Kızlar falıma bakar mısınız?

helyumkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
45
0
1
25
Kızlar bir haber bekliyorum, nolur anlayan ucundan baksın. 25 yaşındayım, evliyim, kendi işim var

Eklentiler

• IMG_7821.webp
    IMG_7821.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7822.webp
    IMG_7822.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_7823.webp
    IMG_7823.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_7824.webp
    IMG_7824.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7825.webp
    IMG_7825.webp
    33 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_7826.webp
    IMG_7826.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_7827.webp
    IMG_7827.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 13
Canım sen bi kalabalığa girceksin toplantı gibi bi yerden karar bekliyorsun sanırım çünkü kitap var herkesin elinde karşılarında iki kişi var birbirine destek olan iki kişi.buyuk ihmalle mahkeme gibi biyer.cok yanlış kalmışsın yüksek biyerde oturuyorsun yanında bi kadın var şapkalı ve ya başörtülü bu kadın elinde bide var sana uzatıyor yardım ediyor sana birde uzun yolun var o yolun üstüne bi kuş var kuş haber getirecek sana

Canım sen bi kalabalığa girceksin toplantı gibi bi yerden karar bekliyorsun sanırım çünkü kitap var herkesin elinde karşılarında iki kişi var birbirine destek olan iki kişi.buyuk ihmalle mahkeme gibi biyer.cok yanlış kalmışsın yüksek biyerde oturuyorsun yanında bi kadın var şapkalı ve ya başörtülü bu kadın elinde bide var sana uzatıyor yardım ediyor sana birde uzun yolun var o yolun üstüne bi kuş var kuş haber getirecek sana
Birde çok uzuldigun kafana taktiğin bi konu var kafan karma karışık olmuş bayrak görüyorum bi de bi tane iri bi adam elinde tutuyor

Birde çok uzuldigun kafana taktiğin bi konu var kafan karma karışık olmuş bayrak görüyorum bi de bi tane iri bi adam elinde tutuyor
Bu kafama taktığım olay olumlu sonuçlanacak o halde anladığım kadarıyla, bir de bu haber ne acaba inşallah kısa süreee gelir 🥲 teşekkür ederim 🌸

Back
X