- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Nasıl anlatsam bilemedim kaburgalarımıza benziyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl anlatsam bilemedim kaburgalarımıza benziyor![]()
Olabilir. Sevilmek istiyoruz. Benim ayrı değil ama tartışma vardı. Babam çabuk sinirlenirdi. Konuşmama izin vermezdi.Teşekkür ederim canım izlicem.Annen baban beraber mi?Boşanmaları mı beni böyle yaptı anlamadım ki
Yok benim görümcem öyle cazgır bir karakterde değil.
Ama konuşursa göz teması da kuruyorum, beni ilgilendiren bu durum varsa cevapta veriyorum. Yıllardır bana karşı mesafeli bir sebepten ötürü zaten, geçen seneden beridir de hiç konuşmuyor. Ama ben hem yaşının küçüklüğü hemde eşimden ötürü aramızda saygısızlık boyutunda da birşey olmadığı için hiç takılmıyorum mesafesine yada benimle konuşmamasına. Kendisi bilir nihayetinde.
Sizin görümceniz cazgır bir karakterdeyse ve siz bunu değiştiremeyeceğinize göre , mesafeli ama donuk ve suratı asık durmayacak şekilde bir hal takının. Surat asıp bir köşeye oturup görümcenizi bu kadar takmayin gerçekten. Hepi topu dört gün.
Baktım şimdi , ilk kez duydum adını . Onunla bişey takmana çok gerek yok sanki , kıyafetinin yakası çok açıksa yada saçın toplu olacaksa ya tek kolye yada sadece küpe olur belki .
Olabilir. Sevilmek istiyoruz. Benim ayrı değil ama tartışma vardı. Babam çabuk sinirlenirdi. Konuşmama izin vermezdi.
Meselâ ben birini arasam, telefonu açmasa, bir süre dönmese bak beni sevmiyor umrunda değilim diye düşünürdüm. Şimdi açmazsa benim umrumda olmuyor. O kim ki beni sevse ne olur. Ben kendimi seviyorum. Ayyy çok tatlıyım deyip içimdeki çoçuğa sarılıyorum. Videoda öyle anlatıyordu. Ne kadar anladıysam artıkİşe yarıyor bence.
Ben niye böyleyim neden bu kadar takılıyorum bilmiyorum.Eşim kapı gibi arkamda duracak olsa sevgisini göstercek olsa kol kanat gerecek olsa belki takılmam.Ama o da kardeşi kıskanmasın diye kendini ispatlama çabasında o zaman kardeşi dhaa da tepeme çıkıyor yüz bulup
Acaba bu takmamyı ben nasıl başarabilirim neden bu kadar takıyorum kafama neden sevilmek istiyorum anlamıyorum.
Ben niye böyleyim neden bu kadar takılıyorum bilmiyorum.Eşim kapı gibi arkamda duracak olsa sevgisini göstercek olsa kol kanat gerecek olsa belki takılmam.Ama o da kardeşi kıskanmasın diye kendini ispatlama çabasında o zaman kardeşi dhaa da tepeme çıkıyor yüz bulup
Sizin beklentiniz görümcenizin yanında da eşinizin size evinizde olduğu gibi yakın davranması ve görümceniz size laf soktuğunda ona yapma demesi değil mi?
Eğer böyleyse siz tepki verdikçe artar bu durum. Kardeşine sevgi gösterince asla rahatsız oluyor gibi görünmeyin. Bu sizi kıskanç gösterir ve her ikisi de bilenir size. Aksine ne kadar kötü olursa olsun kardeş onlar. Bir araya gelmişken birbirleriyle vakit geçiriyorlar diye düşünün. Eve tıkılıp kalmak zorunda değilsiniz. Evde ya da dışarıda eğlenceli vakit geçirmenin yollarını bulun, keyfinizi kaçırmanıza değmez çünkü.
Bunun yanında eşinizin de tepki vermesini beklemeyin. Kocaman insanlarız, laf sokmaya laf sokmayla cevap vermek zorunda değiliz "Söylediğin şeylerden hiç hoşlanmadım." Diyip ciddi bir ses tonu kullanmak işe yarayacaktır. Bu durumda eşiniz de size niye öyle dedin diyemez çünkü yaptığınız şey laf sokmak değil, rahatsızlığınızı belirtmek.
Böylesiniz çünkü artık doldunuz muhtemelen ve küçük şeyler dahi batıyor, giderken hep tedirgin gidiyorsunuz. Atın bütün ön yargılarınızı çöpe, bir şey olmayacak olursa da o zaman düşünürüm diye gidin bakın ne kadar keyif alacaksınız.
Karakter olarak da ailesine kök söktürdüğünü söylemişsiniz, direk size karşı değil bu agresif tavırları, bayramda konusmusunuz önceki olanları bir tarafa bırakın mümkünse.Bana saygı sınırını aştı görümcem.Sen kimsin,boş konuşuyorsun tarzında konuştu.O yüzden hem kızgın hem kırgınım.Eşim bunun üzerine 3 ay görüşmedi.Sonra eşim adım attı.Seni sildim karını tutuyorsun dedi.Eşim ne yaptı ne etti gönlünü aldı ama benimle hala muhatap olmadı kardeşi.Hatta benim fikrimce eşim bana kardeşlik yaptın mı hiç hep bağırdın çağırdın diye konuyu çevirdi.Öylece barıştılar.Eşim ise o benim karım saygı duymalısın dedim dedi ama inanmıyorum.Öyle olsa hala düzelemezlerdi.Şimdi görümcem bu şekilde yine rahat olamazdı benimle bu şekilde konuşacak kadar.Eşim bana saygı duydurmayı başaramıyor.
Görümcenizi kıskanmayı bıraktığınızda takmamayı da öğrenebilirsiniz . Ne görümceymiş ama(!) hayatınız onun üzerine kurulu. Açtığınız konuları okumadan içeriğini biliyorum. Siz çocuk musunuz ki sizin tabirinizle ‘sevilmek’ istiyorsunuz. Eşinizin de kardeşiyle ilgilenmesi kadar doğal birşey yok . Anlamadım sizi gitti .
lütfen yapmayın eşim arkamda dursa ne demek, zaten konuşmamış 3 ay boyunca? daha ne yapsın?
çok yanlış düşünüyorsunuz bazı konularda resmen aşağılık kompleksine girmişsiniz.
adamı da bunaltmayın böyle şöyle diye ki bir daha bir tartışma olduğunda sizi haklı görsün.
sürekli bu muhabbeti ederseniz haklı olduğunuz durumda bile aman sen de zaten taktın benim kardeşime der, haklıyken haksız duruma düşersiniz.
Karakter olarak da ailesine kök söktürdüğünü söylemişsiniz, direk size karşı değil bu agresif tavırları, bayramda konusmusunuz önceki olanları bir tarafa bırakın mümkünse.
Eşiniz 3 ay konuşmamış ne yapsaydı ömür boyu mu küsseydi, sürekli de sizi koruma refleksinde olamaz eşiniz, siz kendiniz belirleyebilirsiniz bazı şeyleri.
Gidip aralarındaki samimiyeti görüp surat asmayın, yabancı gibi bir kenarda durmayın mümkünse, her dediğini kişiselleştirmeyin. 4 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer.
Evdeki kadar olmasa da yakın davranması evet.Görümcem laf soktuğunda uyarması evet.En azından poh pohlamaması.Ben görümceme laf söyleyemiyorum çünkü eşim bana o seti çekti.Sevgi gösterdiğinde Rahatsız oluyor gibi görünmemeye çalışıyorum o zaman daha çok kasılıyorum işte başka yere falan bakıyorum.
Söylediğin şeylerden hoşlanmadım desem sana mı dedim dicek onla baş edemem ben.Bence de en iyisi keyif almak.Peki sizce dışarı cıkmak için plan yapılırsa ve ben katılmasam suçlu yine ben olur muyum çok aynı ortamda bulunmak istemiyorum
Görümcenizi kıskanmayı bıraktığınızda takmamayı da öğrenebilirsiniz . Ne görümceymiş ama(!) hayatınız onun üzerine kurulu. Açtığınız konuları okumadan içeriğini biliyorum. Siz çocuk musunuz ki sizin tabirinizle ‘sevilmek’ istiyorsunuz. Eşinizin de kardeşiyle ilgilenmesi kadar doğal birşey yok . Anlamadım sizi gitti .
bence siz o yokmuş gibi davranın , sizin zayıf noktanızı bildiği için yapıyor ya da gerçekten sizi umursamıyor. Siz de öyle yapın .Görümcem beni kıskanmayı bırakıp beni rahatsız edecek şekilde ters bakıp laf sokmasa ben zaten rahatlıcam.
Başka yere bakmak hiç doğal bir davranış değil. Aksine rahatsız olmuş görüntüsü veriyorsunuz yine ve bu o davranışı pekiştirir. Hiç bir şey yok gibi davranın. :) Eşiniz nasıl bir set çekti? Saygı çerçevesinde sevmiyorum,hoşlanmıyorum,istemiyorum demek laf söylemek değil, tercihini belirtmektir. Siz bizzat size söylenmemiş sözleri üstünüze alınmayın. Eşinize "bana diyor" diye şikayet etmeyin. Bizzat size söylendiğinde ise söylediği şeyden hoşlanmadığınızı belirtin. Ağzınız biraz laf yapsın. Sanıyorum görümceniz baya dilbaz. Plan yapılırsa bence katılın ve gittiğiniz yerin keyfini çıkarın. İçin çayınızı kahvenizi gülün söyleyin. Onlar yüzünden neden evde kalacaksınız ki? Sonra geri döndüklerinde ballandıra ballandıra anlatacaklar :) Neden prim veriyorsunuz? Yaptığınız tavır bu şekilde sadece size zarar verir. Amaçlarına ulaştırmayın rica ederim.