Kızlar eşleriniz doğuma girdi mi ya da girmeyi düşünüyor mu?

Bende eşimin girmesini isteirm.Ama teklif ediyorum aynı şeyleri söylüyor bana.Doğumdan hemen sonra girebilir mi ki?Yani bebek çıkar çıkmaz almıyolar mı içeriye...Annemi sokabilir miyim peki?Özel hastanede olcak doğumum...

benim eşimde girecekti doğuma dün dr la konuştuk isterseniz girebilirsin ama bazen bizim bazı şeyleri hızlı yapmamız gerekiyor babalarda bunları yanlış anlayıp ters giden bişey mi var deyip panik oluyorlar bizimde işimizi engelleyebiliyorlar dedi eşimde vazgeçti girmekten
aslında bende girmesini istiyormuyum istemiyor muyum tam emin değilim bende onu düşünmekten doğuramayabilirim

ayy bende istiyorum esimin girmesini ama anacimm benimm heriff benden daha panik eyvahedigeldismile! valla nasil bakacak bebise bilmiyorum! bebek agladikca oturur oda aglarr galibakaydirigubbakcemile3 artik dogumda ben ona destek olurummm kaydirigubbakcemile3

kızlar bende epidural sezeryenle doğurdum ve eşim yanımdaydı bizde 1 kamera ve 1 fotoğraf makinesi ile girdik ama kendisi kızım çıktıktan sonra kendinden geçtiği için çekim işini oradaki asistana bıraktık :) kendisi iğne bile vurduramazken doğumuma girmek istedi ama ne bana nede çocuğa bakabildi kıyamam ona

asla girmesini istemezdim ve girmedide ben doğuma giderken herkes benden daha panikti ki doğumhanede hiç düşünemiyorum eşimi ben evden çıkarken bi baktım herkes benden önce inmiş çoktan bende gayet sakin ışıkları kapattım kapıyı kitledim ve aşağı inip arabaya bindim (herkes oturmuş beni bekliyordu :)) )hastaneye gittim eşim ne kadr panik düşünün şimdi ???

bende özelde dogurdum
eşim degılde tıp fakultesı ögrencısı kızkardeşim doktorumla konusup gırdı dogumuma
elımı tuttu destek verdi
çok önemlı sevdıgın bırının yanında olması

Merhaba ben çok merak ediyorum siz hamgi hastnede doğurdunuz acaba? Ben medipole sordum doğumhaneye almıyorlar kimseyi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…