Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruuj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruuj

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
353
20
118
İzmir
Kızlar internetten satış yapmayı düşünüyoruz. Muhasebeci falan hepsiyle konuştuk. Fakat sizce ne satmalıyız sizler en çok neler alıyorsunuz internetten

Utanmasam sigaramı internetten alacağım :)

İlginç ev dekorasyon ürünleri, makyaj malzemeleri, giyim, parfüm, ayakkabı, çanta, puzzle, ohooo.

Gördüğün gibi spesifik bir tercihim yok. Beğendiğim herşeyi internetten alırım.
Ancak tekstil ve ayakkabı her zaman banko sektordur. İlginç, modaya uygun parçaları yakaladın mı, seni tutabilene aşk olsun.

Makyaj malzemesi. Türkiye'de bulunmayanlardan olursa daha çok satarsınız. Bir de takı falan.

Kıyafet, takı en çok da telefonum için ekran koruyucu, değişik telefon kılıfları satın alırım.

Valla mutfak alışverişini bile internetten yapan bir insan olarak hemen hemen her şey olabilir diyorum. Giyim, ayakkabı ve kozmetik konusunda kişisel satış yapanları tercih etmem ama. Bfşrma garantisi ararım genelde. O yüzden çok iyi fiyat vermez ve çok kaliteli ürün satmazsanız zor olur. Garanti vermeniz gerekir.
Yöresel ürünler her halükarda gider gibi geliyor bana.

KOZ-ME-TİK!
AÇIN EN ÇILGIN MÜŞTERİNİZ OLAYIM!!
:D

İlginç ev dekorasyon ürünleri, makyaj malzemeleri, giyim, parfüm, ayakkabı, çanta, puzzle, ohooo.

Ancak tekstil ve ayakkabı her zaman banko sektordur. İlginç, modaya uygun parçaları yakaladın mı, seni tutabilene aşk olsun.
Aynen :)

Kızlar hepinizin ilgisine teşekkür ederim :) ben moda, makyaj, saç hepsine çok meraklı ve ilgiliyim. Çevremde herkes bu yüzden sürekli böyle bir atılım yapmamı söylüyor. Üniverste okurken bile arkadaşlarım hep söylüyordu. Şimdi araştırma yapıyoruz bakalım inş olur :)

Giyim de en çok mont mu elbise mi kot pantolon riskli çünkü :) bide yoksa iç çamaşırımı ? hafta içi gezicem toptancıları tasarım ve farklı ürünler almayı düşünüyorum ne olursa olsun

Kızlar internetten satış yapmayı düşünüyoruz. Muhasebeci falan hepsiyle konuştuk. Fakat sizce ne satmalıyız sizler en çok neler alıyorsunuz internetten
ayakkabi kiyafett makyaj malzemesi. Ben herseyimi netten aliyorum neredeyse ama turkiyede olmayan urunler olursa daha cok ilgi gorur.

Giyim de en çok mont mu elbise mi kot pantolon riskli çünkü :) bide yoksa iç çamaşırımı ? hafta içi gezicem toptancıları tasarım ve farklı ürünler almayı düşünüyorum ne olursa olsun
Şu an mevsim mont, kaban, trench-coat mevsimi. Elbiseler, trikolar, taytlar, hırkalar...
Kot pantolona girme evet dediğin gibi, iade- değişim bir sürü uğraşırsın. Şu yaşa geldim hala kot bedenini öğrenemedim sen düşün artık.
İç çamaşırında özellikle alt grupta iade-değişim kabul edemezsin. Ancak fantazi gecelik, vücut çorabı, seksi kostümler falan olabilir.Normal gecelikler, saten pijama takımları da olur. Çorap olur, eldiven, bere, şapka olur..
Hello kitty baskısı olan ne koyarsan alırım. Bunu da belirtmeden geçmeyeyim.

Kozmetik.. Nadir bulunan giysiler , sexy gecelikler... Yani heryerde bulunmayan şeyler..:)

Kızlar galiba iç çamaşırı yani seksi ve fantazi olanlar çok mantıklı gibi hem kargosuda basit olur :) bide benim gibi gidip almaya utananlar için de iyi bir fırsat olur :)

Hayırlı olsun,kozmetik,giyim,aksesuar herşey olabilir,ne satacağınızı belirledikten sonra web sitesi açın,muhasebeciyle konuştuğunuza göre işin maliye boyutunu,vergisi söylemiştir size zaten Maliye'ye kayıt olacaksınız ve irsaliyeli fatura keseceksiniz sattığınız ürünler için,ayrıca kargo firmalarıylada görüşün.

Kime sorarsınız sorun önce kıyafet der...

Hayırlı olsun,kozmetik,giyim,aksesuar herşey olabilir,ne satacağınızı belirledikten sonra web sitesi açın,muhasebeciyle konuştuğunuza göre işin maliye boyutunu,vergisi söylemiştir size zaten Maliye'ye kayıt olacaksınız ve irsaliyeli fatura keseceksiniz sattığınız ürünler için,ayrıca kargo firmalarıylada görüşün.
çok teşekkür ederim evet hepsini biliyoruz vergi değil de her ay 400 tl bağkura yatırmamız gerekiyomuş o biraz zorlucak sonuçta daha yayılmamış olcak ismimiz vs. Site kurmak da çok maliyetli. İlk önce sosyal ağlardan ekleyip ürünlerin tanınmasını düşünüyorum birazda birikim olsun bu şekilde diye bakalım hala araştırıyoruz inş başarırım. Bu ülkede üni okuyup benim gibi işsiz kalanlar bir şekilde gelir elde etmeye çalışıyor

çok teşekkür ederim evet hepsini biliyoruz vergi değil de her ay 400 tl bağkura yatırmamız gerekiyomuş o biraz zorlucak sonuçta daha yayılmamış olcak ismimiz vs. Site kurmak da çok maliyetli. İlk önce sosyal ağlardan ekleyip ürünlerin tanınmasını düşünüyorum birazda birikim olsun bu şekilde diye bakalım hala araştırıyoruz inş başarırım. Bu ülkede üni okuyup benim gibi işsiz kalanlar bir şekilde gelir elde etmeye çalışıyor
Vergide var canım olmaz olur mu sonuçta e- ticaret yapıyorsunuz.İster internet üzerinden satın,ister se dükkanınız olsun vergi mecbur ödeniyor.

Vergide var canım olmaz olur mu sonuçta e- ticaret yapıyorsunuz.İster internet üzerinden satın,ister se dükkanınız olsun vergi mecbur ödeniyor.
ay öyle demek istemedim :) hadi vergi neyse sattığın ürün üzerinden sonuçta ama bişi satamasanda 400-500 tl arası her ay bağkura ödüyorsun

Back
X