• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Fikirlerinize İhtiyacım Var!!!

Evet bana başta söylese sorun çıkarmazdım ki şu an bile çaktırmıyorum eltimi kötü etmemek için mantıklı düğmelerden başlayabilirim bu işe malesef ki çok sağlam bi perde
Eşine de söyle ne içinde tutuyorsunki bildiğini bilsin
Eskir eskor kaç yıllık perde bu yani oluverir canım
Düğme kopar hoppala yırtılır

Eğer kendiniz çalışmıyorsanız ve eşiniz de para harcamak istemiyorsa gerekirse elinize geçen paralardan arttırın, biriktirin. Şık ve uygun perdeler oluyor normal perdecilerde. Değiştirin hemen. Bildiğinizi de bilsinler ama. Ne kadar ayıp.

Elt

Eltimin suçu değil ki kayınvalideyeu verecem o perdeyi hangi gün olsa ve deterjansız yıkadım deterjan kokmasın diye diyecem.
Köy kurnazına bak eltime deterjansız yıka eski olduğu anlaşılmasın demiş bi o akıllı
Ha sen Kv ye daha çok kızmışsın o zaman Kv ye ver bence de daha iyi

Eşine de söyle ne içinde tutuyorsunki bildiğini bilsin
Eskir eskor kaç yıllık perde bu yani oluverir canım
Düğme kopar hoppala yırtılır
Eltimi kötü etmek istemiyorum o söyledi tuhaflar laf söz çok oluyor hangi gün olsa da eltimin adını vermeden söyleyecem ayıp onların ayıbı

Eğer kendiniz çalışmıyorsanız ve eşiniz de para harcamak istemiyorsa gerekirse elinize geçen paralardan arttırın, biriktirin. Şık ve uygun perdeler oluyor normal perdecilerde. Değiştirin hemen. Bildiğinizi de bilsinler ama. Ne kadar ayıp.
Galiba bunu biraz yıpratıp elime geçen parayla yaptıracam

Eltimi kötü etmek istemiyorum o söyledi tuhaflar laf söz çok oluyor hangi gün olsa da eltimin adını vermeden söyleyecem ayıp onların ayıbı
Tabiki öyle
Ben olsam perdeyi parçalar bı akşam da kv falan toplanıldığında bana yeni diye verdiğin eltimin eski perdesi yırtıldı annecimmmm şimdi başkasının eskisi varsa ver onu takayım diye laf sokardim

Beklediğim bi mülakat sonucum var atanırsam zaten eşime bile ihtiyacım kalmaz o zaman gönlümce yaptırırım

Kay
Tabiki öyle
Ben olsam perdeyi parçalar bı akşam da kv falan toplanıldığında bana yeni diye verdiğin eltimin eski perdesi yırtıldı annecimmmm şimdi başkasının eskisi varsa ver onu takayım diye laf sokardim
Kayınvalde oyuncu ve fena yuvamı bile yıkacak potansiyelde huzurum için sustum allah bana iş nasip ederse hiç bi şey yapamaz artık

Dediğinizi yapacam perdeyi yıpratacam ve sık sık yıkayacam acaba yüksek derecede yıkamak yıpratırmı pedeyi zaten çamaşır makinemde üretim hatası var bahanem olur

Herkese merhaba kızlar aslında çok mühim bir meselem yok ama yine de size danışmak istiyorum.
Ben iki yıllık evliyim düğünden önce hazırlıklar yapılırken kayınvalideme perdeleri ne zaman yaptıracaz diye sorduğumda bende tül vardı salonunun perdesi yaptırdım dedi bende sorun çıkarmadım ne olacak ki bi salon perdesi dedim geçtim evlendikten sonra eltimden duyduğum kadarıyla o perdeyi önce eltim 2 sene kullanmış o yeni eve geçince yeni yaptırmış ve kayınvalidemde eltime demişki eski perdeyi yıka ama deterjan kullanma deterjan kokmasın demiş sonra getirip evime takmış. İki yıl oldu hala bildiğimi bilmiyorlar söyleyip eltimi kötü etmek istemiyorum eşime değiştirelim dedikçe boş masraf diyor ne yapacam işin içinden çıkamıyorum çok zoruma gidiyor salak yerine koyuyorlar beni eltilerim görümcelerim eşim herkes haberdar ama benim bildiğimi bilmiyorlar ne yapabilirim çok zoruma gidiyor...
İş işten geçmiş artık skmayın canınızı

Kızlar daha önce üye oldum ama ilk defa konu açıyorum ve mesaj yazıyorum hatalarım oluyor kusura bakmayın

İş işten geçmiş artık skmayın canınızı
İster istemez zoruma gidiyor eltilerin eskisini kullanmak salak yerine konulmak hiçbiri bildiğimi bilmiyor benimde zoruma gidiyor mesafe koyuyorum görüşmüyorum diye biraz dili kısaldı ama eşimi etkiliyor yani eşimde iş yok

Bi ara sinirden ağlayıp üsten azcık deldim ama görünmüyor bile
Yapamiyorsan cocuklarimla geleyim deligi komple acmaya, sen makas at bide makineye yikamaya ver esine astırt orda bir ciglik kopar ne olmus bu diye :rolleyes:

Yapamiyorsan cocuklarimla geleyim deligi komple acmaya, sen makas at bide makineye yikamaya ver esine astırt orda bir ciglik kopar ne olmus bu diye :rolleyes:
Valla çok makbule geçerdi buyrun gelin yıpratıp sürekli yıkayacam da yüksek derecede yıkamak yıpratır mı acaba perdeyi

Valla çok makbule geçerdi buyrun gelin yıpratıp sürekli yıkayacam da yüksek derecede yıkamak yıpratır mı acaba perdeyi
eveeettt 90 na at 3 saat ayarla veya suanki makinelerde bebek programi var ona at :KK48: icinede bir siyah corap .. Kacmis dersin :ıslık:..

Back
X