• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR FİKİLERİNİZE İHTİYACIM VAR ZOR DURUMDAYIM

Keşke korkun bu olmasaydı da ben bu adamla evlensem mutlu olabilir miyim olsaydı. Öncelikle bu kadar kıskanç ve şiddete başvurabileceğini düşündüğünüz bir adamla evlendiğiniz de olacakları düşünün siz. Böyle bir manyak arkadaşım yolda iş arkadaşıyla selamlaştı diye ( öğretmenler ikisi de) bile dayak yedi ve 8 ay dayanamadı ayrıldı. Bu süreçte daha neler neler yaşamış ama 5 yıldır tanıdığı adamın kıskanç olduğunu biliyordu ama böyle manyaklıklar yapacağını tahmin edememiş ya da sizin gibi pembe gözlükler takmış o zamanlar bilemiyorum. Sonuç ayrılırken uzaklaştırma cezası aldı ve tayinini gizli şekilde yaptılar rahatsız edilmesin diye. Bence bu durumu tekrar düşünün.

Ayrıca böyle konularda yalan söylenmesinden hoşlanmıyorum ancak bu kadar katı kuralları olan birinin de evlenmeden sizinle yakınlaşması da doğru değil. Zedelenebileceğini düşünebilecek kadar yakınlaştıysanız siz ilk ilişkinizi yaşadınız demektir. Yani iki taraf da zevk aldı ve boşaldı. Bu durumda o zarın olup olmaması neden bu kadar önemli. Ayrıca ilişki sırasında zarın bozulmaması da mümkünken kimi neye ikna etmeye çalışıyorsunuz. Sizinle bu kadar yakınlaşan birine bu konuda hesap vermek zorunda değilsiniz. Eğer size evlenmeden dokunmayı reddeden biri olsa doğruyu söyleyin derdim. Nedeni bi insan ilkini karısıyla ya da kocasıyla yaşamak istiyorsa bunu hakediyordur. Yalan söyleyerek onun bu hakkı elinden alınmamalı. Ama bunu sadece bencilce istiyorsa kimsenin geçmişiyle ilgilenme hakkı yoktur.[/QUOTE
Pembe gözlük takan biri değil aksine mantıklı biriyim asktan gozüm kör olnadi. Ilk iliskisini benle yaşiyo nasil sevcegini bilemiyo nasil elinde tutcagını. Yanlıs yapiyo ama anlamiyo

Ben kadın dogum polıklngnde calıstım bır sure. Çok acı bır sey gordum yasadım orada.
Birgun yenı evlı bir cift geldi. Kız kızıl uzun saclı pek guzeldı adam hanzo ama bellıydı .
neyse adam dedıkı bızde ılıskı sonrası kan gelmedı falan neyse ıcerı muayne masasına yatarken kız, adam ve doktorumuz geldı adam once paravanın yan tarafında kaldı kız masaya yatarken dedıkı ben kendıme guvenıyorum ama esım ıcın geldım dedı.

Neyse muayne ettı doktor dedıkı esınız bakıre henuz zarı esnek anca normal doğumla bozulr sizlik bir durum yok adam ınanmadı tabı bunu ıma ettı doktor dedıkı ınanmıyosan gel gostereyım ama doktor bey de bende adamın bızım yanımızda egılıp karısının zarını kontrol etcegını tahmın etmedık ha öylesıne soyledı doktor bey.

Adam paraanın o tarafına gectı eğildi baktı kızcağız ağlamaya basladı.
tamam falan dedi adam ama ben yıkıldım o an bu ne cahıllık bu neyın saplantısı bu neyın sahiplenmesi.
Sıcayım sahıplenmesnıe ben onun.
O kadar iğrenc bır durum o kadar fenaydıkı yıllarr oldu atlatamadım hala cok sınırlenıyorum.

Böyle şeylere takılan ınsanların askına da sevgısıne de ınanmıyorum ben kime neyı kanaıtlıyolarsa.

Lanet olsun be.
Abartmiyorum okurken elim ayagim dolasti yuregim agridi. O kadin da butun bunlara ragmen o yaratikla hayati paylasmaya devam etmisse ona da yaziklar olsun.

Bu adam senle evlenmez soyleyeyim
Madem erkek arkadasa bile karsi senle niye sevisiyor? Bu mu durustluk bu mu namus?
Sana diyecek ki benle yaptiysan baskalariyla da yapmissindir ben gidiyorum
O demeden sen bas tekmeyi

Ben kadın dogum polıklngnde calıstım bır sure. Çok acı bır sey gordum yasadım orada.
Birgun yenı evlı bir cift geldi. Kız kızıl uzun saclı pek guzeldı adam hanzo ama bellıydı .
neyse adam dedıkı bızde ılıskı sonrası kan gelmedı falan neyse ıcerı muayne masasına yatarken kız, adam ve doktorumuz geldı adam once paravanın yan tarafında kaldı kız masaya yatarken dedıkı ben kendıme guvenıyorum ama esım ıcın geldım dedı.

Neyse muayne ettı doktor dedıkı esınız bakıre henuz zarı esnek anca normal doğumla bozulr sizlik bir durum yok adam ınanmadı tabı bunu ıma ettı doktor dedıkı ınanmıyosan gel gostereyım ama doktor bey de bende adamın bızım yanımızda egılıp karısının zarını kontrol etcegını tahmın etmedık ha öylesıne soyledı doktor bey.

Adam paraanın o tarafına gectı eğildi baktı kızcağız ağlamaya basladı.
tamam falan dedi adam ama ben yıkıldım o an bu ne cahıllık bu neyın saplantısı bu neyın sahiplenmesi.
Sıcayım sahıplenmesnıe ben onun.
O kadar iğrenc bır durum o kadar fenaydıkı yıllarr oldu atlatamadım hala cok sınırlenıyorum.

Böyle şeylere takılan ınsanların askına da sevgısıne de ınanmıyorum ben kime neyı kanaıtlıyolarsa.

Lanet olsun be.
Yuh be

Pembe gözlük takan biri değil aksine mantıklı biriyim asktan gozüm kör olnadi. Ilk iliskisini benle yaşiyo nasil sevcegini bilemiyo nasil elinde tutcagını. Yanlıs yapiyo ama anlamiyo
Ben size hakaret olsun diye söylemedim. Arkadaşımın durumu da öyleydi, kıskanmasını sevgiden aşktan sanıp hoşgörüyordu. Ve ilkokuldan beri hayatımda tanıdığım en olgun, en mantıklı insanlardan biridir. Ama öyle olmuyor. Yani siz şuan mutluyken yapma etme demek çok garip, sizin hayatınız sonuçta ama tecrübeler de varki malesef bu tip adamlar değişmiyor. Hayatınızı mahvetmenizden endişe ediyorum. Heleki sizin korktuğunuz mevzu sözkonusuyken daha da vahim şeyler olabilir. Mesela sizi daha önce ikinizin yakınlaşması mevzuundan bile vurmaya çalışacaktır. Bir kavgada en başta söyleyeceği şeylerden biri namusunuza laf etmek olacaktır. Başkasıyla ilişkinizi öğrendiğinde neler olur tahmin bile edemiyorum.

Özetle söylemeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Zaten böyle bir dürüstlüğü hakeden biri değil. 2. evlenme kararını vermeden önce hangi durumlarda neler yapabileceğini iyice gözlemleyin ve kararınızı ona göre verin. İnşallah mutlu olursunuz

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Benim 2 yıllık bi ilişkim var yakinda nişanlancaz. Erkek arkadaşım çok baskıcı kıskanç. Üniversite döneminde bi hata yaptım evlenceğimi sandığım kişiyle birlikle olduk bi kaç kez. Ve ben bunu şuanki sevgilime söyleyemedim. Ben de açık olmak istiyorum söylemek istiyorum ama bunu kaldırcak bi insan değil. Normal erkek arkadaş fikrine bile karsı. Üni.deki fotograflarimin bile hesabini soruyo bana kiskanıyo sadece benimsin diyo. Anlayış gostermesini beklemiyorum. yani ona söyleyemem. Onla yuzeysel bir seyler yaşadik benden pembemsi bi kan geldi. Zedelenmiştir belki dedik kapattik konuyu. çok gururlu biri bunları kaldırcak biri değil. Beni çok seviyo ben de onu. Çok düzgün biru. Ben de çok pismanim her gün tövbe ediyorum.Kizlar bana yardim edin işin içinden çikamiyorum.
Herseyi anlatmak zorunda degilsiniz emin olun onunda sizden sakladıkları vardir. Tovbe etmissiniz yolunuza bakin ama erkek arkadaşınız aşırı derecede kıskanç ise de evlilik icin bir daha düşünün

derdime derman derdime derman

sizin gibi konulari olan genc kizlari gordukce derin bir hicap duyuyorum.
esimle evlendigimde bakire degildim(ikinci evliligim), bakire olmadigimi da beraber yan yana gelmemizin 5inci dakikasinda soyledim. varsa acilarimi sirtlayarak, sevinclerime saygi duyarak yanimda oldu. butun bu surec icerisinde yillar boyu kavgalarimiz olmadi mi, sorunlarimiz olmadi mi? dolu... ama hicbirinde beni bir damla kanla vurmadi. konusu dahi gecmedi.

sizi oldugu gibi kabullenemeyecek birini sevmis olmanizi anlarim, bu durumdan dolayi bu bilgiyi ondan saklama karari almanizi bile anlarim ama kendinize bunu eziklik haline getirmenizi anlamam ve kabul etmem.

iliskinizde sorgulyacaginiz tek sey bu kadar baskici biri ile hayat kurup, mutlu olup olamayacaginiz olmali. bekaretiniz degil.

"Yüzeysel birşey yaşadık pembemsi kan geldi" deyince kabul etti.
Ama "sevgilimi sevdim, seviştim" dersen kabul etmeyecek öyle mi?!

Ban yemek istemiyorum. Yemin ederim sizin zihniyetinizden tiksiniyorum!!!

*Evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı biriyim bu arada.

En uzak durulması gereken adam tiplerinden. Siz de bir kadın olarak gururlu, kaldıracak biri değil vs diyerek hem kendinizi hem hemcinslerinizi aşağılıyorsunuz. Aferin

eğer erkek arkadaşınız da sizden önce biriyle beraber olmadıysa ve böyle bir şeyi kaldıramaz diyorsanız bu işi bitirin. kararına da saygı duyun.
amaaa yok o daha önce başkasıyla beraber oldu ama benim olmamı kabullenemez diyorsanız bu iki yüzlülüktür. siz de aynı şekilde onun anlayacağı dilden konuşun. gidin kızlık zarınızı diktirin. bir laf vardır bilirsiniz: öyle şeye böyle şey.. daha fazla detaya girmeyeceğim :)
burda kimse bana dürüstlükten bahsetmesin. resmen ikinci sınıf insan, alınıp satılan eşya muamelesi görüyor sırf bu yüzden kadınlar. gelinliğimizin üzerine bile kımızı kurdele bağlıyorlar hediye paketi misali. madem tek dertleri o - sanmıyorum ama - o zaman o problemi onların anlayacağı dilden çözün.

Lütfen kendini bu kadar değersizleştirme. Bu kafa yapısına sahip bir adamla evlendiğinde daha çok sorun yaşarsın. O zaman içinden çıkmak daha da zor olur. Bazı durumlarda yalnızca sevgi yetmez. Lütfen!

Back
X