• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..

bushed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
415
152
53
40
Nasıl başlıcamı bilmiyorum ama bu düşünce hep beynimi kemiriyor.gecen hafta eşimin arkadaşıyla msjlaşmasını gördüm.msjda arkadaşına üniversitedeki ortak arkadaşları olan bi kızı sormuş görüşüyo Musunuz diye?arkadaşı da yok görüşmüyoruz hayırdır demiş?o da bişi yok demiş.arkadaşı hemen hayırdır eşinle sorunlar mı var diye sormuş.eşim de yok bi sorun sadece kafam dağınık bu aralar demiş .akabinde de arkadaşı geçmiş unutulmuyor tabi senin aklın karışmış gel yanıma kafan dağılır gibisinden de bitirmiş msjı.ben bunu rastgele gördüm ve Nasıl ya diye kıvılcımlar sıçradı.eşimle sorunumuz yok nerden Nasıl bu düşünce oluştu onun kafasında anlamadım.tabi benim içim içimi yiyiyor sordum bunu gayet normal bi tavırla bunun sandığım gibi kafa karışıklığı olmadığı sadece keyfim yok şuan o msjda ne gördüysen o ama bunun senle alakası yok seninle sorunum yok dedi.hiç bi açıklaması yok kız kim dedim bişi demedi kestirip attıtabi ben bu tepkisizliğe karşı bağırdım bi açıklama yapmıycakmısın diyenine bişi yok,diğer odaya gittim daha sonra bu yanıma gelmeler sarılmalar fln yok öle şeyler demeler.ben tepkisiz kaldım.evde yabancı gibi olduk benim içimden konuşmak gelmiyoben çocuk düşünmeye başlamışken şimdi sevgisini sorgular oldum.benle normal konuşmaya devam ediyo surat astığımı da görüyor ama bişiler konuşmaya yanaşmıyor.uzun oldu kusura bakmayın ben sadece bundan sonra Nasıl tavır takınayım.aklımda şüphe belirdi ve karşımda hiç bişi olmamış gibi davranan bi adam bu arada 1.5 yıldır evliyim herşey iyi giderken böle bi durum olması güven kırıklığı oluşturdu bende

Lütfen fikirlerinizi belirtiniz.bazılarına belki basit gibi gelebilir ama gerçekten aklımınmeşgul ediyor

Meraba evli değilim yazdıklarınız şu olayı anımsattı bana...bi tanıdığım çocuk nişanlısıyla aynı evde kalıyor karı koca gibiler bi nevi...bi gün arkadaş ortamında az tanıdığım bu çocuk hakkında kaçak et diye bi mevzu açıldı ve açıldığı gibide kapandı....tek kız bendim olaydan sonra nişanlıma sordum neydi o kaçak et diye..cevap: çocuk başka ten arıyomuş bi süreliğine..bi nevi psikolog misali...o kadar igrençti ki nefret ettimm o çocuğu nerde görsem iğreniyorum..

Sizin olayınızda eşiniz belki şuçlu değil bilemiyorum...önemsiz bi konu belkide..bi anda aklına arkadaşı geldi merak etti o kadar belkide...aldatma gibi bi konu olacaksa önlemini alır mesajları silerdi diye düşünüyorum...

Dikkatli olun.. Allah yardımcınız olsun..İnşAllah hakkınızda en hayırlısı olur..

Ve biz hala konuşmuyoruz doğru dürüst.hayır nedenini bilmediğim bi durumla karşı karşıyayım 1haftadır soğukluk devam ediyor sanki ben bir şey yaptım da beni affetmesini bekliyorum.şu an ailemin yanındayız ama hala soğuk ve bu benim iyice Can'ımı sıkıyor.sorsan yok birşey ama bana bi yaklaşımı da yok.kafayı Yicem ya herşey yolundayken bir haftada olana bak iyice yabancı olduk!sizce beni mi zorluyo patlamamı bekliyor..bu ilişki sona doğru gidiyor mu sizce..

Back
X