kızlar falıma yorum yapabilirmisiz?

ekte fincon fotoları

Eklentiler

• 20180302_091654.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 68
  • 20180302_091644.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 20180302_091654.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 20180302_091709.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 63
Telve az fal olmamış.
3 vakte kadar yol var. Kısmet var at var böcük var.
Salla salla dur işte.
Yahu hala fal diyorsunuz. Bi bırakmadınız şu hurafeleri.

Sen de üç ben diyeyim iki vakte kadar konunuz taşınacak.

Yeni üye de değilmişsiniz ki aslında, yerinin burası olmadığını bilmeniz lazım.

Seni bilmediği için iki tane gördugum şeyi solicem şekli iki tane kadın var biri şişman kapalı biri kısa zayıf ve açık tartisma var arada bide bi bayan ve erkek var erkek bi hata yaptiki galiba eğilmiş diz cokmus bayanın önünde başkada bişe göremedim ben

Nie öyle diyosunuz ki tabi coki günah ama inanmamak lazım ben inanmiyorum gelecege yönelik şeylere ama olmuşu soyleyenide dinliyorum kendimden ole kızlar arası kahve içerken birbirmize dalgasını bakıp benzettigimiz şekilleri söylüyoruz fal bence inanildigi için değil yani eğlence gibi bisey

Burda kimse size yardımcı olmaz, fala inandığınız için. Ayrıca dalga konusu olacağından, baya da eğlence çıkar insanlara..
Fal ile zamanınızı boşa harcamayin. Ferahlamak isterseniz seccadeniz var, dualariniz var..

kızlar bu kadar yerden yere vurmanıza gerek yok ?bende inaçlı dua etmesini bilen biriyim.sadece dertleşmek için demiştim .kusura bakmayın özür dilerim.

fincanda çam ağacı var aşağısıda yuvarlak masada bir araya gelen insanlar var net görünen. ailevi meseleleriniz için artık kadın erkek tarafı bilemedim. masa etrafında konuşuluyor. hangi taraf daha planlıysa. tabakta da 2 kadın birisi ya dedikodu merkezi yada dertleri dolup taşmış biri. diğerine bir seyler anlatıyor hatta bir sürü şeyler anlatıyor.

kızlar bu kadar yerden yere vurmanıza gerek yok ?bende inaçlı dua etmesini bilen biriyim.sadece dertleşmek için demiştim .kusura bakmayın özür dilerim.

Balser ,amaç yerden yere vurmak değil aslında.
Tabiki de dua da ,ayette bilirsiniz.
FAkat bizlerde sana şuanda en mantıklısının fal değil de dua ,ayet gibi şeylerle meşgul ol diyoruz.
Bu seni rahatlatacaktır anlamında yardımcı oluyoruz.

İnançlı iseniz falın "eğlencesine" bakılmasının dahi yasak olduğunu bilirdiniz.
Burada dini açıdan sakıncalarını ben yazacak değilim,yasak..
Ama mantık çerçevesinde yorum yapmak serbest.ve gerçekten gülünç durumdasınız.
Üşenmeyip o kadar foto yükleyip bir cevap bir medet umacak kadar ne yaşadınız bilmem ama psikologa gidin çok daha iyi olur sizin için

Ya çok üzüldüm. Ben çok anlarım resmen azraili gördüm geliyor. Sanırım ömrünüz çok az kalmış. Çok üzüldüm. Genceciksiniz de ama işte ecel kime gideceği de belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…