- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kronikuykucu
-
home sweet home'dan aldığım portofino model nevresim takımımdan pek de memnun değilim.
çok severek hatta bayılarak almıştım oysa ki.
ütülemek resmen işkence kırışıklıklar açılmak bilmiyor((
aynı serinin yatak örtüsü ve bambu pike takımını da aldım onlar ise sorunsuz ve gayet kullanışlı.
fakat aynı markanın promosyonundan çok çok uygun bir fiyata aldığım düz renk microfiber nevresim takımı var
şiddetle tavsiye ederim.
pamuk gibi yumuşacık bir dokusu var ve ütü bile istemiyor neredeyse.
Markadan çok genel anlamda söyleyebileceğim pamuk nevresim yerine pamuk-saten nevresimlerden alman.
Pamuk nevresimler çok kırışıyorlar, hep ütülenemen gerekiyor.
Ama Pamuk satenler doku olarak çok güzel, dokusu yumuşacık
ya ben poloyu tavsiye üzerine aldım. Bornozlarımı aile seti şeklinde almadım ayrı ayrı takım yaptım beverly hills polo club dan . Geldiler elime henüz kullanmadım çok da güzel görünüyorlar ama tavsiye eden çok memnun. Bir de karaca home dan nevresim aldırdılar pamuk saten çok hoş ondan da çok memnunlarmış.
tesekkür ederim canım ben de ayrı alıcam bornozları cok kararlıyım
days in colours dört mevsim pike seti ve taç marka tencerelerden memnun kalmadım önermem
Bu konuyla ilgili post paylaşmıştım bloğumda, dilersen göz atabilirsin tatlım
Yeniler Kendini Hayat: Çeyiz Serüvenim - 10 - Yatak Odası Tekstili
canım bu modelden düşünüyorum erkek için çok begendim. ama son zmanlara bırakcam şimdiden almayı düşünmüyorum
Eki Görüntüle 860325
tesekkür ederim canım tac nevresim yada bornoz nası acaba kullanan varmı
güzelmiş canım da bunun başka renkleri var mı ? markası ne bunun ? ben de kapişonlu bi erkek bornozu arıyorum aslında ikinci bir takım olarak sevdiceğim kıskandı da benim kapişonlu bornozumu ona da almam lazım bir tane kapşonlu .yedek bir takımımız daha olsunbunun markası ve fiyatı ne ?
Eki Görüntüle 861119
Arkadaşım ben İssimo'dan bu nevresim takımını aldım, gerçekte bu resimdeki kadar karışık değil çok sade ve aşırı şık duruyo. yıkadığım zaman kırış kırış olmuyo çok rahat kullanıyorum, kaç kez yıkadım renkleri asla karışmadı, üzerinde puantiyeler var simli simleri dahi aynı ilk günki gibi duruyor. çok memnunum. Saten pano baskılı %100 pamuk diye geçiyor. bir daha alırsam yine issimodan almayı düşünüyorum beğendim çok sade bir model daha var :) Ayrıca Kristal'in saten takımını aldım, daha yıkamadım 2 hafta kadar kullandım ve değiştirdim issimo kadar yumuşak gelmedi bana daha çok terlettiğini hissettim, sevmedim onu, birde taç'ın saten takımı var onu daha hiç kullanmadım bişey diyemiycem onun hakkında :)
canım tesekkür ederim blogunu cok begendim,ev tekstili bilgilerini de okudum güzelce :) diğer sayfalara baktımda ,hatta cok sasırdım hayallerimiz çok benziyo birbirine. country tarzı ev, mescit veya kütüphane olarak kullanmak üzere bi odanın olmasını istemen aklımda kalanlar :) masAllah yazılarında dilinden duayı da hiç düşürmemişsin, burdan sanal olsada birazcık tanıstıgıma memnun oldum canım, dileklerimiz hayırlısıyla olur inşAllah
Bloğumu beğenmene ve hayatı algılayış biçimimizin benzer olmasına çok sevindim tatlım, arkadaşlığımızı ilerletelim öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?