• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Fikirlerinize İhtiyacım Var!!!

Herkese merhaba kızlar aslında çok mühim bir meselem yok ama yine de size danışmak istiyorum.
Ben iki yıllık evliyim düğünden önce hazırlıklar yapılırken kayınvalideme perdeleri ne zaman yaptıracaz diye sorduğumda bende tül vardı salonunun perdesi yaptırdım dedi bende sorun çıkarmadım ne olacak ki bi salon perdesi dedim geçtim evlendikten sonra eltimden duyduğum kadarıyla o perdeyi önce eltim 2 sene kullanmış o yeni eve geçince yeni yaptırmış ve kayınvalidemde eltime demişki eski perdeyi yıka ama deterjan kullanma deterjan kokmasın demiş sonra getirip evime takmış. İki yıl oldu hala bildiğimi bilmiyorlar söyleyip eltimi kötü etmek istemiyorum eşime değiştirelim dedikçe boş masraf diyor ne yapacam işin içinden çıkamıyorum çok zoruma gidiyor salak yerine koyuyorlar beni eltilerim görümcelerim eşim herkes haberdar ama benim bildiğimi bilmiyorlar ne yapabilirim çok zoruma gidiyor...
Git perdeciden perdeyi al as oraya eşine de emri vaki yap. Sonra bana da böyle emri vaki yapmistiniz elimin eski perdesiyle dersin.

At bir makas " aaaa camasirmakinesi ne yapmis" de.. 4 senelik tul mus eskimiş bisi olmaz dersin gecersin...

Sorun eski yeni olması değil. Asıl sorun salak yerine konmak. Ben olsam yenisini taktırır bunu kv deme verir, bi başka ihtiyacı olana verirsin ben sıramı savdım dersin!!!

Annecim sence bu perde bizim evdemi daha guzel yok eltimdemi daha guzel duruyordu de :KK53: saka bir yana bosverin belki o an durumu yoktu.ama durumlari oldugu halde yaptiysa yanlis.eltinin eskisini neden kullanasinki.

O perdeleri cikarip, anneninkilerle degistir. Durumun olunca da anneninkileri degistir. Tek sorun perdeyse tabi.

koctasta falan 30-40 tl ye perde var
alın perdeyı bıgun hem eltınızı hem kayınvalıdenızı caya cagırın

perdenımı degıstırdın dedıklerınde..
evet sonucta zaten x eltımın kullandıgı perdeydı sende kullanmıssın anne ve fazlaca yıpranmıstı bırde deterjansız yıkadıgınız ıcın içine sınmıstı toz kokusu buda denk geldı aldım yenı yenı mıs gıbı deyın

Ben olsam perdeyi değiştirir, eskileri kayınvalideme götürür, "Ben yeterince kullandım, sıradaki gelinine verirsin!" derdim.

Sorun eski yeni olması değil. Asıl sorun salak yerine konmak. Ben olsam yenisini taktırır bunu kv deme verir, bi başka ihtiyacı olana verirsin ben sıramı savdım dersin!!!
Çok haklısın alsın kendisi kullansın sıra onda ve kızlarında.Atama bekliyorum bi sonuçlar açıklansa atansam ne yapacağımı biliyorum da

Annecim sence bu perde bizim evdemi daha guzel yok eltimdemi daha guzel duruyordu de :KK53: saka bir yana bosverin belki o an durumu yoktu.ama durumlari oldugu halde yaptiysa yanlis.eltinin eskisini neden kullanasinki.[/QUeltim yeni yaptırdı ve bende yeni evli olmama rağmen onların eskisini kullandım ailem de yaptırabilir ama sorun çıkaracaklar adım gibi eminim biz yaptıramıyor muyuz diye ailemde huzurum kaçsın istemiyorlar

Kızlar hatta bu tülün aynısı benim başka eltimde de var ve o 5-6 yıl önce yaptırmış perdelerini bu tül benim bi büyük eltimin değil benden iki büyük eltimin

Perdeyi yırt veya yak bı şekilde kullanılamacak duruma getir ama senin yaptığın belli olmasın
Sonra mecbur değişir

Bende öyle yapmayı düşündüm hatta kaynanama verip anne al deterjansız yıkadım demek isterdim ama şartlar el vermiyor eşim ailesine bizi yarandırmak için her şeyi yapar
Yok yok sen dediğim gibi yap cidden hem polemik e de girmemiş olursun al yeni perde onu da eltine teklif et

Perdeyi yırt veya yak bı şekilde kullanılamacak duruma getir ama senin yaptığın belli olmasın
Sonra mecbur değişir
nasıl olacak ki pek kimse gelmez ki bana çocuk olsa eline veririm makası yırt derim yok onlar gelincede kalabalık geliyorlar sık sık yıkayıp makinede yırtılsın boncukları dökülsün istiyorum yok hiçbir şey olmuyor

nasıl olacak ki pek kimse gelmez ki bana çocuk olsa eline veririm makası yırt derim yok onlar gelincede kalabalık geliyorlar sık sık yıkayıp makinede yırtılsın boncukları dökülsün istiyorum yok hiçbir şey olmuyor
Bilmemki mesela yıka takarken düğmesinin ordan yırtılıversin:))
Ya valla deselerdi tamam denirdi belki de böyle saf yerine koymak gibi olmuş

Elt
Yok yok sen dediğim gibi yap cidden hem polemik e de girmemiş olursun al yeni perde onu da eltine teklif et
Eltimin suçu değil ki kayınvalideyeu verecem o perdeyi hangi gün olsa ve deterjansız yıkadım deterjan kokmasın diye diyecem.
Köy kurnazına bak eltime deterjansız yıka eski olduğu anlaşılmasın demiş bi o akıllı

Bilmemki mesela yıka takarken düğmesinin ordan yırtılıversin:))
Ya valla deselerdi tamam denirdi belki de böyle saf yerine koymak gibi olmuş
Evet bana başta söylese sorun çıkarmazdım ki şu an bile çaktırmıyorum eltimi kötü etmemek için mantıklı düğmelerden başlayabilirim bu işe malesef ki çok sağlam bi perde

Back
X