Kızlar evli çiftler için sevgililer gününe fikirleriniz...

uykuuperisii

Ne mutlu Türk 'üm diyene...!
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
119
38
18
Evet baslikta da belirttigim gibi. Ne gibi bise yapabilirim fikirlerinize ihtiyacim var. Ozel gunler falan pek anlamaz esim :KK20: ama yine de ben ozel biseyler yapmak istiyorum. Sizce ne olabilir? Bu arada iki de cocugum var :KK46::) Simdiden tesekkurler..

2 cocugu anneannelerine sat.
Bu bile armagan olur galiba.
Basbaska zaman gecirin.
Guzel bide bi yemek mum isigi esliginde.
Sonra gerisi gelir.

En güzeli ev ortamı çok şık zengin bir yemek masası ve çok şık sen çok romantik olur bence ;) güzel de bir film dışarı çıkmaktan çok daha iyi :)

Bencede ev :) çocuklar ananeye itinayla satılır, ikinizinde en sevdiği yemekler yapılır, dışarı çıkıcakmış gibi giyinilir süslenilir,sofraya en az bir mum konur,birlikte başbaşa sohbetli bir yemek yenir:))) yemekten sonra ne yapılabilir bi fikrim yok o boşluğu diğer yoruma gelen arkadaşlar doldursun, saat gece yarısını gösterince 2 çocuğunda evde olmadığı bütün evin size kaldığı bir karı-koca olarak sessizlik ve yatakodasının içerisinde kapılar kapalı tabuları yıkılarak hoppala leyli :))))))))) ama yemek ve gece arasındaki zaman dilimi hakkında bişe bulamadım valla :S

Bencede ev :) çocuklar ananeye itinayla satılır, ikinizinde en sevdiği yemekler yapılır, dışarı çıkıcakmış gibi giyinilir süslenilir,sofraya en az bir mum konur,birlikte başbaşa sohbetli bir yemek yenir:))) yemekten sonra ne yapılabilir bi fikrim yok o boşluğu diğer yoruma gelen arkadaşlar doldursun, saat gece yarısını gösterince 2 çocuğunda evde olmadığı bütün evin size kaldığı bir karı-koca olarak sessizlik ve yatakodasının içerisinde kapılar kapalı tabuları yıkılarak hoppala leyli :))))))))) ama yemek ve gece arasındaki zaman dilimi hakkında bişe bulamadım valla :S
Ne kadar tatli ve samimi bi yorum yapmissin tesekkurler :)) bende ev daha iyi olur diye dusunuyorum aslinda da du bakimm

Ay hayran kaldim.size masallah. Benim sevgilim var o hevesli boyle seylere ama bende niye hic heves yok ya :KK14: içim gecmis benim. Allah daim etsin.

Back
X