Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Zeyzey_neyzen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
105
173
18
38
Hepinize merhaba kızlar sizr akıl danışmam gereken bir durum var şimdi ben bir kurs buldum yaklaşık 7 ay sürecek bu kurs elektirik tesisatı proje çizim elemanı yetiştiren bir kurs ve bu kurs'a gittiğim her ay için 500 tl para alacağım ama diğer yandan da bir kaç iş görüşmesi çıktı karşıma çoğu avm satış danışmanlığı vs gibi işler yada cafe garsonlık lütfen bana tavsiye verin ne yapayım eğer kursa gidersem bu zama zarfında az çok iyi veya kötü geçinecek kadar param var ama bir yandan da iş olayı kafamı kurcalamıyor değil ne yapayım hadi biraz akıl nolur

Kurstan sonra o alanda çalışma imkanınız nasıl. Maaş veya iş sizi tatmin eder mi mesela. Uzun vadede düşünün derim. Avmdeki işleri her zaman bulabilirsiniz ama bu kursun getirisi nedir ona göre hesaplayın.

Kurstan sonra o alanda çalışma imkanınız nasıl. Maaş veya iş sizi tatmin eder mi mesela. Uzun vadede düşünün derim. Avmdeki işleri her zaman bulabilirsiniz ama bu kursun getirisi nedir ona göre hesaplayın.
Yani eğer bitrebilirsem bir belge sahibi olacağım ve elektrik projesi çizimi yapıp okuyabileceğim projeleri ama işte bir yandan da kurs bitince cebimde delik kuruş para kalmamış olacak ce o alanda bir iş bulamaz isem gerçi o haldr yine girerim garsonluk filan ayy resmen kendi kendime konuşmuş oldum kusura bakmayın

Yani eğer bitrebilirsem bir belge sahibi olacağım ve elektrik projesi çizimi yapıp okuyabileceğim projeleri ama işte bir yandan da kurs bitince cebimde delik kuruş para kalmamış olacak ce o alanda bir iş bulamaz isem gerçi o haldr yine girerim garsonluk filan ayy resmen kendi kendime konuşmuş oldum kusura bakmayın

hah işte cevap bu:))

Elektrik proje çizimi için iş imkanlarını bilemiyorum tabi bu kursla ilgilendiğinize göre sizin az çok bilginiz vardır. Bu konuda temel bilginiz de varsa bikaç ay parasız kalmanızı telafi edebilirsiniz. En azından belli bir alana yönelmek bence daha doğru olur ama o alandaki iş olanakları ve size ne kadar uygun olduğu da önemli tabi.

Kurs kurs kurs
Geleceğini inşa etmek için.

Satış danışmanlığı vs herkes yapıyor. O işte uzmanlık olmasa da olur. Birkaç ay parasız idare edip, alacağın sertifika/uzmanlık sayesinde daha iyi işler bulabilirsin.

Back
X