- Konu Sahibi Aneksenamunnn
tamam ama 3 ay konuşulmadı neden bi çeki düzen vermedi hala kendine sence.neden hala bana bu şekilde takmaz tavırda konuşuyor.abisinden cesaret almıyor mu sizce.3 ay konuşmadı madem en azından peşinden koşmasaydı da görümcem pişman olup hatasını anlasaydı.3 ay hiçbir işe yaramadı ki.Ben bile benden küçüğüm olmasına rağmen daha saygı duyuyorum.Zaten duymasam hepsi üstüme atlar eminim neden öyle konuşuyorsun diye.Ama görümcem konuşunca kimse sesini çıkarmadı eşimden başka.Yine el kızıyım.Kendi ailemin evinde bana bunları kim yapabilirdi ki bana hiç kıyamazlardı.Aynen görümceme de kıyamamaları gibi.
sizin ciddi sorunlarınız var cidden
hiç olgunlaşamamışsınız çocuk gibisiniz.
çoğu konunuza baktım, prensesler gibi davranılmak istiyorsunuz sanırım.
tüm gün boş boş oturup istediğim koltuklar alınmadı diye ağlayabilirsiniz sanki.
Bir psikoloğa gitmenizi, biraz kişisel gelişiminize önem vermenizi, kendinize görümceniz dışında meşgale ve arkadaş çevresi bulmanızı tavsiye ederim.
Görümceniz tüm aile tarafından manyaklığı tescil edilmiş bir karakter, forumda yazdığınız her konuda sizin haklı olduğunuza dair onayları almışsınız hala hala kıza takıntınız devam etmekte. Resmen kendinizi onun seviyesine indirmişsiniz hem de arada 7 yaş olmasına rağmen.