Kızlar fikir verin ne yapardınız

Evin rızkını kumara yatıran bir erkeğin baba olmaması gerektiğini düşünüyorum. Aile büyüklerinden destek alın

Çalışsın o , siz de paranın kontrolünü yapma şartıyla affedin . Harçlığını bile siz verin . Parası olmayınca böbreğini mi satıyor , korneasını mı artık kendi bilir .

Yalan benim kırmızı çizgimdir. Bir arkadaşımın yalanını yakaladığımda bile buz gibi soğurum. Eşim yapsa hiç affetmem.

Çalışsın o , siz de paranın kontrolünü yapma şartıyla affedin . Harçlığını bile siz verin . Parası olmayınca böbreğini mi satıyor , korneasını mı artık kendi bilir .
Onu yaptım ikincisinde maaş kartını ben aldım ama işyerinden yüklü para alıp yapmış

Konuya bagli.
Örnek bir: Faturayi yatirmadi. Sıkıcı ama konusulabilir.
Örnek 2: Baska bir kadini hamile birakti.
Örnek ikiye düştüm. Kocam bana 2 kere baska kadını hamile bırakmıcam diye söz verdi ama tekrar bırakmış: ((( sjdjdjfk. Neyse saptırmiyimmm

Kesinlikle konu önemli konu sahibi yazarsan daha iyi olur.

Kumarın söz üzerine bırakılmayacak kadar ciddi bir sorun olduğunu bilmiyorsunuz anlaşılan.
İstediğiniz kadar söz verdirin, bagımlıysa bir önemli yok.
Hamileliğiniz kumarı öğrendikten sonra mı oldu?
Tedavi olması lazım, ama işyerinden toplu para alacak kadar gözü dönüyorsa işiniz zor. Tedavilerde olumlu sonuç oranı yüksek değil üstelik.
Öyle kuru kuruya söz verdirip durmayın.

Kumar çıkılmayacak bir batak. Ben kumar bagımlılığı olan biriyle aşkından dağlara taşlara düşsem evli kalmazdım. Yani bence boşa çabalamayın çalışıyorsanız çocuğunuzun geleceği için boşanın çalışmıyorsanız da önce iş bakın sonra da yolunuza derim.

Aldim ailem biliyor.arkamdalar kararı bana bıraktılar.onun ailesi de biliyor.ne olacak bilmiyorum
O zaman otur ve etraflıca düşün bu erkekten adam olur mu dışardan bakılınca pekte olmaz gibi. Sen karnındaki bebeği ve kendini düşün ailen arkandaymış, kumarla sevdiğin adam mı? Yoksa arkandaki dağ gibi ailenle bebeğini büyütmek mi?

Kumar oynuyorsa verdiği söze aldanmayın..kumar birakilmiyor daha dogrusu bagimliliklar birakilmiyor ama birdenbire de baslamamistir...keşke evlenmeseydiniz..cocuk olacak diye de birakir diye dusunmeyin.

Kumar oynamış,söz vermiş yine oynamış,ölmek istemis ve bütün paraları batmış üstelik eşi hamile
Bu durumda birakirim dimdizlak bide yüklü nafaka alırim,tazminat isterim sonra gitsin oynasın.
Doğmamış bebeğin rızkını kumara veren adam iflah olmaz.
Yarın bir gün emekli olunca böyleleri emekli maaşlarını da kumara yatiriyor o derece.

Tedavi olmadan birakmak o onu gülüm. Evliligini riske atacak kadar bagimliysa tedavi de belki islemez. Parasizligin cilesini en cok kadin ve cocuklar ceker. O yüzden iyi düsün tasin. Allah yardimcin olsun

daha yeni evlisin, kumarda her şeyi kaybetti ve yalan söyledi 2 kere. böyle konuların olmazsa olmazı hemmeeennnn saniye kaybetmeden yapılan çocuktur da zaten. diycek bişey yok yani

Kumar çok büyük sıkıntı. İstersen aşkından geber ama o adam için çocuğunu heba etme. Yakınım olan birinden biliyorum.adam 70 yaşında öldü. Ölene kadar da oynamış. Öldükten sonra bütün bankalardan kredi ek hesap çekmiş. Çocukları arkasından fatiha bile okumadılar. Senelerce bir ekmek parası bulamadıkları zaman olmuş. Tefeciye bile bulaşmış. Kumar illetinden kurtulan olmaz diye düşünüyorum

Kumar, alkol, uyuşturucu, hatta sigara:) bağımlıları söz verdirseniz de yine devam ederler, bağımlılıktan eşine, ailesine söz vermeyle kurtulmuyor kimse, önce kendisinin kurtulmayı istemesi ve tedavi olması gerekiyor.

Evet böyle bir konu
üzülerek söylemeliyim ki bir çok kadın bu konularda söz alıp evleniyor ve eşleri sözlerini tutamıyor kadınlarda hem bu bağımlılıktan dolayı hemde asıl olarak söz tutulmadığı için kendisini değersiz hissediyor yani tabiki o zaman oo benim için herşeyden vazgeçiyor diye düşünüyor ki karşıdaki de böyle söylüyor ... ALLAH yardımcınız olsun en azından çocuğun hatrına eğer pişmansa ve uzman desteği alacak ise 1 kereliğine affedebilirsiniz kendi kendine zor başa çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…