- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence fark var uzamısta ama uzamaktan ziyada cok görünuyor bide
2 ay yani. uzamış tabii ama sinamekinin etkisi mi acaba. benim bi arkadaşımın saçı hızlı uzar, 2 ayda onun da bu kadar fark edilir hatta belki daha fazla. ama bende olsa bu kadar uzamaz.
senin yapın da yavaş uzuyorsa demek ki sinameki etkisi...
ya 8 hafta için çok uzamamış sanki canım ya, 1-2 cm gibi görünüyor :26:
Eki Görüntüle 263927
şuan saçım o siyah çizginin olduğu yerde ve o ara 7,5 cm yapıyor.makinem olmadığı için çekemiyorum şimdi ama yakında eklerim :)
vay2 ayda çok iyi bir uzama yaa ilk fotoda belli olmuyormuş canım.
ben de sinameki yapıyorum ilk hafta biraz uzadı şimdi tık yok 4. hafta olacak yarın![]()
Azmini kaybetme tatlım,gerçekten de sen hiç farketmeden bi bakmışsın uzayıvermiş.hele 8.yi yaptıktan sonra 2 hafta ara ver,bak asıl uzama o zaman oluyor.ben şuanda o aradayım,yarın tekrar başlıcam ve ne olduysa bu arada oldu :) Rapunzel olalım Rapunzeeeeellll :)))
Çok teşekkür ederim canım :) Evet kilo aldım çünkü regl düzensizliğim var..saçların çok güzel olmuş maşallahama sanki kilo almışsın dikkatimi çekti
![]()
Teşekkür ederim tatlım :) Seninki de uzayacak inşallah :)))Ayy ne güzeL uzamış maaşaLLahKontes sağoLsun sayesinde ben de başLadım sinameki kürüne. Gerçekten faydası oLuyor. Çok azimLiyim benim saçLarım da uzayacak inşaLLah.
iyi günLerde kuLLanın
![]()
evet canım benim de umudum o 2 haftalık ara:97: bir kaç aya rapunzel olursun sen:81: