Önemli olan pazardır yeni işe başlarken.Siz İstanbul'da çok şirket var diyorsunuz fakat işin pazarı da orada.Bir de şu açıdan düşünün rakipsiz olmak çok iyi değildir bu tür işlerde ne kadar çok o işi yapan var ise insanların o işe aşinalığı o kadar olur.Talep de o kadar artar.Göze batar çünki.Bi nevi adım başı reklam ve teşvikdir rakip şirketler.Burada önemli olan bu şirketlerin arasında sıyrılıp farklı kampanyalar kalite hizmet bakımından sıyrılmak ün,isim yapmak.
Çanakkale'de de yaparsınız fakat şirketin sayısının az olduğunu söylüyorsunuz.Demek ki yöre halkı hala klasik düğün tarzında ilerliyor.Organizasyon şirketleri biraz da maddi açıdan külfet getiriyor.İnsanlar olaya bu şekilde bakabiliri.Piyasayı iyi araştırın.Müşterilerinizin şirketi kuracağınız alanda özellikle maddi durumunu gözden geçirin.Bilmediğiniz bir yerde işe atılmak biraz risklidir.
Özetle İstanbul'da hazır pazar var sizden önce organizasyon işini insanlara empoze etmiş şirketler var özel bi çaba harcamayacaksınız tanıtım için.Fakat Çanakkale için bi bilgim yok sadece şirket sayısına bakarak konuştum.Orada biraz uğraşabilirsimiz.