Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen :)Utanmasam sigaramı internetten alacağım :)
İlginç ev dekorasyon ürünleri, makyaj malzemeleri, giyim, parfüm, ayakkabı, çanta, puzzle, ohooo.
Gördüğün gibi spesifik bir tercihim yok. Beğendiğim herşeyi internetten alırım.
Ancak tekstil ve ayakkabı her zaman banko sektordur. İlginç, modaya uygun parçaları yakaladın mı, seni tutabilene aşk olsun.
Hehh ay çok teşekkür ederiz :)KOZ-ME-TİK!
AÇIN EN ÇILGIN MÜŞTERİNİZ OLAYIM!!
![]()
Utanmasam sigaramı internetten alacağım :)
İlginç ev dekorasyon ürünleri, makyaj malzemeleri, giyim, parfüm, ayakkabı, çanta, puzzle, ohooo.
Gördüğün gibi spesifik bir tercihim yok. Beğendiğim herşeyi internetten alırım.
Ancak tekstil ve ayakkabı her zaman banko sektordur. İlginç, modaya uygun parçaları yakaladın mı, seni tutabilene aşk olsun.
ayakkabi kiyafett makyaj malzemesi. Ben herseyimi netten aliyorum neredeyse ama turkiyede olmayan urunler olursa daha cok ilgi gorur.Kızlar internetten satış yapmayı düşünüyoruz. Muhasebeci falan hepsiyle konuştuk. Fakat sizce ne satmalıyız sizler en çok neler alıyorsunuz internetten
Şu an mevsim mont, kaban, trench-coat mevsimi. Elbiseler, trikolar, taytlar, hırkalar...Giyim de en çok mont mu elbise mi kot pantolon riskli çünkü :) bide yoksa iç çamaşırımı ? hafta içi gezicem toptancıları tasarım ve farklı ürünler almayı düşünüyorum ne olursa olsun
Hayırlı olsun,kozmetik,giyim,aksesuar herşey olabilir,ne satacağınızı belirledikten sonra web sitesi açın,muhasebeciyle konuştuğunuza göre işin maliye boyutunu,vergisi söylemiştir size zaten Maliye'ye kayıt olacaksınız ve irsaliyeli fatura keseceksiniz sattığınız ürünler için,ayrıca kargo firmalarıylada görüşün.Kızlar internetten satış yapmayı düşünüyoruz. Muhasebeci falan hepsiyle konuştuk. Fakat sizce ne satmalıyız sizler en çok neler alıyorsunuz internetten
çok teşekkür ederim evet hepsini biliyoruz vergi değil de her ay 400 tl bağkura yatırmamız gerekiyomuş o biraz zorlucak sonuçta daha yayılmamış olcak ismimiz vs. Site kurmak da çok maliyetli. İlk önce sosyal ağlardan ekleyip ürünlerin tanınmasını düşünüyorum birazda birikim olsun bu şekilde diye bakalım hala araştırıyoruz inş başarırım. Bu ülkede üni okuyup benim gibi işsiz kalanlar bir şekilde gelir elde etmeye çalışıyorHayırlı olsun,kozmetik,giyim,aksesuar herşey olabilir,ne satacağınızı belirledikten sonra web sitesi açın,muhasebeciyle konuştuğunuza göre işin maliye boyutunu,vergisi söylemiştir size zaten Maliye'ye kayıt olacaksınız ve irsaliyeli fatura keseceksiniz sattığınız ürünler için,ayrıca kargo firmalarıylada görüşün.
Vergide var canım olmaz olur mu sonuçta e- ticaret yapıyorsunuz.İster internet üzerinden satın,ister se dükkanınız olsun vergi mecbur ödeniyor.çok teşekkür ederim evet hepsini biliyoruz vergi değil de her ay 400 tl bağkura yatırmamız gerekiyomuş o biraz zorlucak sonuçta daha yayılmamış olcak ismimiz vs. Site kurmak da çok maliyetli. İlk önce sosyal ağlardan ekleyip ürünlerin tanınmasını düşünüyorum birazda birikim olsun bu şekilde diye bakalım hala araştırıyoruz inş başarırım. Bu ülkede üni okuyup benim gibi işsiz kalanlar bir şekilde gelir elde etmeye çalışıyor
ay öyle demek istemedim :) hadi vergi neyse sattığın ürün üzerinden sonuçta ama bişi satamasanda 400-500 tl arası her ay bağkura ödüyorsunVergide var canım olmaz olur mu sonuçta e- ticaret yapıyorsunuz.İster internet üzerinden satın,ister se dükkanınız olsun vergi mecbur ödeniyor.