• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR FİKİLERİNİZE İHTİYACIM VAR ZOR DURUMDAYIM

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Benim 2 yıllık bi ilişkim var yakinda nişanlancaz. Erkek arkadaşım çok baskıcı kıskanç. Üniversite döneminde bi hata yaptım evlenceğimi sandığım kişiyle birlikle olduk bi kaç kez. Ve ben bunu şuanki sevgilime söyleyemedim. Ben de açık olmak istiyorum söylemek istiyorum ama bunu kaldırcak bi insan değil. Normal erkek arkadaş fikrine bile karsı. Üni.deki fotograflarimin bile hesabini soruyo bana kiskanıyo sadece benimsin diyo. Anlayış gostermesini beklemiyorum. yani ona söyleyemem. Onla yuzeysel bir seyler yaşadik benden pembemsi bi kan geldi. Zedelenmiştir belki dedik kapattik konuyu. çok gururlu biri bunları kaldırcak biri değil. Beni çok seviyo ben de onu. Çok düzgün biru. Ben de çok pismanim her gün tövbe ediyorum.Kizlar bana yardim edin işin içinden çikamiyorum.

Ben de aynı düşuncedeyim ama geçmişin de her şeyin de beni ilgilendiriyo diyor. Bu konuda dürüst olamiyorum bu yuzden ona. Tek yalanım bu ona karşı. Ne olursa olsun söyle kabul ederim demisti ama söyleyemiyorum bu konuda böyle sert olunca.

Evlilik sevgililiğe benzemez bence dürüst olmalısın. Çiftler birbirine şeffaf olmalıdır. Yanı düşünsene empati yapalım biraz o senden böyle bir şey saklasaydı o zaman ne olacaktı. Sen bunu sonra öğrenseydin ya da ne bileyim bir şekilde öğrenseydin ne yapardın. Sonuçta bu evlenince de ortaya çıkacak ilk gece o zaman ne diyeceksin şey biz daha önce sevgilimle bu işi yaptık mı. Bir şey yaşadığın için asla yargılamıyorum yanlış anlama ama o senin eşin olacaksa ona şeffaf ol.. Onun sana nasıl olmasını istiyorsan öyle ol..

Birlikte olmadık
Tamam ama bişeyler yaşadınız , kendisi temiz kiz ararken neden alemin temiz kızına yüzeysel de olsa el sürüyor madem ? Tezata bakar mısın ? Ne malum seninle evleneceği, düşünceniz bu yönde bile olsa yazılıp çizilene karşı koyulabilir mı hayır ! Anlat herşeyi kabul ederse amenna etmezse kendisine layık birini bulsun...

Ayrıca ben bunun ekstrem söylenmesi gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Yani gizlemek veya karşısına geçip özellikle söylemek gereksiz.

Muhabbeti açılınca, rutin konularda konuşulur bu.

Ki bir insanın cinsel hayatının olup olmadığı belli olur bu tip konuşmalarda.

Yoksa karşınızdaki arkadaşınıza çıkıp da

Pardon benim bacak aram da şöyle böyle demediğimize göre :KK53:

Bu tip hanzolara neden anlatma gereği duyasınız

Soyleme bence en modern erkek bile kaldiramiyo boyle seyleri bi hatadir yapmisin seninle Allah arasinda kalsin zaten herkesde ilk gece kan gelcek diye bisey yok
Yooo size öyle geliyor ? Namusu iki bacak arasına aramayan hem modern hem de geri kafalı diye tabir ettiğimiz çok insan var ... Önemli olan zihniyet ..

Hem birkaç kez birlikte olduk diyorsun hem sadece yüzeysel oldu benden kan geldi diyorsun üniversite mezunu bir insan neyin tam ilişki neyin olmadığını bilmez mi kan geldiyse ilişkiniz olmuş demektir. Ayrıca o bunu kaldıramaz söyleyemem diyorsun baskıcı diyorsun ve bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun hayret doğrusu. Kaybetmemek için yalan söyleyeceksin anladığında sana dünyayı zindan edecek gerçi olmamış bile olsa sana zindan edecek zevki mi alıyorsunuz size eziyet edecek adamlarla birlikte olmaktan sana saygısı olmayan bununla yargılayacak adamla ne işin var? kıtlık mı girdi.

Karşı olduğu şeyi kendisi yapmış. Neresi dürüst bu adamın?
Aynen neresi durust? Zedelenince sorun yok, infilak edince mi sorun? Kendisi istedigini yapar sana ama sen aha once yapmissan kaldiramaz. Zaten ilkinde de evlenecegini dusunup yapmissin. Evlenmeden soyleme netlessin diyecegim ama evlenip soyleyince de ilk basta bunalim takilir, sonra kabul ediyorum seni her seyinle der. Birkac ay dolmadan da lafi senin malum bir bayan olduguna getirip terk eder. En iyi ihtimalle terk etmeyip her gun ayni seyi soyler artik beynin patlayacak gibi olur. Zor bir durumdasin.

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Benim 2 yıllık bi ilişkim var yakinda nişanlancaz. Erkek arkadaşım çok baskıcı kıskanç. Üniversite döneminde bi hata yaptım evlenceğimi sandığım kişiyle birlikle olduk bi kaç kez. Ve ben bunu şuanki sevgilime söyleyemedim. Ben de açık olmak istiyorum söylemek istiyorum ama bunu kaldırcak bi insan değil. Normal erkek arkadaş fikrine bile karsı. Üni.deki fotograflarimin bile hesabini soruyo bana kiskanıyo sadece benimsin diyo. Anlayış gostermesini beklemiyorum. yani ona söyleyemem. Onla yuzeysel bir seyler yaşadik benden pembemsi bi kan geldi. Zedelenmiştir belki dedik kapattik konuyu. çok gururlu biri bunları kaldırcak biri değil. Beni çok seviyo ben de onu. Çok düzgün biru. Ben de çok pismanim her gün tövbe ediyorum.Kizlar bana yardim edin işin içinden çikamiyorum.

Çok kıskançmış peehhhh
Çok namusluymuş anlamazmış peh peh peh
Resimlerin bile hesabını sorarmış ah canımmm
Kendisi yapıp zedelenince sorun yok, madem o kadar namuslu helali olmayan bir kıza ne demeye el sürüyor =)))
Böyle hastalıklı adamlara prim veriyorsunuz ya pessss

madem o kadar gururlu o kadar namus duskuu kendısı nıy evlenmeden senınle bırseyler yasıyor ????
bence sızı daha sımdıden bu kadar kısıtlayan bır adamla evlenmeyı falan dusunmeyın evlenmek demek zından hayatı demek degıldır ve ıster ıstemez hayatında baska ınsanlarda olacak kadın yada erkek farketmez hayat sevgılınden ıbaret degıl senın aıle ve arkadas ılıskılerıne, gecmısıne saygı duymayı bılmelı...!!

Yazık ya gerçekten üzülüyorum böyle kızlara. Geçmişini sevemeyen, onu geçmişiyle kabul edemeyen insanlarla beraber olabilmelerine anlam dahi veremiyorum. İlişki yaşayan kızların kendini kirli hissetmelerine, ikinci el kadın hissetmelerine ve bunu kendilerine yedirememelerine, buldukları insanların sığlıklarına ve böyle insanları hayatlarına soktuklarına inanamıyorum.

Baskıyı, şiddeti, hastalıklı bir kıskançlığı aşk sanıp peşinden gitmelerine, tüm hayatlarını bunun üzerine kurmalarına, bunu desteklemelerine şok oluyorum.

Üzülüyorum adınıza, harcadığınız zamana, emeklere, kaybolan hayatlarınıza üzülüyorum.

Back
X