• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikir verin

Ayrıca sperm sayısı 5 milyon altı olduğu için devlet hastanesinde rapor çıkarıp tedavi fiyatını baya düşürebilirsin. Hangi ildesin bilmiyorum ama bu hakkından faydalan lütfen. 1 buçuk 2 aya çıkıyo rapor. Düşünme sürenizde bile çıkarabilirsiniz. Devlette çıkarıp anlaşmalı olan özel hastanede de kullanabilirsin.
canım eşte sperm 5 milyon altıysa kadını inceleme gereği duymadan direk rapor veriyolarmı devlette

canım eşte sperm 5 milyon altıysa kadını inceleme gereği duymadan direk rapor veriyolarmı devlette
Evet canm. Yani yine inceliyorlar seni tabi. Çünkü hormon ilaçlarına uygun musun değil misin birde kullanılacak ilaçları belirlemek için sende muayne oluyosun. Ama sperm 5 milyon altıysa sende sorun olsun olmasın rapor çıkıyor. Aşılama şartı falanda olmadan.

Evet canm. Yani yine inceliyorlar seni tabi. Çünkü hormon ilaçlarına uygun musun değil misin birde kullanılacak ilaçları belirlemek için sende muayne oluyosun. Ama sperm 5 milyon altıysa sende sorun olsun olmasın rapor çıkıyor. Aşılama şartı falanda olmadan.
ay çok iyiyiymiş. özele paramız kalmadı devlet hakkım duruyo. gerek duyarsak düşünüyorum raporu. ünide yaparız

ay çok iyiyiymiş. özele paramız kalmadı devlet hakkım duruyo. gerek duyarsak düşünüyorum raporu. ünide yaparız
Ünide çıkartıp anlaşmalı özel hastanede de kullanabilirsin. Ben öyle yapmştım.

Ünide çıkartıp anlaşmalı özel hastanede de kullanabilirsin. Ben öyle yapmştım.
devletle anlaşmalı olması gerekiyormuş özelin bide yaş 23 olması lazımmış sen söyledin ben araştırdım sperm sayısı 5 milyondan az olduğu zaman 3 yıllık evli olma şartı ve aşılama şartı ortadan kalkıyor

birde ilaçlar 2 bin lira tutuyorsa bin lirasını SGK karşılıyor tüp bebek 7.5 bin liraysa 4 bin lirasını kendin oduyorsun
Evet canm. Anlaşmalı olması lazım. Bazı yerler kabul etmiyor raporu. Fiyatta değişiyor hastaneye göre. Mesela ben ilk tedavide yarı yarıya düşmüştü. 5000 di hastane 2.500 ödemiştim. Neyden kötü. Böyle bir imkan varken faydalanmak gerek.

Evet canm. Anlaşmalı olması lazım. Bazı yerler kabul etmiyor raporu. Fiyatta değişiyor hastaneye göre. Mesela ben ilk tedavide yarı yarıya düşmüştü. 5000 di hastane 2.500 ödemiştim. Neyden kötü. Böyle bir imkan varken faydalanmak gerek.
ben 22 yaşındayım devlet 23 yaşından büyük olma şartı arıyor yani şimdilik devlet hayali de suya düştü

evet benim esimin spermi 2 milyon morfoloji %2 buna rağmen ben aradım sordum yaş sınırı var dediler
Anladm canm. Bizimde o zman 3 yıl evlilik şartı aranıyodu. Dolmasına 1 ay vardı. Sorun olmaz demişlerdi. Rapor çıkıncaya kadar dolmuş olur dediler. Hayırlısı olsun.

Back
X