Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyalarıkızlar fikir verin
niye sallanan beşik alma ihtiyacı duyuyorsunuzki. benim kızım beş aylık şimdiye kadar hiç sallamadım. yatağına yatırırım kendi kendine uyur. bence hiç gerek yok
bu arada benim oğlumdda doğduğundan beri yaağında kendi kendine uyuyor .ben sallanana bambu beşik almıştım onda bile sallamadım oğlum sevmiyo sallanmayı kendi kendine uyutmaya alıştırmak en doğrusu
Ne kadar şanslısınız kızlar.Valla benim oğlum beşiğinde sallanmadan uyuyamıyor.Oğlum kolikli bir bebekti 22 saat hiç uyumazdı sürekli ağlıyordu 4 ay bu şekilde geçti.Küçük bi beşiği vardı onda tam 3 saat sallardık sallamayı bırakınca gözünü açardı uykusuzluktan çıldırırdım.Gaz problemi veya koliği yoksa sakin bir bebekse gerek yok tabi.Ama benim oğlum hiç bir şekilde sakinleşmiyordu( Hamileyken sallanan beşik almıcamı çünkü bebeğimi sallamıcamı düşünüyordum.Çok karşıydım sallamaya.Ama büyük konuşmamak lazımmış(