Kızlar bir haber bekliyorum, nolur anlayan ucundan baksın. 25 yaşındayım, evliyim, kendi işim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde çok uzuldigun kafana taktiğin bi konu var kafan karma karışık olmuş bayrak görüyorum bi de bi tane iri bi adam elinde tutuyorCanım sen bi kalabalığa girceksin toplantı gibi bi yerden karar bekliyorsun sanırım çünkü kitap var herkesin elinde karşılarında iki kişi var birbirine destek olan iki kişi.buyuk ihmalle mahkeme gibi biyer.cok yanlış kalmışsın yüksek biyerde oturuyorsun yanında bi kadın var şapkalı ve ya başörtülü bu kadın elinde bide var sana uzatıyor yardım ediyor sana birde uzun yolun var o yolun üstüne bi kuş var kuş haber getirecek sana
Bu kafama taktığım olay olumlu sonuçlanacak o halde anladığım kadarıyla, bir de bu haber ne acaba inşallah kısa süreee gelirBirde çok uzuldigun kafana taktiğin bi konu var kafan karma karışık olmuş bayrak görüyorum bi de bi tane iri bi adam elinde tutuyor
Yani mahkeme gibi bi yerden gelebilir haber tahminimceBu kafama taktığım olay olumlu sonuçlanacak o halde anladığım kadarıyla, bir de bu haber ne acaba inşallah kısa süreee gelirteşekkür ederim
![]()
Beklediğin bir haber varsa o da olabilir yada yakın zamanda bi mahkemeniz varmıBu kafama taktığım olay olumlu sonuçlanacak o halde anladığım kadarıyla, bir de bu haber ne acaba inşallah kısa süreee gelirteşekkür ederim
![]()
Hayır mahkeme ile alakam yokBeklediğin bir haber varsa o da olabilir yada yakın zamanda bi mahkemeniz varmı
Ozman biyerden Bi haber gelecek beklediğin bi haber olabilirHayır mahkeme ile alakam yok
Teşekkür ederimOzman biyerden Bi haber gelecek beklediğin bi haber olabilir
Merhaba buraya fotoğraf atsam benim kahve falımı da yorumlar mısınız?Birde çok uzuldigun kafana taktiğin bi konu var kafan karma karışık olmuş bayrak görüyorum bi de bi tane iri bi adam elinde tutuyor
Olur canım at sen ben bakayım kusura bakma görmedim mesajını Bayadir siteye giriş yapmadimMerhaba buraya fotoğraf atsam benim kahve falımı da yorumlar mısınız?
Konu açmıştım oraya bakar mısınız çok teşekkür ederimOlur canım at sen ben bakayım kusura bakma görmedim mesajını Bayadir siteye giriş yapmadim
Olur canım at sen ben bakayım kusura bakma görmedim mesajını Bayadir siteye giriş yapmadim
Falında gördüklerim bunlar canım hakkimda hayırlısı olsunİlk önce soracağım soru evlimisin bekar mi canım cunku sana arkandan sarılan bir adam var ve senin elinde bı buket çiçek var birde canım sen bişeye çok üzülmüşsun kırılmış sınyuksek bir yere çıkmışsın atlamak için ama seni kurtarmak için el uzatan çok insan var bu intihar gibi düşüncen Allah korusun inşallah yoktur eğer varsa olabilir veya birşeyden çok bunalmışsın kendini tek başına sanıyorsun çaresiz hissediyorsun ama sana yardım eli uzatanlar olacak benim düşüncem bu sekilde ikisinden biri. Birde bitane kız var saçları topuz şeklinde bu kızın elinde güvercin var bu kız sana haber getirecek.sen herşeye tek başına yetişmeye calisan birisin galiba çünkü vücudunda heryere uzanan dört beş tane kol var.canim birde senin birkaç tane düşmanın var seni hiç cekemiyor bunlar yanlarında uzun yillanlar var bu kişilere dikkat et sana tuzak kurabilirler iftira vs atabilirler
Teşekkür ederim bekarım. İkidir kalp çıkıyor bakalım hayırlısı olsun. İntihar gibi düşüncem düşüncem yok şükür ama bazen bıkkınlık geliyor. İnşallah o topuz saçlı kadın atanma haberi getirse çok iyi olur.İlk önce soracağım soru evlimisin bekar mi canım cunku sana arkandan sarılan bir adam var ve senin elinde bı buket çiçek var birde canım sen bişeye çok üzülmüşsun kırılmış sınyuksek bir yere çıkmışsın atlamak için ama seni kurtarmak için el uzatan çok insan var bu intihar gibi düşüncen Allah korusun inşallah yoktur eğer varsa olabilir veya birşeyden çok bunalmışsın kendini tek başına sanıyorsun çaresiz hissediyorsun ama sana yardım eli uzatanlar olacak benim düşüncem bu sekilde ikisinden biri. Birde bitane kız var saçları topuz şeklinde bu kızın elinde güvercin var bu kız sana haber getirecek.sen herşeye tek başına yetişmeye calisan birisin galiba çünkü vücudunda heryere uzanan dört beş tane kol var.canim birde senin birkaç tane düşmanın var seni hiç cekemiyor bunlar yanlarında uzun yillanlar var bu kişilere dikkat et sana tuzak kurabilirler iftira vs atabilirler
Rica ederim canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahTeşekkür ederim bekarım. İkidir kalp çıkıyor bakalım hayırlısı olsun. İntihar gibi düşüncem düşüncem yok şükür ama bazen bıkkınlık geliyor. İnşallah o topuz saçlı kadın atanma haberi getirse çok iyi olur.Evet çevremde çekemeyen vs çok var maalesef aynı zamanda da beni seven insanlar da çok teşekkür ederim tekrar emeğinize sağlık
Banada bakarmısın önemli benim içinOlur canım at sen ben bakayım kusura bakma görmedim mesajını Bayadir siteye giriş yapmadim
banada bakarmısınızRica ederim canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah![]()