- 21 Şubat 2018
- 105
- 173
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
Çok teşekkür ederim cevap içingarsonlukla ne uzar ne kısalırsın. kurs sana daha iyi bi iş fırsatı sağlayacaksa ben kurs diyorum.
Elektrik tesisatı proje çizim kursuNe üzerine bu kurs?
İlerisi için size daha iyi imkanlar sağlayacaktır eminim. Eğer öyleyse tabiki kurs
Yani eğer bitrebilirsem bir belge sahibi olacağım ve elektrik projesi çizimi yapıp okuyabileceğim projeleri ama işte bir yandan da kurs bitince cebimde delik kuruş para kalmamış olacak ce o alanda bir iş bulamaz isem gerçi o haldr yine girerim garsonluk filan ayy resmen kendi kendime konuşmuş oldum kusura bakmayınKurstan sonra o alanda çalışma imkanınız nasıl. Maaş veya iş sizi tatmin eder mi mesela. Uzun vadede düşünün derim. Avmdeki işleri her zaman bulabilirsiniz ama bu kursun getirisi nedir ona göre hesaplayın.
Yani eğer bitrebilirsem bir belge sahibi olacağım ve elektrik projesi çizimi yapıp okuyabileceğim projeleri ama işte bir yandan da kurs bitince cebimde delik kuruş para kalmamış olacak ce o alanda bir iş bulamaz isem gerçi o haldr yine girerim garsonluk filan ayy resmen kendi kendime konuşmuş oldum kusura bakmayın
Elektrik proje çizimi için iş imkanlarını bilemiyorum tabi bu kursla ilgilendiğinize göre sizin az çok bilginiz vardır. Bu konuda temel bilginiz de varsa bikaç ay parasız kalmanızı telafi edebilirsiniz. En azından belli bir alana yönelmek bence daha doğru olur ama o alandaki iş olanakları ve size ne kadar uygun olduğu da önemli tabi.Yani eğer bitrebilirsem bir belge sahibi olacağım ve elektrik projesi çizimi yapıp okuyabileceğim projeleri ama işte bir yandan da kurs bitince cebimde delik kuruş para kalmamış olacak ce o alanda bir iş bulamaz isem gerçi o haldr yine girerim garsonluk filan ayy resmen kendi kendime konuşmuş oldum kusura bakmayın
Çok teşekkür ederimKurs kurs kurs
Geleceğini inşa etmek için.
Satış danışmanlığı vs herkes yapıyor. O işte uzmanlık olmasa da olur. Birkaç ay parasız idare edip, alacağın sertifika/uzmanlık sayesinde daha iyi işler bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?