütfen konu ile ilgili yorum yapar mısınız

Ya erkeklerden nefret etmek istemiyorum. Ama ediyorum ya.
Bir kadın böyle bir düşüncesini dile getirmiyor kırmamak için. Erkekler niye böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X