- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi storm_angell
Niye cocugun olmuyor rahatsizligin nekibirde ben zaten çocukları çok severim ayrıca benim çocuğum olmama ihtimali yüksek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye cocugun olmuyor rahatsizligin nekibirde ben zaten çocukları çok severim ayrıca benim çocuğum olmama ihtimali yüksek
Çocukları uzaktaysa her zaman sizinle olmayacaklar ozaman.eski eşi trabzonda yaşıyor
biri 9 biri 4 yaşında
aldatma yüzünden ayrılmışlar kadın bununla evliyken başkasıyla kaçmış çocukların velayeti adamda ama kadın kaçtığı adamdan geri dönmüş çocukları almış
haklısın galibaMalesef iki cocuklu olan bir adamla evlenmen cok buyuk sknti olucaktir birsey desen olmaz kissan olmaz iyi niyetli davransan anlamazlar
Kendini mshvedersin kendine denk birini bulmaya calis bence birinden hayal kirikligina ugrsmisken yeni bir maceraya atilmak bu bana gore
Yaşın kaç ki?birde ben zaten çocukları çok severim ayrıca benim çocuğum olmama ihtimali yüksek
uzun zamandır siteyi takip ediyordum burada internette tanışıp evlenen ve mutlu olan kadınların hikayesini bayaa okudum.nitekim bende şuan internetten tanıştığım biri ile gayet seviyeli ve mutlu bir ilişkim var
ilk eşimden ayrıldıktan sonra birda hasla kimseyi sevemem diye düşünürken tam 6 yıl sonra kalbim güm güm atmaya başladı ve o enkazdan sonra halen yaşadığımı hisettim.
erkek arkadaşımın başından bir evlilik geçmiş.
iki çocuğu var
çocuklar annesinde kalıyor ve gelme imkanarı var ki gelsinler tabi ama ben bu sorumluğu kaldırabilirmiyim az bir sesimi yükseltsem çocukları üzermiyim
erkek arkadaşımın bursada evi var evlenip orada yaşamak istiyor kardeşi ve babası bursada
annesi babası ayrı şuan annesinde kalıyor annesi istanbulda kafam okadar karışıkki ne yapacağımı bilemiyorum sizin düşüncelerinize ihtiyacım var.
ben organ vericisi olduğum için doktorlar çocuk konusuna pek olumlu bakmıyor sağlık sorunları yaşama ihtimalim çok yüksekNiye cocugun olmuyor rahatsizligin neki
27 yaşındayım canımYaşın kaç ki?
Sevdiğin çocuklar evlendiğin adamın çocukları olursa nefret bile edebilirsin.
Uzaktan davulun sesi gür gelir.
tabiki çocuklarına bağlı zaten bu akşam trabzona gidiyor çocuklarını görmeyeÇocukları uzaktaysa her zaman sizinle olmayacaklar ozaman.
Tatillerde anca..
Kiii yakınında olsalar bile bir sakıncası yok...
Çocuklarına bağlı bir babamı peki, hergün arar sorar mı?
İhtiyaçlarını karşılıyor mu?
Sorumluluğunu bilen biri mi?
Bunlarada dikkat edin bence...
Ve bu iş merhamet ve sabır gerektiren bir iş...
Kendinize güveniniz varsa yapabilirsiniz...
ben organ vericisi olduğum için doktorlar çocuk konusuna pek olumlu bakmıyor sağlık sorunları yaşama ihtimalim çok yüksek
Ne sıklıkta görmeye gidiyor peki?tabiki çocuklarına bağlı zaten bu akşam trabzona gidiyor çocuklarını görmeye
Nasıl organ vericisi oldun?27 yaşındayım canım
olsun hamileleik donrminde sorunlar yasayan cok oldu sonucta bir umut varben organ vericisi olduğum için doktorlar çocuk konusuna pek olumlu bakmıyor sağlık sorunları yaşama ihtimalim çok yüksek
ya saçmalama ne alakası varKızlar herkes burda ewlenme sakın diye yorum yapmışlar..
Birsey sorucam ozaman size;
Benimde çocuğum var,
Benimlede mi ewlenmesinler ozaman çocuğum var diye anlayamadım....
Yoksa erkek daha mı zor bu konuda?
Ne demek istediğinizi anlayamadım ben...
Siimdi ben erkeklerin bu konuda cok zorlqnicaklarini zannetmiyorum ya hele birde bunua karsilicak olguntaysaKızlar herkes burda ewlenme sakın diye yorum yapmışlar..
Benimde çocuğum var,
Kaçmak mı, 20 yaşında mı?ya saçmalama ne alakası var
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Netten tanışmasa da normalde arkadaş ortamında tanışmış olsa bile,Siimdi ben erkeklerin bu konuda cok zorlqnicaklarini zannetmiyorum ya hele birde bunua karsilicak olguntaysa
Cocuklarla genellike bayanlar hasir nesir o.ur yrmrsiyle bakimiyla simdi bu bayan hafta sonu cocuklar gelse burda bir cok arkdastan goruyoruz obur kadi onu dolduruyo cocuk laf tasimaya basliyo falan fistik
Cocuklu bir bireyin evlenmesine karsi deiliz yalniz kendine denk olani evlensin
Si di bu arkadas netten tanismis ne kadar saglikli olabilirki bu durum adam kendi i cpk baskada tanitabilir lilyana bunlarida dusun sadece cocuk konusundan karsi deilim netten tanismislar o baska ilde sanirim o baska ne kadar birbirlerini tanicaklar ki birde burdan bak caim
Netten tanışmasa da normalde arkadaş ortamında tanışmış olsa bile,
Hiç bir şeyin garantisi yok cnm..
Uf yazdimi sonrqdan okudum tabletten yaziyorum ya canim saclamisim vazi yerlerde yazamamisim kusura bakma gariNetten tanışmasa da normalde arkadaş ortamında tanışmış olsa bile,
Hiç bir şeyin garantisi yok cnm..
Lili bu yapı meselesi. Aşkın alevli zamanlarında çocuğu göze alabilen biri daha sonra aynı çatı altında dayanamayacak bir hale geliyorsa bence seninle de evlenmesinler. benim için dünya bir taraf kızım bir taraf. Senin durumunda olsaydım evlendikten sonra kızıma yüz kıvıran adam benim kocam olamazdı. Bunu anlatmaya çalıştım ben kendimce.Kızlar herkes burda ewlenme sakın diye yorum yapmışlar..
Benimde çocuğum var,