• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Fikirlerinize İhtiyacım Var!!!

solisss

yarına kalır da yanına kalmaz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
934
460
23
Herkese merhaba kızlar aslında çok mühim bir meselem yok ama yine de size danışmak istiyorum.
Ben iki yıllık evliyim düğünden önce hazırlıklar yapılırken kayınvalideme perdeleri ne zaman yaptıracaz diye sorduğumda bende tül vardı salonunun perdesi yaptırdım dedi bende sorun çıkarmadım ne olacak ki bi salon perdesi dedim geçtim evlendikten sonra eltimden duyduğum kadarıyla o perdeyi önce eltim 2 sene kullanmış o yeni eve geçince yeni yaptırmış ve kayınvalidemde eltime demişki eski perdeyi yıka ama deterjan kullanma deterjan kokmasın demiş sonra getirip evime takmış. İki yıl oldu hala bildiğimi bilmiyorlar söyleyip eltimi kötü etmek istemiyorum eşime değiştirelim dedikçe boş masraf diyor ne yapacam işin içinden çıkamıyorum çok zoruma gidiyor salak yerine koyuyorlar beni eltilerim görümcelerim eşim herkes haberdar ama benim bildiğimi bilmiyorlar ne yapabilirim çok zoruma gidiyor...

Kafana takma ya.

Belki parasi yoktur falan dicem ama bu kvler neden karisir ev hazirliklarinda. Birak cocuklar yepyeni alsinlar.

Keske bahsetseymis durumdan.

Ama iste bazen cevremizdekiler isguzarlik yapip bizi saf yerine koyarlar ama esas saf olan onlardir.

Maddi imkaniniz duzelince hemen degistir o perdeyi. Aklina olumsuzluklar gelmesin. Evinde huzurlu ol.

Canım bu o kadar dert edilecek birşey değil ki . Sırf bu yüzden salak yerine konulduğunu mu düşünüyorsun.

Hani açıklamasını yapsa sen zaten eminimki anlayısla karşılarsın. Diğer gelinle iş birliği yapıp böyle işlere girmek nye .. bence sen hiç ses etme sonra seni kötü cıkarır falan bunada şükür de

Onun yüzünden evimde huzur yok ki eltilerime karşı beni salak yerine koyuyor iki yıldır zor dayanıyorum yaptırmak istersek durumumuz var ama eşim onlara yaranacak diye yaptırmıyor.

Evet bana durumu izah etse sorun çıkarmazdım ki zaten pek sorun çıkaran biri değilim zoruma giden de söylememesi

Bir perde yuzunden salak yerine konmazsiniz merak etmeyin. Aldirmayin boyle basit seylere. Zamani gelir degistirirsiniz bir perde kac liradir alt tarafi?

Zaten sürekli onları kötülüyor bana

eşinden aldığın harçlıklarınla kendin git değiştir canım sorma bile sonrada git perdeyi eltine bu perdeyi kullanmak ister misin yenge senin mobilyalara uygun de

eşinden aldığın harçlıklarınla kendin git değiştir canım sorma bile sonrada git perdeyi eltine bu perdeyi kullanmak ister misin yenge senin mobilyalara uygun de
Bende öyle yapmayı düşündüm hatta kaynanama verip anne al deterjansız yıkadım demek isterdim ama şartlar el vermiyor eşim ailesine bizi yarandırmak için her şeyi yapar

2 yıl olmuş ya tamam hoş bir davranış değil de iki yılda ben olsa unuturdum offf çul çaput alt tarafı

valla bunun tek çözümü var,

evinize müdahale ettirecek kocalarla evlenmemek. sizin için biraz geç olmuş artık. ne diyelim.
Ben böyle olduğunu bilmeden evlendim artık bekarlar temkinli davransın çok zor gerçekten

Back
X