- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Evin rızkını kumara yatıran bir erkeğin baba olmaması gerektiğini düşünüyorum. Aile büyüklerinden destek alınEsik kumar oynadı.iki.kere söz verdi.yeminler etti ama yine yapmış.butum paramız gitti.esime güvenim yok.belki herkese garip gelecek ama daha yeni evliyim seviyorum.evet mantıklı düşündugumuzde affedilmez ama hamileyim.oda zaten ölmek istiyordu.ben öğrenip kurtardım.bilmiyorum
Aldim ailem biliyor.arkamdalar kararı bana bıraktılar.onun ailesi de biliyor.ne olacak bilmiyorumEvin rızkını kumara yatıran bir erkeğin baba olmaması gerektiğini düşünüyorum. Aile büyüklerinden destek alın
Onu yaptım ikincisinde maaş kartını ben aldım ama işyerinden yüklü para alıp yapmışÇalışsın o , siz de paranın kontrolünü yapma şartıyla affedin . Harçlığını bile siz verin . Parası olmayınca böbreğini mi satıyor , korneasını mı artık kendi bilir .
Örnek ikiye düştüm. Kocam bana 2 kere baska kadını hamile bırakmıcam diye söz verdi ama tekrar bırakmış: ((( sjdjdjfk. Neyse saptırmiyimmmKonuya bagli.
Örnek bir: Faturayi yatirmadi. Sıkıcı ama konusulabilir.
Örnek 2: Baska bir kadini hamile birakti.
O zaman iflah olmaz bu adam . Boşan benceOnu yaptım ikincisinde maaş kartını ben aldım ama işyerinden yüklü para alıp yapmış
Kumarın söz üzerine bırakılmayacak kadar ciddi bir sorun olduğunu bilmiyorsunuz anlaşılan.Esik kumar oynadı.iki.kere söz verdi.yeminler etti ama yine yapmış.butum paramız gitti.esime güvenim yok.belki herkese garip gelecek ama daha yeni evliyim seviyorum.evet mantıklı düşündugumuzde affedilmez ama hamileyim.oda zaten ölmek istiyordu.ben öğrenip kurtardım.bilmiyorum
Kumar çıkılmayacak bir batak. Ben kumar bagımlılığı olan biriyle aşkından dağlara taşlara düşsem evli kalmazdım. Yani bence boşa çabalamayın çalışıyorsanız çocuğunuzun geleceği için boşanın çalışmıyorsanız da önce iş bakın sonra da yolunuza derim.Esik kumar oynadı.iki.kere söz verdi.yeminler etti ama yine yapmış.butum paramız gitti.esime güvenim yok.belki herkese garip gelecek ama daha yeni evliyim seviyorum.evet mantıklı düşündugumuzde affedilmez ama hamileyim.oda zaten ölmek istiyordu.ben öğrenip kurtardım.bilmiyorum
O zaman otur ve etraflıca düşün bu erkekten adam olur mu dışardan bakılınca pekte olmaz gibi. Sen karnındaki bebeği ve kendini düşün ailen arkandaymış, kumarla sevdiğin adam mı? Yoksa arkandaki dağ gibi ailenle bebeğini büyütmek mi?Aldim ailem biliyor.arkamdalar kararı bana bıraktılar.onun ailesi de biliyor.ne olacak bilmiyorum
Kumar oynuyorsa verdiği söze aldanmayın..kumar birakilmiyor daha dogrusu bagimliliklar birakilmiyor ama birdenbire de baslamamistir...keşke evlenmeseydiniz..cocuk olacak diye de birakir diye dusunmeyin.Esik kumar oynadı.iki.kere söz verdi.yeminler etti ama yine yapmış.butum paramız gitti.esime güvenim yok.belki herkese garip gelecek ama daha yeni evliyim seviyorum.evet mantıklı düşündugumuzde affedilmez ama hamileyim.oda zaten ölmek istiyordu.ben öğrenip kurtardım.bilmiyorum
Esik kumar oynadı.iki.kere söz verdi.yeminler etti ama yine yapmış.butum paramız gitti.esime güvenim yok.belki herkese garip gelecek ama daha yeni evliyim seviyorum.evet mantıklı düşündugumuzde affedilmez ama hamileyim.oda zaten ölmek istiyordu.ben öğrenip kurtardım.bilmiyorum
daha yeni evlisin, kumarda her şeyi kaybetti ve yalan söyledi 2 kere. böyle konuların olmazsa olmazı hemmeeennnn saniye kaybetmeden yapılan çocuktur da zaten. diycek bişey yok yaniEsik kumar oynadı.iki.kere söz verdi.yeminler etti ama yine yapmış.butum paramız gitti.esime güvenim yok.belki herkese garip gelecek ama daha yeni evliyim seviyorum.evet mantıklı düşündugumuzde affedilmez ama hamileyim.oda zaten ölmek istiyordu.ben öğrenip kurtardım.bilmiyorum
Kızlar size birşey soracağım.Esiniz size 2 kez söz vermesine rağmen aynı konuda üçüncü yalanida söylerse napardiniz
Bekledim ben 1 sene daha yeni hamileyim zatendaha yeni evlisin, kumarda her şeyi kaybetti ve yalan söyledi 2 kere. böyle konuların olmazsa olmazı hemmeeennnn saniye kaybetmeden yapılan çocuktur da zaten. diycek bişey yok yani
Kumar, alkol, uyuşturucu, hatta sigara:) bağımlıları söz verdirseniz de yine devam ederler, bağımlılıktan eşine, ailesine söz vermeyle kurtulmuyor kimse, önce kendisinin kurtulmayı istemesi ve tedavi olması gerekiyor.Esik kumar oynadı.iki.kere söz verdi.yeminler etti ama yine yapmış.butum paramız gitti.esime güvenim yok.belki herkese garip gelecek ama daha yeni evliyim seviyorum.evet mantıklı düşündugumuzde affedilmez ama hamileyim.oda zaten ölmek istiyordu.ben öğrenip kurtardım.bilmiyorum
üzülerek söylemeliyim ki bir çok kadın bu konularda söz alıp evleniyor ve eşleri sözlerini tutamıyor kadınlarda hem bu bağımlılıktan dolayı hemde asıl olarak söz tutulmadığı için kendisini değersiz hissediyor yani tabiki o zaman oo benim için herşeyden vazgeçiyor diye düşünüyor ki karşıdaki de böyle söylüyor ... ALLAH yardımcınız olsun en azından çocuğun hatrına eğer pişmansa ve uzman desteği alacak ise 1 kereliğine affedebilirsiniz kendi kendine zor başa çıkar.Evet böyle bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?