Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gördüğün gibi spesifik bir tercihim yok. Beğendiğim herşeyi internetten alırım.
Ancak tekstil ve ayakkabı her zaman banko sektordur. İlginç, modaya uygun parçaları yakaladın mı, seni tutabilene aşk olsun.
facebooktan sayfa oluşturdum ilk olarak bakalım ordan ürünleri beğenenler olursa ona göre şekillendiriyim hello kity bulursam toptancılarda senin için güzel olanlarına bakcam :)
canım teşekkür ederim. Ordan alınca üstüne vergisiydi falan derken pahalıya geliyo canım ancak kaliteli ürünlerde olabilir. Yinede çok teşekkür ederim sonuçta herkes güvenip ordan alamıyor biraz daha pahalı satsam ben ordan sorun olmaz belkide
kızlar banada yardım edin eşime ayakkabı alacağım şu site nasıl bilgisi olan var mı yada başka site tavsiyesi olanlar şu modeli çok beğendim de ayakkabisec.com/forza-ayakkabi-1218-beyaz