- 15 Aralık 2010
- 1.432
- 434
- 323
- Konu Sahibi esmerhatun66
normal boyutlardan çok daha büyük ve kalın bir yorgan diktirin 
buda bir çözüm olabilir

buda bir çözüm olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bak bu olur evet denicem bunu hayr kiloluda degilz ama simdiki yorganlarin standartlari kucuk :)yoegancıya gidip bir adet kocaman yorgan yaptırın. Ona göre nevresimde diktirin. Normal çift kişiliklere 2 kişi sığmak sıkıntı oluyo gerçekten bazen. Hele ortaya çocuk girmişse ikimizinde sırtı açıkta kalıyo
Yatmadan önce soba ve elektrikli battaniye ile ısıtın odayı, yatağı...Mrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
Yok kiz sarilip sarilmamak degil mevzu anneme gostermedim bile tesaduf kendisi gordu sonra sinra derken bendr sinir oldum yani aliskanliklar yatakta beraber sarilark yatmamiza engel oluyo sanki birbirimizden bagizmsiz o bi dagda ben bi dagdasorunu anlayamadım tam iki yorgan olsun ne olacak ki kenarından gir sarıl sarılmak isityosan yok derdim sarılmak değil diyosan ha tek ha çift ne farkeder ki? annene bu durumu söylemen bile gereksiz olmuş. bence onun gazına geliyosun şu an.
Ayyy cok guldum yaaa demek tek degilimKendimi sorgular oldum biz Temmuzda evlendik soğuk falan değil, o zamanda iki pike kullandık, kış oldu 2 yorgan kullandık, 10 senelik evliyiz hala iki yorgan kullanırız hatta oğlum yanımıza gelince onunda yorganını alırız üç yorgan 3 yastık uyuruz. (not yatağımız küçük öyle büyük falan değil)
Valla yatamayız öyle tek yorgan battaniye ve pikeyle. Her yerimiz açıkta kalır.
Sağlıklı evliliğin sırrı çift yorgandır bence![]()
Evet cnm bunu dusundum ama bi elektrkli battaniye aldiramadim malesef gerci yaz geldi bubuaz olayi cozcem insallahYatmadan önce soba ve elektrikli battaniye ile ısıtın odayı, yatağı...
Yok kiz sarilip sarilmamak degil mevzu anneme gostermedim bile tesaduf kendisi gordu sonra sinra derken bendr sinir oldum yani aliskanliklar yatakta beraber sarilark yatmamiza engel oluyo sanki birbirimizden bagizmsiz o bi dagda ben bi dagda
:) hemde nasil ya var ya gel bide bana sor yani bide birbirimize hasret ceke ceke evkendik yani sen gel beni yorgana tercih etSen onca zorluğu aş, yorgan engeline takıl
Çok tatlı geldiniz bana ama bence alışmalısınız tek yorgana.
Bir gün hepsini yıkadım de, bu var sadece de alışsın olmaz böyle![]()
:) kiz uyuduktan sonra itekliyo iste sorun oniye engel olsun ki işte onu anlamadım. sne git sarıl itecek hali yok ya.
Evet cnm bunu degerlendircem:)normal boyutlardan çok daha büyük ve kalın bir yorgan diktirin
buda bir çözüm olabilir
Yok ondan yana allahtan bi sorun yok yani bende anlamiuorum gece beni igekleyen adamin normalde bana bu kadar duskun olmasi cok komik :)Cinsellikte sorun yoksa,çok da takmayın.Uyuyorken kimse kimseyi hissetmiyor zaten.