• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar esimle nacizane bi sorunumuz var bi bakar misiniz

Yok ondan yana allahtan bi sorun yok yani bende anlamiuorum gece beni igekleyen adamin normalde bana bu kadar duskun olmasi cok komik :)
Ama uyku çok önemli,uyuyamadığım zaman yaratığım çıkıyor benim.Ne aşk ne meşk kalıyor.
Bırak rahat uyusun daha çok sevsin.
Sorun yok aslında,ama onun istediği ve rahat ettiği şeyi değiştirirsen sorun olabilir.
Takma hiç.

Jumbo boy yorgan alın benim gibi. Yayıla yayıla tek yorgan altında yatın. Ben de deli yatar hep eşimin üstünden alırmışım,eşim hasta olurdu. Çareyi Jumbo yorganda buldum

Mrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
Bende eşimle ayrı yorganda yatarım üşürüm çünkü ama bu aramızda bi sorun değil üstüm açılıp üşüceme böle daha rahat

Biz de evlendik evleneli yani 5 yıldır 2 ayrı yorganla yatıyoruz. Yazın da 2 pike ile. İkimiz de sarınıp uyumayı seviyoruz çünkü...

Ama bazen bana da tuhaf geliyor. Herkes bi yorgana sığıyor da biz niye başaramıyoruz diyorum:KK53:

yatağınızın tüm sırları akrabaların dilinde. bu çok yanlış bir şey. keşke insanlar yaymadan kibar kibar konuşup çözseydiniz. rahatsız etti beni bu şekilde anlatmanız.

gelgelelim çok ilginç bir durumdasınız. ne diyeceğimi bilemedim.
Akrabalrdan bahsettiginz benim annem sonucta evimin en uyguniz hallerini goren bi insan ki bu duruma bu sekildr yaklasmaniz beni kirdi acikcasi 30 lu 40 yaslarda insanlar degilz neyin ne oldugunu bilelim kimseye ihtiyac duymayalim hem ben oturup esimle cinselligimden bahsedip buraya yaymadim ki bnm icin sorun olan biseyi nacizane arkaslara sordum bunda esefle kinanacak bi durum goremedim ki arkadslarda gormemiski cozum ariyolar

Akrabalrdan bahsettiginz benim annem sonucta evimin en uyguniz hallerini goren bi insan ki bu duruma bu sekildr yaklasmaniz beni kirdi acikcasi 30 lu 40 yaslarda insanlar degilz neyin ne oldugunu bilelim kimseye ihtiyac duymayalim hem ben oturup esimle cinselligimden bahsedip buraya yaymadim ki bnm icin sorun olan biseyi nacizane arkaslara sordum bunda esefle kinanacak bi durum goremedim ki arkadslarda gormemiski cozum ariyolar

hayır burada sormanız sorun değil. netice de kimse sizi tanımıyor. ama anneniz biliyor kv biliyor. muhtemelen bu kişiler de kendi kızlarıyla paylaşıyorlardı. sonra o kızlar eşiyle paylaşıyordurlar. emin olun herkes öğrenmiştir. yani ben ve arkadaşlarım adına konuşayım eşlerimizle herşeyi konuşuyoruz.

Bizde evlendik evleneli asla ten teması olmadan yatıyoruz. O yatağın bir ucunda ben bir ucunda. Nedenini sorduğumda biri dokununca ya da ten sıcaklığı hissedince uyuyamam ben diyor. Bu aslında insanlık hali belki cidden uyuyamıyordur ama bizde ki durum bu uzak yatmak, Evlilik birlikteliğimizide etkiler oldu. Cinsel anlamda diyeyim kısacası. Sana gün içinde olan tepkisi önemli. Yatarken uzak yatması belki gerçekten oda eşim gibi ten temasını sevmediğinden olabilir. Sana olan tutumu dışında buna çok yorma güzel aklını.

Şİmdi sanırım geçen 4 kış önce mi ilkbahardamı ne aynını ben yapmıştım
Sona baktım eşim rahat ve ben kendimi dışlanmış hissettim
oda diyordu zaten bu yorgan küçük geliyo ikimize ,hakikaten küçüktü bende haKlı diye 2 mize ayrı aYRI YORGANMI ÖRTÜMÜydü neydi çıkardım işte sonra aynı dediğiniz gibi bir ucunda ben bir ucunda o uyudu ve çok üzüldüm yalnız hissettim kendimi.Ondan sonra büyük boyunu enli boylu birşey buldum ve bu gıcık örtüler bizi ayırıyor bundan sonra asla kullanmayacağız dedim :)) :KK56::-)

Ben uyurken inanılmaz taciz ederim saçımla bacağımla kolumla üstünde uyurum bazen. O yüzden bana kötü geldi durum. Heralde ben de rahatsız olurdum haklısınız.

Ama bu bana 1 gün yüzünden alışılmış bi durum gibi görünmedi. Yani eşiniz zaten böyleymiş sanki. İlk bi gün öyle yaptık diye böyle kalmaz ki bu iş sonuçta. O çözmeye istekli olmadıkça çözülmez bu sorun. Uykuda temas çok umrunuzda değilse ve cinselliğinizde bir sorun yoksa bence alışmaya çalışın.

Mrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
eşimle ben de ayrı yorganda yatarız
bunda tuhaf olan ne
tek yorgan yatınca o bı tarafa ceker ya da ben bir tarafa , iki,mizin de biryerleri illa açılır

tek yorganda yatınca bağ mı oluyor,
eşim bana ben de eşime çok düşkünümdür ama yorganlarımız çift:D

Dert edecek bir şey yok, bizim yatakta da tek kişilik iki yorgan var çünkü tek yorganla yatınca eşim ona sarılıp beni açıkta bırakıyor, totom donuyor sabaha kadar =)) çareyi iki yorganda bulduk, hiç de ayrı yatmıyoruz, biraz mayışana kadar koklaşıyoruz zaten, ben uyuyacağım zaman direk arkamı dönerim, ikimizde çekeriz yorganımızı bitti gitti =))

Demi ya ne guzel iste bide ben kolay isinan biri degil buz gibi oluyo kendisi soba gibi yattigi yer yaniyo resmen ama gel gelelim almiyo iste yanina uyuz ya bak gene sinir oldum:KK70:
Canim benim evde buz gibi oluyo petekler istmiyo diye battananiye +yorgan yapmstik bende 1 bucuk senelik evliyim. Biraz senden kaynakli olmus boyle alistirmissin kendine alistirsaydin ayri kalmak dahi istemezdi. Cozum olarak ne yapsan esin ona inat boyle yaptigini dusunecektir. Sen hep onun yorganinin altina git ayri yorganda getirse oteye git desede o an git sonra geri gir kendi yorganinida yere at dusmus gibi olsun boyle boyle alisir umarim:D denemesi bedava :halay:

Bizimde yorganlarımız ayrı ne var bunda kimse kimseyi uykusunda rahatsız etmiyor , gece uykuda yorgan çekiştirme derdi yok . Haaa kocama uzak kalıyorum dersen onun çözümü kocana dokunabilirsin sanırım bu yasak degildir sizde , ben gece bir şekilde dokunuyorum aynı şekilde eşimde öyle , takılmayın böyle ufak şeylere HoppaHoppa

briccc bricccc ben ben bennn yaz kız yorganla yatarm bi kere yazın pamuk yorgan kısın yun dısı pamuk yorganla yatarım birini önüme birinı sırtıma alırm esimin battaniyesi vardırr :)))
hatta bzen esimin kini bile üstüme alırım kısın tabiii

ayrıca tek yorgan alıyosan normal cift kisilik standart almıcaksın benim hepsi king tir english home da var mesela king boy yorgan cokda sıcak tutuyo gercek yun ve pamuk

yada penelope yorganlarda cok kaliteli ve buyuk king boy al esini bide böyle dene

Biz de aynı şekilde yatıyoruz :halay: ve teklif eden benim çünkü her sabah uyandığımda yorgansız kaskatı donmuş bir şekilde uyanıyordum şimdi çok mutluyum. O kadar kaliteli uyuyorum ki sabah dinç kalkıyorum hatta kalkıyoruz şimdi tek yorgan diyince bana bi üşüme geliyor. Bu arada bazen iki de battaniye olur yorganlarımızın üstüne :KK70: bence çok takılacak bişey değil :KK66:

Back
X