• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikir verin :\

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
19 yaşındayım kepçe kulak olmak için para biriktiriyorum ailemden gizli bilirlerse konuşup durucaklar sonra ol dicekler ama ben bekleyemem sabırsızlanıyorum. Sizce ameliyatı onlardan habersizmi olayım yada bunu onlara nası anlatıyım . Habersiz olmakta hiç istemiyorum :\

Nasıl habersiz olabilirsinki? Basit bir operasyon mu? Bence söyle ailene. Eninde sonunda öğrenecekler.

onlardan habersiz olma bence. maddi olarak kendi kendine yetsen bile uzun bir nekahet dönemi geçireceksin ve onlara çok ihtiyacın olacak, rest çeker gibi algılanmak istemezsin bence. Bu kadar önemli bir karar alırken fikirlerini almaman hoşlarına gitmeyecektir emin ol, özellikle yaşın düşünülünce.

Bence ailene haber vermelisin. sonuçta bir ameliyat bu ve allah muhafaza bir terslik olsa ailenin hiçbirşeyden haberi olmamış olacak, bunu onlara yaşatmaya hakkın yok. Elbette çok önemli bir ameliyat değil ama neler duyuyoruz. En azından varsa ablana veya kardeşine söylemen iyi olur.

Kepçe kulak ameliyati olmak istiyorsunuz sanirim.. Siz paranizi biriktirince ve ailenize ben harcliklarimi biriktirdim. Bu durumdan çok rahatsizim. Operasyon geçirmek istiyorum. Drla görüşmelerinize ailenizle gidin. Bu tur şeyler habersiz olmamali

Arkadaşlar kiz tabiki kepçe kulak olmak için para toplamiyor, kepçe kulak ameliyatı olmak icin para topluyor eksik yazmis.
Konu sahibi, artik o ameliyat narkozsuz da yapiliyor. Gecen estetik international'in 15 dakikada narkozsuz, acisiz kulak düzeltme operasyonu haberlere cikti bir görüş istersen. Ve aileden gizli ne olursa olsun boyle birşey yapma. İkna etmeye uğraş gerçekten durumdan rahatsizligini anladiklarinda ikna olacaklardır.

Ameliyat bu ..oyle bi basina olmaz..ailenle konus ameliyatini ol..dogrusu bu

annnenlerden neden saklıyosun ne sorun ben anlayamadım bu amalıyat saklanmazz

Evet yanlış yazmışım . Haklısınız habersiz olursa daha kotu olur soylıcem ama işte nasıl :(

Tabikide haber vermelisin, ameliyat sonuçta, yeme içme gibi bişey değilki söylemeyesin.

Kızlar anneme söyledim ve çok karşı çıktı aslaa dedi :((( başka çare bırakmadı bana mecburen gizlice biriktirip yaptırıcam bende benden günah gitti :(((

Back
X