Gebeliğe Hazırlık Kızlar esımın sonuclarıııııııı !!!!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melissss_9394

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
233
90
18
32
Kızlar esımın sonucları anlamıyorum ben bakarmısınız sıkıntı var gıbı geldı bayagı

Eklentiler

• BB942B3F-598D-458A-953B-D12465E3539E.webp
    49 KB · Görüntüleme: 561
Sperm sayınızla morfolojide sorun yok canım ama spermin hareketinde baya sorun var takviye vitamin kullanabilirsiniz ve keçiboynuzu özü esin icsin 3 ay sonra tekrar test yapın.. benim esime doktor promotil vermisti cok etkisni gormedik simdi north vital kullanıyor ve keciboynuzu özüyle çorekotu yağı iciyor henuz test yaptrmadık ondan etkisni bilemiyorum henuz

Soerm sayısında bayagı sıkıntı var gıbı geldı bıze ama

Sayınız az .Hareket de çok az .Ama morfoloji gayet iyi .Varikosel olabilir belki .Ultrason yaptırdı mı eşiniz ?

Cunku 4.6 cıkmıs

Soerm sayısında bayagı sıkıntı var gıbı geldı bıze ama
Aa pardon 4 ml deki sandım aşağıda yazıyomuş.. evet sperm sayısında da skntı var ama ona en iyi keçiboynuzu özü geliyor esin kullanmaya başlasın sayıyı baya arttrıyor...

Anladım yok hayır cuma gunu gıdıcez bende hafıf pcos var tedavıye baslıycaktık haftaya ama esımdebu sorun cıktı
Halledilir inşallah .Bazı erkekler tedaviye çok iyi cevap veriyor .Hormonlara felan da bakılır .Eğer fsh hormonu normalse keçiboynuzu kürü yap içir eşine .Sayıyı artırır .Zaten vitamin desteği verir doktor .Proxeed plus ,promotil gibi .Varikosel varsa da ameliyatla 1 yıl içinde değeler düzeliyor büyük çoğunlukla .Ama olumsuz düşünmeyin , bizim size göre çok çok az sayımız , tüp bebeğe başladık bizde

Bızde tup bebege baslayabılırız bellı olmaz cunku normal durumu beklersek en az 1 yıl beklememız gerekıyor dımı degerler duzelene kadar

Bızde tup bebege baslayabılırız bellı olmaz cunku normal durumu beklersek en az 1 yıl beklememız gerekıyor dımı degerler duzelene kadar
Varikosel felan yoksa 3-6 ay arası bir tedavi yapılıyor .Ama herkeste olumlu sonuç alınmıyor malesef .Erkek infertilitesi biraz zor malesef Ama tüp bebek için değerleriniz çok güzel , vakit kaybetmek istemiyorsanız hemen başlayabilirsiniz

Acıkcası vakıt kaybetmek ıstemıyoruz canım cunku bu yedavıler genelde ıyı cevap vermıyor bosa cabalanıyor gıbı gelıyor zaten bendede pcos oldugu ıcın dırek tup bebek dusunuyorum acıkcası

Acıkcası vakıt kaybetmek ıstemıyoruz canım cunku bu yedavıler genelde ıyı cevap vermıyor bosa cabalanıyor gıbı gelıyor zaten bendede pcos oldugu ıcın dırek tup bebek dusunuyorum acıkcası
Mantıklı .Pco zaten tüp bebekte avantaj, bol bol yumurtan olur .Ama bir kaç ay vitamin kullansın eşin yine de , tüp bebek öncesi iyi olur canım

Slm kızlar bunlar da benim eşimin geçen ayki sonuçları. Bu ay daha Cuma günü yaptıracağız. Sizce bu değerler düzelebilecek değerler mi? Klomen, InfIX ve çinko hapı kullanıyor. Bunun yani sıra macun da kullanıyoruz.

Canım sayı çok az düşük ama sizin esas problem hızda. Ayrıca morfoloji Kruger mi bakılmış who ya göre mi?
Hiç bilmiyorum morfoloji ile ilgili sorduğunuz soruyu. Umarım düzelir düzelmezse direk aşılama yaptırmayı düşünüyoruz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…