kızlar EV TEKSTİLİ konusunda tavsiye etmediğinz marka ve ürünlerini öğrenebilirmiyim

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.464
20.517
548
huu kızlar EV TEKSTİLİ konusunda tavsiye etmediğiniz marka ve ürünlerini öğrenebilir miyim; şu markanın şusu gibi.tecrübe edindiğiniz yada kullananlardan öğrendiğiniz şeyler olursa daha faydalı olur

Son düzenleme:
home sweet home'dan aldığım portofino model nevresim takımımdan pek de memnun değilim.
çok severek hatta bayılarak almıştım oysa ki.
ütülemek resmen işkence kırışıklıklar açılmak bilmiyor((
aynı serinin yatak örtüsü ve bambu pike takımını da aldım onlar ise sorunsuz ve gayet kullanışlı.

fakat aynı markanın promosyonundan çok çok uygun bir fiyata aldığım düz renk microfiber nevresim takımı var
şiddetle tavsiye ederim.
pamuk gibi yumuşacık bir dokusu var ve ütü bile istemiyor neredeyse.

tesekkür ederimm

Markadan çok genel anlamda söyleyebileceğim pamuk nevresim yerine pamuk-saten nevresimlerden alman.

Pamuk nevresimler çok kırışıyorlar, hep ütülenemen gerekiyor.

Ama Pamuk satenler doku olarak çok güzel, dokusu yumuşacık

nevresimlerde ütü derdini değilde renk atmasını hiç istememmm yada renkler karısıyomus bazen

ya ben poloyu tavsiye üzerine aldım. Bornozlarımı aile seti şeklinde almadım ayrı ayrı takım yaptım beverly hills polo club dan . Geldiler elime henüz kullanmadım çok da güzel görünüyorlar ama tavsiye eden çok memnun. Bir de karaca home dan nevresim aldırdılar pamuk saten çok hoş ondan da çok memnunlarmış.

tesekkür ederim canım ben de ayrı alıcam bornozları cok kararlıyım

days in colours dört mevsim pike seti ve taç marka tencerelerden memnun kalmadım önermem

Bu konuyla ilgili post paylaşmıştım bloğumda, dilersen göz atabilirsin tatlım

Yeniler Kendini Hayat: Çeyiz Serüvenim - 10 - Yatak Odası Tekstili

canım tesekkür ederim blogunu cok begendim,ev tekstili bilgilerini de okudum güzelce :) diğer sayfalara baktımda ,hatta cok sasırdım hayallerimiz çok benziyo birbirine. country tarzı ev, mescit veya kütüphane olarak kullanmak üzere bi odanın olmasını istemen aklımda kalanlar :) masAllah yazılarında dilinden duayı da hiç düşürmemişsin, burdan sanal olsada birazcık tanıstıgıma memnun oldum canım, dileklerimiz hayırlısıyla olur inşAllah

Arkadaşım ben İssimo'dan bu nevresim takımını aldım, gerçekte bu resimdeki kadar karışık değil çok sade ve aşırı şık duruyo. yıkadığım zaman kırış kırış olmuyo çok rahat kullanıyorum, kaç kez yıkadım renkleri asla karışmadı, üzerinde puantiyeler var simli simleri dahi aynı ilk günki gibi duruyor. çok memnunum. Saten pano baskılı %100 pamuk diye geçiyor. bir daha alırsam yine issimodan almayı düşünüyorum beğendim çok sade bir model daha var :) Ayrıca Kristal'in saten takımını aldım, daha yıkamadım 2 hafta kadar kullandım ve değiştirdim issimo kadar yumuşak gelmedi bana daha çok terlettiğini hissettim, sevmedim onu, birde taç'ın saten takımı var onu daha hiç kullanmadım bişey diyemiycem onun hakkında :)

Son düzenleme:
canım bu modelden düşünüyorum erkek için çok begendim. ama son zmanlara bırakcam şimdiden almayı düşünmüyorum
Eki Görüntüle 860325

güzelmiş canım da bunun başka renkleri var mı ? markası ne bunun ? ben de kapişonlu bi erkek bornozu arıyorum aslında ikinci bir takım olarak sevdiceğim kıskandı da benim kapişonlu bornozumu ona da almam lazım bir tane kapşonlu .yedek bir takımımız daha olsun bunun markası ve fiyatı ne ?

tesekkür ederim canım tac nevresim yada bornoz nası acaba kullanan varmı

rica ederim canım taç kullanıyorum ama pamukcuk oldu carsafı memnun sayılmam.bir tane özdileğin var kırışmıyor rengi kırmızı olmasına rağmen hiç solmadı öneririm
bunların dısında odamoda diye bir marka var netten arastır biz satıyoruz onun ürünlerini yüzde yüz pamuk ve desenler cok güzel tavsiyemdirayrıca netten karaca home aldım desenler süper henüz kullanmadım deneyip yazarım

Son düzenleme:

chakra canım 90 yada 100 dü sanırım. ilk gördüğümden beri cok begendim bunu

tesekkür ederimmm bi bakım bakalım ıssımoya da

Bloğumu beğenmene ve hayatı algılayış biçimimizin benzer olmasına çok sevindim tatlım, arkadaşlığımızı ilerletelim öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…