- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi papatyasevilir
Bebek yapmışsın hayırlı olsun
Yıllarca ipekçilikte oturduk namazgah ta oturduk evler dökülüyordu ama bizde zaten sadece yatmaya gidiyorduk
Sonra çocuk olacağı zaman işe yakın olsun oralara taşınalım dedik çok kirayı da gözden çıkardık
Ama iyi evlerde insanlar kendileri oturuyor kiralıklara da kimse bakmadığı için akmayan kokmayan çocukla uygun ev bulamadık
Hala dolaşırken ah ah buralar îyi idi deriz ama işte çıcuk var bahçede bisiklet vs sitede oturuyoruz işte
Mesela insanların beklentisi farklı eşimin ablası var evin önü arsa idi bina yaptılar taşınayım diyor ama yakın falan değil dağ görünmüyormuş artık
Iş yerleri heykelde ama o o tarafa gitmiyor sıkışık diye oysa evde zaten az zaman geçiriyoruz biz kışın perdeleri bile açmıyoruz zira biz geldiğimizde hava kararmış oluyor
teşekkürler damdan;
konuma da yorum alabilirim senden vaktin olunca http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bakici-meselesi.909845/
biz de eski yaşadığımız yerde, çocuk var diye daha sakin bir muhitten ev aldık ama çok canımız sıkıldı oralarda :)
şimdi şehir merkezinde bir site bulduk, kiradayız.
özellikle çalışınca ihtiyaçlarının elinin altında olması daha önemli geliyor bana.
şimdi servisten iniyorum, manava bakkala kasaba yürüyerek gidip alışveriş yapıyorum, arada oğlumu parka bile götürüyorum.
alışkanlık eve gittiğimde, ay çok geç kaldım deyip saate bakıyorum, ohooo daha eşim işten bile çıkmamış