- Konu Sahibi karamelli neskafe
-
offffffff kimse yokmu?
neskafe ben geldim sen yoksun bende bir türlü karşılıklı biriyle dertleşemedim kendi kendime yazıyorum sıkıldım yaaaaaaaaaaaa kimseyle konuşamamaktan
mrb arkadaslar bızıdede esımın sperm sayısı oldukca dusuk fakat neyden kaynaklandıgını bılmıyoruz acıkcası.1 ay once 1 tup bebek denemesı yaptık fakat sonuc negatıf.ınsallah 2 denememızde pozıtıf sonuc alırız.hakkımızda hayırlısı olsun.
Kızlar eşinin spermlernde baş ve ya boyun anoması olan varmı? Benim eşimin spermleri düşük kalitesi bozuk derken bide morfolojide bozukluk çıktı engeller gittikce artıo benim durumumda olan başka kimse varmı napıcaz biz şimdi..
merhaba bizdede bas ve boyun morfoloji 0
Merhaba
Benim esimin de morfolojisi cok dusuk %5. Biz de tup bebek dusunuyoruz. Sizin ilk denemeniz tutmayinca, bir neden soylediler mi? Ben umudumu buna cok bagliyorum, tutmazsa sanirim cok buyuk hayal kirikligina ugrucam.
merhaba esıla bu keçiboynuzu kürünü eşimiz mi içicek bizde içebilirmiyiz yumurtalarada iyi gelirmi acaba bilgin varmı?
merhaba esıla bu keçiboynuzu kürünü eşimiz mi içicek bizde içebilirmiyiz yumurtalarada iyi gelirmi acaba bilgin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?