Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum , kardeş sayısı ve baba ilgisi

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Sizce eğer eşiniz Bebek yardımı konusunda eh işte durumundaysa ıkıncı Bebek düşünürüydünüz ? Eşim akşam gelıyor işten yorgunum vs dıyor sevıyor bebegı ama istedigim gibi ilgilenmıyor . Biri bana öyleyse eşin ıkıncı Bebek duşun üçüncüyü yapma zorlanırsın eşin yeterınce ilgilenmıyor dedı . Kendın yıpranırsın dedı bende uc kardeş olsunlar istiyorum ama artık istemıyorum sanki . Üzgünüm . Eşim dıyor Kı daha demin ilgilenırım nolcak . Dedım olsa başka Bebek ben onunla ilgilenırken sen büyüğüne bakacakmışım akşamları vs . Bakarım dıyor nolcak yerdiririm falan falan ama ben sana guvenemıyorum dedım ben yapamam hem çocuklar hem ev . İstemıyorum artık cocuk dedım oda bu sefer bak ne guzel Bebek şuna bak başka istemezmisin dıyo halbukı cok çocukçu biri degıl uc tane olsa yeter dıyordu bende aynı fikirdeyim ama bilemıyorum işte ben vazgcetım deyınce bu herıfcı Bı yumuşadı ama bılemıyorum of

Ama şimdiden "ben şöyle yaparken sen böyle yapar mısın" diye konuşmak doğru sonuç verir mi?
Vermez bence.. Bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor.
Belki eşiniz çok yardımcı olacak, yükünüzü hafifletecek, belki hiç olmayacak bunu şimdiden söylemesi ile bilemezsiniz, kendi de bilemez.

Bana göre de ideal 3 çocuk. Yani ben öyle istiyorum en azından, kardeşlik güzel

Ortalama 2 evlat sahibi olmak yeterlidir fazlası bu dönemlerden düşünülmez, yani ben düşünemem. Belçikadaki Kuzenime hayran kalırım üç cocugu yetiştirme kabiliyetini, ayrıca eşi de Öğlenden akşama kadar çalışıyor, fakat ona da helal olsun fazla ilgilenemese de çaba gösteriyor ve önemlisi olan bu. Hiç bir zaman beklentini yüksek tutma. Sonuçta eşinde eve ekmek parası getirme çabasında. Kendisi sırf isteğin için 2. 3. çocuğa bile razı, bu bu dönemlerde uygulamak ve ilerisi için düşünmek her insana yatkın gelmez. Dışarıdan konuşması basittir diyerekten ilişki ve çocuk konusunda eş den öte birisinin fikrine bakmamak gerek.

Sizce eğer eşiniz Bebek yardımı konusunda eh işte durumundaysa ıkıncı Bebek düşünürüydünüz ? Eşim akşam gelıyor işten yorgunum vs dıyor sevıyor bebegı ama istedigim gibi ilgilenmıyor . Biri bana öyleyse eşin ıkıncı Bebek duşun üçüncüyü yapma zorlanırsın eşin yeterınce ilgilenmıyor dedı . Kendın yıpranırsın dedı bende uc kardeş olsunlar istiyorum ama artık istemıyorum sanki . Üzgünüm . Eşim dıyor Kı daha demin ilgilenırım nolcak . Dedım olsa başka Bebek ben onunla ilgilenırken sen büyüğüne bakacakmışım akşamları vs . Bakarım dıyor nolcak yerdiririm falan falan ama ben sana guvenemıyorum dedım ben yapamam hem çocuklar hem ev . İstemıyorum artık cocuk dedım oda bu sefer bak ne guzel Bebek şuna bak başka istemezmisin dıyo halbukı cok çocukçu biri degıl uc tane olsa yeter dıyordu bende aynı fikirdeyim ama bilemıyorum işte ben vazgcetım deyınce bu herıfcı Bı yumuşadı ama bılemıyorum of

Valla erkekler 2 kategoriye ayriliyor bu konuda
1. cocuguna babalik ebeveynlik yapan, ortadaki bebegin/cocugun kendi evladi oldugunun bilincinde olan ve dunyaya getirdigi cocugun sorumlulugunu paylasan , cocugun kadinin vucudunun bir uzantisi olmadigini dusunen tipler. Ki biz bu tip erkeklere baba diyoruz.
2. cocugun sadece ''yapim'' asamasina katkida bulunup hamilelik dogum bebek bakimi, cocuk buyudugunde okul kres secimi yedirmesi icirmesi kiyafeti beslenmesi okul secimi odevine yardim derslerinin takibi vb diger konulari karisina ihale eden tipler yani cocugun/bebegin kadinin vucudunun bir parcasi dolayisiyla kadina ait ve ona bagli birsey oldugunu dusunen tipler. Yani kendi oz cocuguyla ilgilenmenin bir kadin isi oldugunu dusunen geri kafalilar.

Simdi sen kocan 1. ye mi 2. yemi giriyor karar ver ona gore 3-5 cocuk yap.

Valla erkekler 2 kategoriye ayriliyor bu konuda
1. cocuguna babalik ebeveynlik yapan, ortadaki bebegin/cocugun kendi evladi oldugunun bilincinde olan ve dunyaya getirdigi cocugun sorumlulugunu paylasan , cocugun kadinin vucudunun bir uzantisi olmadigini dusunen tipler. Ki biz bu tip erkeklere baba diyoruz.
2. cocugun sadece ''yapim'' asamasina katkida bulunup hamilelik dogum bebek bakimi, cocuk buyudugunde okul kres secimi yedirmesi icirmesi kiyafeti beslenmesi okul secimi odevine yardim derslerinin takibi vb diger konulari karisina ihale eden tipler yani cocugun/bebegin kadinin vucudunun bir parcasi dolayisiyla kadina ait ve ona bagli birsey oldugunu dusunen tipler. Yani kendi oz cocuguyla ilgilenmenin bir kadin isi oldugunu dusunen geri kafalilar.

Simdi sen kocan 1. ye mi 2. yemi giriyor karar ver ona gore 3-5 cocuk yap.
:super::KK9::KK9:

çok şaşırıyorum bu kadar çok çocuk isteyenlere gerçekten...
siz çalışmıyorsunuz sanırım,maddi durumunuz nasıl peki? 3 çocuğa maddi manevi yetebileiceğinizi düşünüyor musunuz gerçekten de??

Ben de bayılıyorum kalabalık ailelere. Ama hem totom yemiyor hem de yaş oldu 33 bu saatten sonra anca üçüz falan olursa...

bu yazıyı bir ben mi zor okudum yaa , oruç bütün organlarımı ele mi geçirdi :işsiz:

Yapma kardeşim yapma...
Hani burada kızıyorlar "ne alakası var,size mi soracaz" diyorlar ya...
Mutsuz bir evlilikte bir masumun canını yakmayın yok yere... Ne günahı var ki?

Çocuğu alıp 2 saat parka götürmüyorsa eşiniz,siz kafa dinleyin diye,
Yorgun,hasta olduğunuzda anlayış gösterip siz istemeden ihtiyaçlarını karsilayıp ilgileniyorsa,
Siz ev işi yemek vs yapamadığınızda çocuktan dolayı,anlayışla karsilıyorsa,
Maddi anlamda yetebilecekseniz düşünün 3 çocuğu.
Bakın bu yazıkdıklarımdan biri eksikse en basitinden ciddi anlamda yıpranırsınız. Değil 3 çocuk,ikinciyi bile düşünmeyin.

Back
X