Ah ah. Biz de öyle sarılarak yatmazdık ama beraber uyurduk. Yazın memlekete gidince orası çok sıcak. Ben odanın camı balkona açıldığı için; camı açmayı kabul etmedim. Çünkü ev kalabalık. Çocuklar var. Perdeyi kaldırsa her şey meydanda . O da balkonda yatmaya başladı. Ama inanılmaz sıcak bir memleket.
Dört çocuğum var hangisinde olduğunu hatırlamıyorum ama sanırım ikizlerde . Arık uykusuzluktan gece yatağa alıp emzirmeye başladım. Eşim yatakta çoluk çocuk rahatsız oldu ve yanımıza gelmedi.
(Bu arada çocuklar sadece emmek için kalkıyorlardı. Ama defalarca. Hasta oldukları veya uyumadıkları zaman yardıma gelirdi her zaman)
Eşimde tv karşısında kanapede uyumaya başladı.Ne yastık ne yorgan veriyordum yanıma gelsin ayrı uyumasın diye. Çünkü anne babası ayrı uyuyor. Kayınvalidem bana dert yanıyordu. Yazın benden ayrı yattığını görünce sakın alıştırma diye tembihledi. İkizler 2,5 yaşında . Ama hala eşim kanapede uyuyor.
Çocuklardan dolayı evimiz çok sıcak . Kombili bayağı iyi yanıyor. Adam her yerde kıvrılıp uyuyabiliyor. Yorgan , döşeksiz bir yastıkla yerde halı üstünde bile uyur. Ben rahat edemem öyle.
Ben ne yapacağım. Keşke gelse . İki yorgan sersem.