• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar esimle nacizane bi sorunumuz var bi bakar misiniz

Battal boy yorgan, battaniye alın. Üstü de açılmaz :) ayrı ayrı olur mu öyle yahu. En azından uykuya dalana kadar sarilir insan

Mrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi

ne var bunda ben 15 senelik evliyim sanırım (kaç senelik olduğumuzuda unuttum o derece eski:KK53::KK53:) neyse evlendiğimiz yıl çok problem oldu sonra hep ayrı battaniye yorganla pikeyle yatmaya başladık, gayette rahat, uyku kalitemiz içinde süper, kışın battaniyeyle kendimi kundaklıyorum mis gibi uyuyorum, bunda dert edecek bişey göremedim yani

Biz variz =)) ilk basta biz de cift yorgan yatmayi denedik ama sabah yorgan yerlerde uyaninca teke donduk. İyi ki de donmusuz demek boyle oluyor.

Ozel,.buyuk yorgan yaptirsan?

bizimki de küçüktü şimdi 200 e 200 aldık, rahat ettik, insan yaşlandıkça konforuna daha düşkün oluyo:KK48::KK48:
Ilk 3 sene baska bir ulkede yasadik o zaman ki yatagimizda buyuktu ama o zaman yalniz yatiyor gibiydim. Biraz samimi olsun dedim 160 yatagimiz burda da sigisamiyoruz hepsi dert hepsi sorun :KK70:

Son düzenleme:
Ilk 3 sene baska bir ulkede yasadik o zaman ki yayagimizda buyuktu ama o zaman yalniz yatiyor gibiydim. Biraz samimi olsun dedim 160 yatagimiz burda da sigisamiyoruz hepsi dert hepsi sorun :KK70:

yok samimi olman gereken zaman ayrı, uyku zamanı ayrı :D

Ya canım merak etme okuyunca güldüm))benimkide aynı durum ikinci yorganı istiyor ben vermiyorum ama)sende yatakta olurken su fl
Mrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi

Birbirinize sarılıp ,ısınmak varken neden iki yorgan ?Neyse konumuz bu deil siz şimdi naaapin biliomusunuz ;iki yorgan ortadan dikin bi süre sonra alisinca normal yorgan kullanmaya başlarsınız :KK48:

bende eşimle ayrı yorganlarda yatıyorum. valla tek yorganla o çekiştir ben çekiştir ben sarılmak istiyorum onun üstü açılıyor o sarılmak istiyor benim üstüm açılıyor. iki yorgan çok rahat. uyuyana kadar eşine sarıl sonra yorgana sarıl. bence en güzeli.

Iyi de beraber yatinca insan daha iyi isiniyor. O sekilde daha zor isinirsiniz yani.

Biz de hemen hemen böyle yatıyoruz. Ben çok üşürüm eşim terler. Şu an yorganla yatıyorum, o pikeyle:D bir de kendisini kefenleyerek yatar, bildiğiniz başından itibaren örter, o yüzden bana pek bir yorgan kalmaz yine ayrı almak durumunda kalırım.

Biz de hemen hemen böyle yatıyoruz. Ben çok üşürüm eşim terler. Şu an yorganla yatıyorum, o pikeyle:KK70: bir de kendisini kefenleyerek yatar, bildiğiniz başından itibaren örter, o yüzden bana pek bir yorgan kalmaz yine ayrı almak durumunda kalırım.
Kefenlemek mi :D ayy gece uyanıp onu öyle görsem ödüm kopar :ruh:

Canım bizde de benzer bir durum var. Eşim çok sıcaklayan biri, ben de çok üşüyen biriyim malesef. O battaniyeyle ben yün yorganla yatıyorum :KK48: ama bu ilişki anlamında sorun olmuyor bizim için. Eğer cinsellikle ilgili bir sorun yoksa problem etmeyin bence.

bence sorun yok, bizde de annemler iki yorganla yatıyor cunku yatakları coook buyuk, battal boy yorgan bile kucuk kalıyor :D
ama benim verebilecegim tek tavsiye yorganına kadar annene anlatma derim ben, ne bileyim, yatak odası yatak yorgan yastık daha ozel mevzular

Biz de hemen hemen böyle yatıyoruz. Ben çok üşürüm eşim terler. Şu an yorganla yatıyorum, o pikeyle:KK70: bir de kendisini kefenleyerek yatar, bildiğiniz başından itibaren örter, o yüzden bana pek bir yorgan kalmaz yine ayrı almak durumunda kalırım.
Bende bi tek biz boyleyiz saniyodum :)

Back
X