Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yandan da böyle. Zamanla nasıl bir değişim görürüm?
Sırt kısmı iyi görünüyor fakat yandan cidden üst kısım top gibi. 3 aydan önce cok net yorum yapmak mümkün degil. Umarim inip dogal bir hal alır. Su an pek dogal görünmüyor.
Sırt kısmı iyi görünüyor fakat yandan cidden üst kısım top gibi. 3 aydan önce cok net yorum yapmak
mümkün degil. Umarim inip dogal bir hal alır. Su an pek dogal görünmüyor.
Doktorum da öyle diyor ama insan ne bileyim oturmuş sanıyor oysa sadece 1 aylık şu süreci bile çok çok iyi. Çok doğal bir burun istemedim çünkü kendi normal burnum da sorunsuz bir burundu biseyi yoktu olmuşken biraz havalı olsun istedim yüz hatlarim çok belirgin çünkü. Bakalım izleyeceğim süreciniAmeliyat olacağım ben de araştırdığım kadarıyla burun ucu şişi en son iniyormuş ve biraz da düşüyormuş bence zamanla değişme ihtimali yüksek
hangi doktora ameliyat oldunuz benim de kalın derili ameliyatı zzor oluyor revizyon olacam
İnstagramdan falan incele baya başarılı Emre ilhan kadar iyi. Birlikteler zaten. 6000 TL ye oldum çok iyi fiyata oldum.BAYAN OLUNCA KORKUOR İNSAN BENİM KESİ İZİ FELANDA VAR NE KADAR ÜCRETİ ACABA
hangi hastanede oldunuzİnstagramdan falan incele baya başarılı Emre ilhan kadar iyi. Birlikteler zaten. 6000 TL ye oldum çok iyi fiyata oldum.