kızlar eşinizin size olan sevgisinı yaptıgı nelerden anlarsınız emin olursunuz

turko

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
3.747
6
316
Ankara
ewet kızlar yazmak isteyen buyursun ilği gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkürler ;)

İyi Günde Kötü Günde
Hastalıkta ve Sağlıkta ....Bu cümleyi evlendikten sonra unutmayıp uygulaması
hayatımın her anında söz verdiği gibi yanımda olup destek olması....
bence biz bayanlar için en güzel sevgiye dair şey bu.....:38:

benim eşim romantizmden pek anlamaz, özel günler olsun, yıldönümleri olsun bu konuları ciddiye almaz ve saçma bulur...
ama bu demek değildir ki sevgi gösterisi eksik, kesinlikle hayır, tamam ben özel günlere önem veririm, mesela evlilik yıldönümünde falan bi tanecik çiçek beni mutlu etmeye yeterlidir, ama eşime göre sevgi hediyeyle çiçekle böcekle gösterilmez...
eşimin beni sevdiğini anlamam zor değil, herzaman yardımcı olur bana, çok ilgi gösterir, kendi başına takılmaz öyle günlerce gecelerce gez toz olayları yoktur, evine bağlıdır ihmal etmez beni ve çocuğumuzu, istediğim herşeyi yapar sağolsun...bişey istesem hemen alır, gece demez geç saat demez gider alır gelir, canım bişey çekse hiç düşünmez gider geç saat bile olsa,.. kararlarıma saygılıdır, tartışma gibi durumlarımız olsa mesela arada sırada haksızsa özür diler, küsmez günlerce öyle konuşmamazlık yapmaz...
bu ve buna benzer hareketleri bi erkeğin karısnı sevdiğine delildir bence,...şükrediyorum allaha böyle biriyle evli olduğum için rabbim ayırmasın bizi ve dileyenleri...

benim eşim romantizmden pek anlamaz, özel günler olsun, yıldönümleri olsun bu konuları ciddiye almaz ve saçma bulur...
ama bu demek değildir ki sevgi gösterisi eksik, kesinlikle hayır, tamam ben özel günlere önem veririm, mesela evlilik yıldönümünde falan bi tanecik çiçek beni mutlu etmeye yeterlidir, ama eşime göre sevgi hediyeyle çiçekle böcekle gösterilmez...
eşimin beni sevdiğini anlamam zor değil, herzaman yardımcı olur bana, çok ilgi gösterir, kendi başına takılmaz öyle günlerce gecelerce gez toz olayları yoktur, evine bağlıdır ihmal etmez beni ve çocuğumuzu, istediğim herşeyi yapar sağolsun...bişey istesem hemen alır, gece demez geç saat demez gider alır gelir, canım bişey çekse hiç düşünmez gider geç saat bile olsa,.. kararlarıma saygılıdır, tartışma gibi durumlarımız olsa mesela arada sırada haksızsa özür diler, küsmez günlerce öyle konuşmamazlık yapmaz...
bu ve buna benzer hareketleri bi erkeğin karısnı sevdiğine delildir bence,...şükrediyorum allaha böyle biriyle evli olduğum için rabbim ayırmasın bizi ve dileyenleri...

maşallah allahım daim etsin hep mutlulugunuzu :nazar:

gazel daha önce açtığın konuya istinaden ben senin eşini farklı düşünmüştüm.benim eşimden farkı yokmuştu.neden orada bana tepki gösterdin ki:44:

size olan merhametinden, aldığı bi hediyeden, mutfaktaki yardımından
bunu anlamak zor değildir bence
her erkeğin sevgisini gösteriş şekli bir değildir

ama ben şunu söylemek istiyorum iyi günde kötü günde sözü klişedir ya
çok doğru bir söz

kötü günde görüyorsun sevenini sevmeyenini.

ben eşimi çok seviyordum daha da çok sevdiğimi anladım.

15 gündür hastanede yatıyor ve ona bebek gibi bakıyorum sürekli onu düşünüyorum.
ona iğne yaparlarken benim cnım acıyor. bu kadar sevdiğimi bilmiyordum.

size olan merhametinden, aldığı bi hediyeden, mutfaktaki yardımından
bunu anlamak zor değildir bence
her erkeğin sevgisini gösteriş şekli bir değildir

ama ben şunu söylemek istiyorum iyi günde kötü günde sözü klişedir ya
çok doğru bir söz

kötü günde görüyorsun sevenini sevmeyenini.

ben eşimi çok seviyordum daha da çok sevdiğimi anladım.

15 gündür hastanede yatıyor ve ona bebek gibi bakıyorum sürekli onu düşünüyorum.
ona iğne yaparlarken benim cnım acıyor. bu kadar sevdiğimi bilmiyordum.

geçmiş olsun allahım şifa versin sevginizi daha çok arttısın canım

Nasıl mı anlarız?

Tabi ki davranışlarından...

Kimi insan sürekli lafta seviyorum der durur ama davranışa gelince hiçbir icraatda bulunmaz,
kimisi de sözel olarak söylemez, davranışlarıyla bunu size hissettirir...

Ama en güzeli hem söyleyen , hem davranışlarıyla hissettirebilendir :nazar: :16:

Bakın cinsiyet ayrımı yapmadım :)

Son düzenleme:
benim eşimde romantik değildir, öyle mum ışığı filan bilmez, ilk başlarda çok imrenirdim ama artık olgunlaştım, çünkü ben sevildiğimi hissediyorum çok şükür:nazar:

bensiz bir lokma boğazından geçmez, bensiz bi yere çok nadir gider, ne istesem yok demez, evliliğimizde 8. yılımızdayız durup durup öper, saçımı sever, gece üstümü örter, hafta sonları kahvaltı hazırlar, kızımızla çok ilgilenir

ahh benim kocam neymiş yaaa, şimdi yazınca daha iyi anladım, gözlerim doldu:43:

gazel daha önce açtığın konuya istinaden ben senin eşini farklı düşünmüştüm.benim eşimden farkı yokmuştu.neden orada bana tepki gösterdin ki:44:

hangi konu canım, kusura bakma hatırlayamadım...
sana tepki gösterdiysem de vallahi hatırlayamadım canım, anlatırsan bi zahmet..

Davranışlarından,hal ve hareketlerinden sana karşı saygı ve sevgi dolu adımlarla yaklaştığından...Hiç ummadığın anda sana sevgisini belirten davranışlarda bulunarak,hani bazen çekinirde belli edemez ya sevgisini ama öyle bir an gelir ki sana açılır...Benim sevdiğim gözlerimin içine bakar ve ben onun gözlerindeki o sevgiyi görürüm...En çokda gözler anlatır bunu.

saçma sapan düşüncelerime rağmen beni sabırla dinlemesi ve inatla öyle olmadığını anlatmaya çalışması :27:

yoksa çekilecek gibi değilim :9:

Benim gibi birini çektiği için:)
Genelde sarılan, özleyen, küçük jestler yapan, özel günleri unutmayan, sesini yükseltmeyen,
ev işlerinde oldukça yardım eden, -biraz dırdırcıyım- dırdırlarımı çeken, kendi ailesi kadar benim aileme de değer veren ve bunu gösteren birisi.
Maşallah diyeyim gerçekten eş konusunda şanslıyım.
Bu arada ben evlenirken eşime aman aman aşık biri değildim, seviyordum ama o bana çok aşıktı.
Şimdi 9. yıldayız ve eşimi çok seviyorum, kıskanıyorum. Allah yokluğunu göstermesin ama onsuz bir hayat düşünemiyorum.

Son düzenleme:
yaptığım şeyler ona her zaman mantıklı gelmesede hep arkamda olur, bana emrivaki yapmaz fikirlerimi önemser, çamaşır asmayı sevmediğim için mızmızlanıyosam o kalkar asar, ev işlerinde yardımcıdır, bana güvendiğini hissettirir, şu an hastayım tarhana çorbası yaptı gece boyu üstümü belki 5 kere örtmüştür bu şevkati çook seviyorum :))

Doğru ya tarif ettiği adam tipi, içine benim sevgilimide alan adam tipi.

Çicek böcek, özel gün vs beklemiyorum hiçte umurumda değil değince, kendini aşmış birde yalancı demişti.

Nasıl mı anlarım :)

Çocuk için uğraşırken bir an olsun hayır demeden benimle olmasından. Gerisi hikaye.

Arkadaşlarım bile tempomdan tedavi sürecimden yorulduğunda onların bana söylediği şu oldu "seni ne kadar çok seviyormuş, yoksa bu sürece hiçbir erkek dayanamazdı"

(Minik bir dip not : Eğer izin versek bütün ana haberlere çıkardık. O kadar çok tüp bebek çalışması yaptık ki. O tv lere çıkanlar yanımda çerez kalır. Allah düşmanıma vermesin.)

Oysa ben o zamana kadar böyle birşey düşünmemiştim çünkü mantığım düzdür, sevmesek birlikte olmazdık.

Bu adam beni çokk seviyor, ben bu adamı çokkk seviyorum. Varsın çicek böcek işlerinden anlamasın, varsın bir işin ucundan tutmasın.

Son düzenleme:
Romantik olmasa da beni mutlu etmek için özel günlerde kendini aşmasından

Haklı/haksız farketmez her tartışmadan sonra gelip özür dileyip elimi öpüp başına koymasından :1:

Kızımızla benden çok ilgilenmesinden ve daha bir sürü şey

:98::98:

Benimle ilgili herşeyin onun için her zaman öncelikli olduğunu bilirim,,benim isteklerimi, düşüncelerimi her zaman kendi istek ve düşüncelerinden önde tutar...Eşimin yanında ve onun bakışlarında her zman onun için çok değerli ve çok kıymetli olduğumu hissediyorum...

Esimin sevgisinden o kadar eminimki hamd olsun esim her zaman bunu bana hissettirir sevdigini soylemekten gocunmaz tatli sozlerini esirgemez bir dedigimi iki etmez aldigima verdigime karismaz
10 yilda neler gorduk gecirdik yeri geldi kavga ettik yeri geldi kustuk baristik ama bana olan sevgisinden bir gun bile suphe etmedim
Allah herkesi samimi sadik merhamet sahibi insanlarla karsilastirsin insallah

Back
X