Her şeyi yaşamış birine aşık olmak

Hayır hayır yapma sakın bunu. Sen terapist değilsin psikolog değilsin bilir kişi değilsin bir insanı düzeltmeye çalışasın. Böyle bi erkekte asla düzelmez. Aynı kafa da aynı kültür de yaşamıyorsun. Düzgün bir kızsın lütfen böyle beş para etmez erkeklerle harcama kendini. Böyle erkek darbe yedikleri için falan böyle olmazlar karaktersiz oldukları için böyleler. Kılıf bulmayalım kandırmayalım kendimizi. İnsanlar çok kötü lütfen kimseye güvenme.

Hayır hayır yapma sakın bunu. Sen terapist değilsin psikolog değilsin bilir kişi değilsin bir insanı düzeltmeye çalışasın. Böyle bi erkekte asla düzelmez. Aynı kafa da aynı kültür de yaşamıyorsun. Düzgün bir kızsın lütfen böyle beş para etmez erkeklerle harcama kendini. Böyle erkek darbe yedikleri için falan böyle olmazlar karaktersiz oldukları için böyleler. Kılıf bulmayalım kandırmayalım kendimizi. İnsanlar çok kötü lütfen kimseye güvenme.
Teşekkur ederimm yapıcı konuşman için ❤

Selam kızlar
Yardımınıza ihtiyacım var eleştirin ama yargılamayın rica ediyorum. Şimdiden okuyup cevap verirseniz çok teşekkur ederim.

19 yaşındayım henüz hiç sevgilim olmadı flört oldu elbette ama hiç sevgilim olmadı bir erkeği geçtim öpmeyi elini bile tutmadım. Bunlar benim için çok özel ve kıymetli şeyler öyle şununla deneyeyim olmazsa öbürü gibi bir düşüncede değilim sadece biri olsun ilk ve sen olsun istiyorum bana böylesi daha gğzel geliyor. Her neyse biriyle tanıştım. Görmediği yaşamadığı şey kalmamış maâlesef memleketin altını üstüne getirmiş tabiri caizse çok yatıp kalkmış ortamcı biri evli kadınlarla bile beraber olmuş yani öyle söyleyryim. Ben çok büyük konuştum maalesef hiç olmayacak bişey oldu ve buna aşık oldum. Ama ne aşk... 3 yıldır ondan başkasını düşünemiyorum gerçekten. Çok denedim ama unutamıyorum . Ben onun istediği gibi biri değilim onunla düşüp kalkacak ben onun düzelmesini istiyorum kızlar işin özü

Ama gizli kutu gibi onu asla çözemiyorum aldatıldı mı darbe mı yedi asla anlayamıyorum sadece kimseye güvenmediğini biliyorum. Eğer takıldıklarından farklı olduğumuzu anlarsa olur muyuz ya da ortamı bırakır mı sizce (yaşı da var ergen değil) değişir mi sizce değiştirebilir miyiz neler yapabilirim?? Help me
Yaşıtın biri böyle olamayacağına göre kesin 30 larında hatta baya bir küsür 30 larında birine kafayı taktın normaldir kimse değişmez o hikayenin o saf masum kızı sen değilsin alemci oğlan bir gün herkesten farklı o temiz o masum kızı görünce birden bire aşık olmayacak o hikaye bu hikaye değil kullandırma kendini kart herife

19 yaş nerede 27 yaş nerede. Seni parmağında oynatır olan psikolojine olur. Her şeyi yaşamış benimle durulur ya da ben ona iyi gelirim falan onlar hikaye. Gerçek hayat öyle değil. Seninle gönül eğlendirir ondan sonra o hızlı hayatına geri döner. Olan psikolojine olur. Konuştuğun kişiyle yaş farkı bu kadar çok olmamalı

Teşekkur ederimm yapıcı konuşman için ❤
Seninle sevgili olmak istese seni tanımak ister zaten. Üç yıldır diyorsun ve henüz 19 sun. Lütfen tanıştığın takıldığın ortamlara dikkat et. Böylelerinden uzak dur. Seni cinsellik içinde kullanır bu kişi. Sen bu adamdan kurtul henüz hiçbirşey için geç değilken.

Cahilliğine veriyorum ama aklını başına toplamazsan başına büyük işler açarsın haberin olsun. Adam karaktersizin önde gideni ve asla düzelmez.

Evlilere bakan birini adam die koluna takıp gezdırıyor musun ? 3 sene önce aşık olduysan bu kaç yaşındaki evlilerle yatıp kalkıyor evlılık yaşı 30 u gectı malum

Selam kızlar
Yardımınıza ihtiyacım var eleştirin ama yargılamayın rica ediyorum. Şimdiden okuyup cevap verirseniz çok teşekkur ederim.

19 yaşındayım henüz hiç sevgilim olmadı flört oldu elbette ama hiç sevgilim olmadı bir erkeği geçtim öpmeyi elini bile tutmadım. Bunlar benim için çok özel ve kıymetli şeyler öyle şununla deneyeyim olmazsa öbürü gibi bir düşüncede değilim sadece biri olsun ilk ve sen olsun istiyorum bana böylesi daha gğzel geliyor. Her neyse biriyle tanıştım. Görmediği yaşamadığı şey kalmamış maâlesef memleketin altını üstüne getirmiş tabiri caizse çok yatıp kalkmış ortamcı biri evli kadınlarla bile beraber olmuş yani öyle söyleyryim. Ben çok büyük konuştum maalesef hiç olmayacak bişey oldu ve buna aşık oldum. Ama ne aşk... 3 yıldır ondan başkasını düşünemiyorum gerçekten. Çok denedim ama unutamıyorum . Ben onun istediği gibi biri değilim onunla düşüp kalkacak ben onun düzelmesini istiyorum kızlar işin özü

Ama gizli kutu gibi onu asla çözemiyorum aldatıldı mı darbe mı yedi asla anlayamıyorum sadece kimseye güvenmediğini biliyorum. Eğer takıldıklarından farklı olduğumuzu anlarsa olur muyuz ya da ortamı bırakır mı sizce (yaşı da var ergen değil) değişir mi sizce değiştirebilir miyiz neler yapabilirim?? Help me
off salak saçma işler yapma 19 yaşında ne bu deli divane aşık oldum naraları ? üstelik böyle birine ! Tv de izlediğin pembe dizi karakteri değilsin böyle bir tipi düzeltemezsin.

Ablacığım 19 yaşındasın minicik çocuksun. Her şeyi yasamış dediğin 30luk 40lık adamdır muhtemelen, ne işin olur, ne ortamda tanıştın🙄🙄 flört istiyorsan da yaşıtin, sana uygun bir oğlan olsun. Yeni nesil çıldırmış🙄🙄
içimden geçen yöntem.

Eklentiler

• 1000026958.webp
    1000026958.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 11
Kimseye güvenmiyormuş demek, vah vah.
Yaptığı pisliklere de bahane bulmaya çalışmayın, yok aldatıldı mı, darbe mi yedi.
Bazı insanlar dümdüz ahlaksızdır.
Böyle birinin düzelmesini beklemeniz de saçma ötesi. Kim bilir kimlerden ne virüsler yaşıyor bünyesinde. Neresinden bakılsa mide bulandırıcı.
19 yaşında ,gencecik kızın kendine layık gördüğünün böyle biri olması. 😐

Yahu ablcğım , ne işin var senin böyle bi herifle? Daha şimdiden ne öyle gurursuz gibi 3 yıldır aşğım vs sevgili değilsiniz ayrıca 16 yaşında mı tanıdın adamı? Mınıcıktın daha hâlâ kucuksun, hayatın tadını cıkart kendıne drama yaratma daha kımler kımler cıkacak karsına. Ne yapsan olmaz, cok uzulursun

Selam kızlar

Uzak dur üzülürsün.

Daha 19 yaşında aklını peynir ekmekle mi yedin ablacım hem de 3 senedir diyorsun 16 yaşından beri bu adama mi aşıksın? Aşk falan değil bu adamın ıssız adam triplerinden etkilenmişsin o kadar. Bunun gibi bir sürü var sokakta böylesini görünce kaçacaksın. Bunda hastalık falan da vardır önüne gelenle birlikte olmuş diyorsun. Kendi yaşıtın olan düzgün çocuklarla ilgilen

Back
X