kızlar fikirlerinize ihtiyacım vat :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
18-20 yaşında bir hayal dünyası üzerinden konuştuğunu düşünüyorsan birşey yazmazsın olur biter.. her insanın yaradılışı farklıdır bunu unutma kardeşim iyi günler..

Aman tamam ye adamın beynini,ellerimle büyüttüm falan filan sanırsın ki süt annesisin.
Erkek huzur ister sana minik bir uyarı,ellerinle büyüttüğün süt kuzunu bakmışsın başka bir kız kapmış.
Geçtiğin yollardan geçtik uyarı yaptık, anlayana...

Aman tamam ye adamın beynini,ellerimle büyüttüm falan filan sanırsın ki süt annesisin.
Erkek huzur ister sana minik bir uyarı,ellerinle büyüttüğün süt kuzunu bakmışsın başka bir kız kapmış.
Geçtiğin yollardan geçtik uyarı yaptık, anlayana...

bende senin yaşını inan çok merak ettim galiba ergenlikte falansın ya komik olma allah aşkına uyarın batsın..

cnm bence ani tepki vermişsin belkide sana uzak olduğundan böle huysuzlanıyodur.yanına gelince bişeyi kalmaz.bnm sevgilimde beni biraz görmesin böle huysuzlanıyor.İnşallah düzelirsiniz :) kırgınlığın sevginden dah baskın gelmiyordum umarımçoda hatasını anlayıp senin gönlünü alacaktır içini ferah tut bence :)

cnm bence ani tepki vermişsin belkide sana uzak olduğundan böle huysuzlanıyodur.yanına gelince bişeyi kalmaz.bnm sevgilimde beni biraz görmesin böle huysuzlanıyor.İnşallah düzelirsiniz :) kırgınlığın sevginden dah baskın gelmiyordum umarımçoda hatasını anlayıp senin gönlünü alacaktır içini ferah tut bence :)

İkinizde abartmışsınız bende. Ortada tartışılcak bi mezvu yok. Sen ister istemez çok panik yapmışsın ki haklısın bence askerde sonuçta. Oda sen okadar çok soru sorunca bi anda bunalmıştır e askerlik psikolojisi tabi. Olayın orada kalıp bitmesi gerekiyodu uzamış ama. Biraz sakin kal bakalım karşıdan bi adım gördüğün an hemen adım at uzatmayın derim.

sorun = iletişimsizlik

bence sorun ne biliyormusun sadece onun seni sağlıklı bir şekilde dinlememesi ve onun sorununun ne olduğunu sana anlatmaması bence kalk bir mesaj at konuşalım de sorunun ne olduğunu sakince sor muhtemelen o an kafası başka bişeye bozuktu ve senin hiç durmadan soru sormanda üstüne tuz biber oldu erkkeler böyle şekerim ne yapacağız bişey anlatmazlar söylemezler sonra çatacak tek kişiler var zaten o da biz kadınlar ne yapalım sevdiceğimizi kaybetmemek için ilk adımı biz atalım sonra baktın yumuşadı o zaman verirsin cezasını

bide diyolar ki uzaklış aşkı güçlendirir nerdeee :( inşallah .. şuan ses soluk yok ama belki arar temennim o yönde :(

İkinizde abartmışsınız bende. Ortada tartışılcak bi mezvu yok. Sen ister istemez çok panik yapmışsın ki haklısın bence askerde sonuçta. Oda sen okadar çok soru sorunca bi anda bunalmıştır e askerlik psikolojisi tabi. Olayın orada kalıp bitmesi gerekiyodu uzamış ama. Biraz sakin kal bakalım karşıdan bi adım gördüğün an hemen adım at uzatmayın derim.

bi adım atsa hemen atlıcam da susuyo işte hayırlısı herşeyin :(

Back
X