Kızlar eşinin spermlerinde baş anamonisi olan var mı?

karamelli neskafe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
252
0
96
İstanbul
Kızlar eşinin spermlernde baş ve ya boyun anoması olan varmı? Benim eşimin spermleri düşük kalitesi bozuk derken bide morfolojide bozukluk çıktı engeller gittikce artıo benim durumumda olan başka kimse varmı napıcaz biz şimdi..senağlama

mrb arkadaslar bızıdede esımın sperm sayısı oldukca dusuk fakat neyden kaynaklandıgını bılmıyoruz acıkcası.1 ay once 1 tup bebek denemesı yaptık fakat sonuc negatıf.ınsallah 2 denememızde pozıtıf sonuc alırız.hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar eşinin spermlernde baş ve ya boyun anoması olan varmı? Benim eşimin spermleri düşük kalitesi bozuk derken bide morfolojide bozukluk çıktı engeller gittikce artıo benim durumumda olan başka kimse varmı napıcaz biz şimdi..
merhaba bizdede bas ve boyun morfoloji 0

Cnm bende bir ay önce ilk denememi yaptım ve sonuç alamadım. Kısmet degilmiş ne yapalım. iişallah ikinci denemizde istedigimize kavuşuruz.. Allahım bu dualarımızı kabul et yarabbim..

Merhaba doktor bişey dedimi morfolojiyle ilgili..
Benim doktorum eşime çok sıcak banyo ve çok dar iç çamaşırı ya da çok dar pantolonları yasakladı spermin kalitesini bozuyormuş.. Pantonların aglarının çok bol olması gerekirmiş ve erkek yumurtalıgını çok sıcaktan korumak gerekiomuş ve aynı zamanda çok bol sort tipi iç çamasırları tercih etmk gerekiomuş biz artık herşeye çok dikkat edioruz bakalım sonuç ne olucak sizinde aklınızda olsun arkadaşlar . Hayırlısı Allahdan..

Merhaba
Benim esimin de morfolojisi cok dusuk %5. Biz de tup bebek dusunuyoruz. Sizin ilk denemeniz tutmayinca, bir neden soylediler mi? Ben umudumu buna cok bagliyorum, tutmazsa sanirim cok buyuk hayal kirikligina ugrucam.

Keci Boynuzunu iyi geliyor diye okudum ama benim esiminkinde bir fark olmadi. Esimin spermlerinin sayisi ve hizi zaten cok iyi ama morfoloji degismedi. Havuc suyu morfolojiye iyi geliyor diye duydum, onu deniyorum bazen. 2 sene oldu....umudum da pek kalmadi zaten....

Merhaba
Benim esimin de morfolojisi cok dusuk %5. Biz de tup bebek dusunuyoruz. Sizin ilk denemeniz tutmayinca, bir neden soylediler mi? Ben umudumu buna cok bagliyorum, tutmazsa sanirim cok buyuk hayal kirikligina ugrucam.

Hayır cnm malesef başarısız tüp bebek denemelrinde hiç bi doktor sebebini net bilemio ama yinede belli olmuo insalah sen ilk deneme mutlu sona kavuşursun kavuşamasan bile morelini bozmayıp yoluna devam etmek gerekir biz Allahın çocuk sahibi olmak için çaba harcamak zoranda olan kullarıyız. Yapıcak başka bişey yok ama sana önerim tedaviye başlamadan önce ve başladıktan sonra hiç bişekilde hiç bişeye strest yapmaman tedavi için en gerekli ilaç moral ve huzur bunu unutma ve kendine güvenmeyi hiç ihmal etme..a.s.

merhaba esıla bu keçiboynuzu kürünü eşimiz mi içicek bizde içebilirmiyiz yumurtalarada iyi gelirmi acaba bilgin varmı?

canım erkeklere iyi geliyormuş. ben iki aydır kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak dr 3 ay bekleyın dedi çünkü spermlerin oluşup vücuttan atılması için en az 75 günlük süreç gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…