Kızlar evde profeterol yapsam lezzeti nasıl olur deneyen varmı çok acil

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
KIZLARR PROFETEROL YAPÇAM AMA CESARET EDEMİYORUM NASIL OLUR TADI DENEYEN VARMIIcokacimcoook

tavsiye ederim hayatım hiç biyerde bulamayacağın kadar hafif ve lezzetli oluyorcokacimcoook

Bende denedim güzel oldu ama çok uğraştırıyor ve bir sürü bulaşık çıkıyor.Bence bimde hazır preftorol topları satılıyor içinde kreması ve çikolata sosu var sen sadece kremaları alıp dolduruyorsun onu dene.Ama ilk heves deniycem dersen bol bir zamanında yap.

hazır alınandan daha lezzetli oluyorcokacimcoook

yillardir vede yapiyorum ben harika oluyor
dene derim canim
afiyet olsun
icine dondurmada koyabilirsin sicak cukulata sos ustunede:)))

bende sürekli yapıyorum sadece püf noktası fırına verince kapağını açma ve kapattıktan 15 20 dk sonra fırından cıkarmanı tavsiye ederim hamurlar sönmüyor ozaman

benim yıllardır yaptığım bir tarif:iddia ediyorum pastanedekilerden daha güzel oluyorkaydirigubbakcemile2http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/262547-profiterol.html

canım ben hep evde yapıyorum okadarda zor değil yani uğraştırıyor ama mükemmel bi tat evde kendinin yapmanı tavsiye ederim yerimseniben

arkadaşlara katılıyorum,çok leezzetli ve hafif oluyor,
bende sık sık yapıyorum,
evet biraz oyalıyor ama değiyor süper bi tat...

Güzel ama mükemmel filan değil şimdi doğruyu söyleyeyim...
Güllüoğlunun profiterolünü yiyin sonra görüşelim
:roflol:

bende hep evde yaparım.pastahanedekinden çok daha güzel oluyor.ben oktay ustanın kitabından aldım tarifi.püf noktası tarife aynen uymak bir gr. bile değişiklik yapsan istediğin gibi olmuyor.tecrübeyle sabitlenmiştir:)

ben de hep evde yaparım herkes de çok beğenir hamuru baya bir artıyor buzluğa atıyrum misafir gelince hazır olmuş oluyor sadece iç kremasını ve çikolata sosu yapmak kalıyor onlar da basit zaten evde yapılan her zaman daha güzellll

ben çakmasını yapıyorum kızlar =D
TatlıGacınınkiyle aynı sanırım açılmadı link.

Malzemeler:
1 paket etimek
Krema
1 litre süt , 1 su bardak un, 1,5 su bardağı şeker, 1 paket vanilin, 1 poşet toz krem şanti

Çikolata sos: hazır çikolata sosu(2.5 su bardağı süt ile hazırlanıyor)

Vanilya ve krem şanti hariç malzemelerle kremanızı koyu olana kadar pişirin. Ocağın altını kapattıktan sonra vanilyanızı da ekleyip mikser ile çırpın. Böylece içindeki pütürler kaybolacaktır. Ilıyan kremaya toz krem şantinizi ekleyip mikserle çırpın. Etimekleri geniş bir kapa kırarak ekleyin. Her bir dilimi yaklaşık 4e bölmelisiniz. Kremayı etimeklerin üstüne dökün. Kremanın etimeklerin arasına girmesi için salata harmanlar gibi karıştırın.
En son çikolata sosunu hazırlayıp ılıttıktan sonra bu karışımın üstüne dökün. File badem,fındık yada hindistancevizi ile arzunuza göre süsleyebilirsiniz.
dolaptada dinblendirdikten sonra tamaaaaaaam :D çok seviyorum yaa =)

Tabi ki evde yapılabilir tatlım ben denemiştim hazırlara taş çıkartır :)

Back
X