Gebeliğe Hazırlık Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adesadra

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
582
464
303
Sakarya
Kızlar reglimin 10.günü yumurtlama gördüm testte(testi ekleyeceğim siz de yorumlarınız sevinirim)bugün yumurtlama testinin üzerinden 6 gün geçti,yoğun şekilde sarı akıntım oldu ve rengi bulanıktı,sanki regl olacakmışım gibi.Şimdi size sorum şu yumurtlamadan sonra 6.gun regl olmak mümkün mü?Ya da sizce ben mi testi yanlış yorumladım,aslında yumurtlama olmadı mı?Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim
20210604_165806.webp

Ben ovulasyon yaptıgım dönem bu koyulukta cıktıgında tecrübeli arkadaslara sormuştum pik değil ama yakın demişlerdi bikaç saat sonra gercekten de farketmişti içi de dolu olucak çizginin insan anlıyor zaten pik olunca siz bunu görünce birdaha yapmadınız mı

Ben ovulasyon yaptıgım dönem bu koyulukta cıktıgında tecrübeli arkadaslara sormuştum pik değil ama yakın demişlerdi bikaç saat sonra gercekten de farketmişti içi de dolu olucak çizginin insan anlıyor zaten pik olunca siz bunu görünce birdaha yapmadınız mı
Yaptım 4 saat sonra silikleşmisti,takip eden 3 gün daha yaptım daha da silindi.Şu var ki bunun öncesi hiç test yapmadım,şehir dışındaydım.Belki 1 gece önce daha koyuydu ben ertesi gün bu halini yakaladım ya da en koyu günü buydu ve bunu yakaladım,bilemiyorum kafam karıştı bu yüzden ama sanırım sabaha regl olmuş olurum,belki de bu ay yumurtlama olmadı o yüzden erken regl geliyor

Back
X