Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var :/

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
Bayramdan 10 gün önce dugunum olacak ilk bi hafta balayi flan düşünmuyoruz. Eşim bana bayramda gidelim dedi. Yani yeni evli olacagimiz icin ortalikta gorunmemize gerek yok bayramda öyle ev ev dolaşamam dedi. İlk bir ay evli çiftler ortada dolanmamasi gerekirmiş.. Yani bayram da ailelerde bayramlaşmadan balayna gitmeyi dusunuyor ya da bir kac gun onceden. Ayip olur dedim ama biraz dedigim dedik. Sizce de ayip olmaz mi ailelerin elini öpmeden balayına çıkmak??? Fikirlerinize ihtiyacim var... Nasil ikna edebilirim onu

Türünün son erkeği kocan var hala ikna etme derdindesin arkana bakmadan kaç dicem de taşlanabilirim en iyi yol sakince konuşmak :KK66:
Sizce ayıp olmaz mı? :/ benim ailem biraz fazla önem verir böyle şeylere laf söz olmasından hiç hoşlanmam ://

Ayy canim kac kurtul. Balayina cikmadan annen ve kayinvalidene gider bayramlasir sonra da balayina gidersiniz. Kesinlikle bayramda balayi mantikli :)

Bayramdan 10 gün önce dugunum olacak ilk bi hafta balayi flan düşünmuyoruz. Eşim bana bayramda gidelim dedi. Yani yeni evli olacagimiz icin ortalikta gorunmemize gerek yok bayramda öyle ev ev dolaşamam dedi. İlk bir ay evli çiftler ortada dolanmamasi gerekirmiş.. Yani bayram da ailelerde bayramlaşmadan balayna gitmeyi dusunuyor ya da bir kac gun onceden. Ayip olur dedim ama biraz dedigim dedik. Sizce de ayip olmaz mi ailelerin elini öpmeden balayına çıkmak??? Fikirlerinize ihtiyacim var... Nasil ikna edebilirim onu
Balayı elbette önemli ama ben aileleride düşünürdüm sanırım. Yani evli olarak ilk bayramımda mutlaka Büyük'leri ziyAret etmek isterdim. Annemi çok özledim belkide ondan bu yaklaşımım ama herseyın yeri Önemi ayrı

Önce balayımı diyorsunuz :/
Tabi ki balayı önceliklidir benim için.Balayı geçtikten sonra eşle başbaşa yapılan seyehatlerin adı tatildir.balayı düğün yorgunluğu ve telaşının atıldığı eşlerin birbirini tanıyıp kaynaştığı dönemdir.kaç kurtul nasıl olsa sıkılacağın el öpmesi çok bayramlarınız olacak:)

Son düzenleme:
Sizce ayıp olmaz mı? :/ benim ailem biraz fazla önem verir böyle şeylere laf söz olmasından hiç hoşlanmam ://
Yahu niye ayıp olsun gönüllerini aldıktan sonra. Gitmeden güzelce ellerini öp dualarını al git. İşlerden dolayı bir daha imkanımız olmaz deyin birde. Ne güzel işte eşin böyle düşünüyor senin yerinde olmak isteyen bir sürü kadın var.

Balayı dediğin düğünden hemen sonra olur. Düğünden sonra 1 ay değil en katı adette bile 1 hafta ailelere gözükülmez. Ayrıca balayı dönüşü geçmiş bayramı kutlamak ve ailelerini zi görmek için ziyaret edebilirsiniz.

Bizim ki balayına çıkarken el öpme degil de bayram oldugu için laf soz olmasndan cekiniyorum cunku benim annem babam degil ama diger buyuklerim cok laf soz eder bu konuda. Ama sanırım siz kulak ardi edip gisin diyorsunuz. :) aslinda bende eşim dedigi gibi dusunuyorum oyle hemen ortaliga cikmamak gerek ama bayram işte :/

Bizde öyle gel bi hafta sonra el ôp diye birsey yok ama bayram olmasi beni dusunduruyor

Her bayram öncesi evlenmeyecek, her bayramda da balayına çıkmayacaksın herhalde.
Laf edecek birileri varsa, yeni evli bir çifte, neden bizi bırakıp balayına gittin diyecek anlayışta insanları zaten takma.
Ayrıca önümüzdeki yıllarda ailelerle öpüşüp koklaşılacak bol bol bayram seni bekliyor.

Adam cok hakli simdi siz bayramda gitmeseniz sadece annenlere deil teyze amca dayi derken kapi kapi gezmeniz gerekcek e sonucta yeni evlisiniz adamin bunu istememesi cok mantikli siz gidin balayina donustede el opersiniz

Bizim siteden bir kız bu söylediğinin aynısını ramazan bayramında yaptı. Ailesi çooook çooook uzulmus.

Bence önce ellerini öpun sonra gidin

X