Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum , kardeş sayısı ve baba ilgisi

Ya doğacak olan bebek olarak kalmayacak. İnsan olacak. O çocuğu tiyatro sinemaya götürebilecek misiniz? Eğitim moktan özel okula gönderebilecek misiniz? Okul bitse iş bulabilecek mi? Suriyeliler gelmiş her yere hastalık saçıyor..Dün hastaneye gittik, kızamık görülmeye başlamış ülkede... Bu kadar rezil bir durumda nasıl güvenebiliyorsunuz kendinize... aklımı çıldıracağım...

Ben de bayılıyorum kalabalık ailelere. Ama hem totom yemiyor hem de yaş oldu 33 bu saatten sonra anca üçüz falan olursa...
33 iyiymiş valla ben oldum 38 :süslü::süslü:
bebek çok güzel birşey,hayat neşesi elbette ama benim de yemiyor valla.hem iş hayatı,hem annelik ben maddi manevi yetemem ..

Şaka yapiyorsunuz dimi cok cocuk istemiyor 3 yeter diyor derken o_O cok cocuktan kastiniz 10 falan mi... esiniz yardimci degilse iki yeter.

Çok tatlısınız. 3 çocuk da baya çok çocuk bence.
Eşiniz haftasonları falan nasıl? O zamanlar yorgun olmadığında yani daha ilgili mi?
Oynuyor onla yorgun olmadıgı Zaman sevıyor tabı ama cocuk su an küçük daha cok emmdigi için bana muhtaç daha cok . Hastalandığımda tabi bakıyor ama bılemıyorum

Ya doğacak olan bebek olarak kalmayacak. İnsan olacak. O çocuğu tiyatro sinemaya götürebilecek misiniz? Eğitim moktan özel okula gönderebilecek misiniz? Okul bitse iş bulabilecek mi? Suriyeliler gelmiş her yere hastalık saçıyor..Dün hastaneye gittik, kızamık görülmeye başlamış ülkede... Bu kadar rezil bir durumda nasıl güvenebiliyorsunuz kendinize... aklımı çıldıracağım...
Türkuyede yasamıyorum bıde özel okul şart degıl bence Ya kesınlıkle şart degıl . Nice özel okulda okuyanları gördük ama surıyelıler konusunda haklısınız

Ama şimdiden "ben şöyle yaparken sen böyle yapar mısın" diye konuşmak doğru sonuç verir mi?
Vermez bence.. Bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor.
Belki eşiniz çok yardımcı olacak, yükünüzü hafifletecek, belki hiç olmayacak bunu şimdiden söylemesi ile bilemezsiniz, kendi de bilemez.

Bana göre de ideal 3 çocuk. Yani ben öyle istiyorum en azından, kardeşlik güzel
Evet aynen oyle düşündüğüm için bende üç çocuk istedım ama şimdi araftayım duruma göre karar vericem. Kardeşlık iyi . Kuzenlerı cokk var ama kardeş gibi olmaz . Kızıma dıyorum Kı ; kardeş yapmasam sana kızarmısın bana büyüdüğünde:) babası da uyuyor güya kendısı ; kızar tabi dıyor . E be herifoğlu sende istedıkelrımı yap ben senden yedı yirmidört hizmet beklemıyorum ki . Ben dedım yemek cocuk yetişemem hıç kusura bakma dedım eğer başka cocuk olurda oda bısey demedı . Cesıt çeşit yemek beklemez . Kahvaltı da hazırlamıyorum çünkü kalkamaıyorum bısey demez oyle anlayışlı konuları var yok degıl ama işte ilgilenme konusunda iki uc tane olurda Nasıl olur bılmıyorum. Belkı degısır belkı aynı ortada kalır .

Ben tiyatroya gıtmeyı tercıh etmıyorum bir kez gitmiştim hayatımda :) guzeldı gercı o ama önem verdıgım bısey degıl başka seylere önem verıyorum ben . Sinema ya bende uzun zamandır gitmıyorum . Hele büyüsün bakarız benım önceliklerim başka zaten

3 çocuk için tüm maddi manevi konular iyice bir gözden geçirilmeli. Böyle kötü bir devirde dünyaya çocuk getirmek bile zorlaştı. Eşiniz işten yorgun geldiği için yeteri kadar ilgilenemiyordur. Biriyle ilgilenemiyorken,ikinciyle pek ilgilenebileceğini sanmıyorum.

3 çocuk için tüm maddi manevi konular iyice bir gözden geçirilmeli. Böyle kötü bir devirde dünyaya çocuk getirmek bile zorlaştı. Eşiniz işten yorgun geldiği için yeteri kadar ilgilenemiyordur. Biriyle ilgilenemiyorken,ikinciyle pek ilgilenebileceğini sanmıyorum.
Haklısın ız o konuda . Dünya cok zorlaştı yaşamak cok zorlaştı

Ben insanlarda ki çok çocuk fikrini anlayamıyorum. Devir zaten zor. Hayat şartları günden güne düşüyor.. Senin en azından evladın var. Ha 1 tane. ha 10 tane. Ne fark eder ki. Önemli olan çocuğun sağlıklı sıhatli ve hayırlı olması değil mi?
Çok çocuğun da çok derdi olur. Az olsun, öz olsun..

Dört

beş altı :) cok cocuk bana göre bunlar

türkiyede yaşamıyormuşşunuz, sanırım yaşadığınız ülkenin koşulları daha iyidir, o yüzden 3 de 5 de düşünebilirsiniz ama başka bir üyeye tiyatroyu sevmiyorum sinemaya da gitmiyorum bunlar önceliklerim değil demişssiniz, bu düşüncenizi değiştirmeniz lazım, emin olun biz de bayılmıyoruz tiyatroda büskivi adamı, sinemada alvin ve sincapları seyretmeye, ama çocukların sosyal ve kültürel gelişimi her tür sanatsal aktiviteyle desteklenmeli, bunlar sizin zevkinize kalabilecek şeyler değiller. benim kalkıp ben süt sevmem o yüzden çocuğuma süt içirmeyeceğim demem ne kadar doğruysa sizin de ben sinema tiyatro sevmem götürmem demeniz o kadar doğru.

Ben tiyatroya gıtmeyı tercıh etmıyorum bir kez gitmiştim hayatımda :) guzeldı gercı o ama önem verdıgım bısey degıl başka seylere önem verıyorum ben . Sinema ya bende uzun zamandır gitmıyorum . Hele büyüsün bakarız benım önceliklerim başka zaten

Emin olun sadece meraktan soruyorum, nedir sizin çocuklarınız için öncelikleriniz?? Sinema yok, tiyatro yok, özel okul şart değil. Sorsak, şimdi sosyal etkinlikte şart değil evde kardeşleriyle sosyalleşir mi diyeceksiniz, iyi bir iş desek ona da ne gerek var herkes mühendis doktor mu oluyor diyeceksiniz?

Emin olun sadece meraktan soruyorum, nedir sizin çocuklarınız için öncelikleriniz?? Sinema yok, tiyatro yok, özel okul şart değil. Sorsak, şimdi sosyal etkinlikte şart değil evde kardeşleriyle sosyalleşir mi diyeceksiniz, iyi bir iş desek ona da ne gerek var herkes mühendis doktor mu oluyor diyeceksiniz?
Hayır Can'ım ne alaka şimdi . Allah aşkına türkuyede milyarlarca parayı özel okula vermeye kaç kişinin gücü yeter bu bir . Cocuk disiplinli olduktan sonra gayet devlet okulunda okur . Benım kuzenım tamamen kendı çalışmasıyla boğazıcı kazandı okudu ve su an cok ıyı yerde. Sosyal etkınlık tabıkı olacakkk. Herkes sinema yada tiyatroya götürerek mı büyütüyor cocuk Allah aşkına yapmayın . Benım etrafımda ellerınden gelen aktıvıtelerı yaparak büyüyen çocuklar var ve bızde oyle büyüdük Bı tarafımda eksıklık yok . Şu an Master ımı yapıyorum . Kucukken sınema tiyatro gıtmedıgm ıcın üzülmüyorum da sonradan gittim zaten gene gıderım . Tiyatro görücnce cocuk n'oluyor çağ mı atlıcsk. Sizin için cok mühim olabılır benım ıcın degıl ;)

Benım ıcın öncelikle anlayışlı dürüst bir insan olması ve iyi bir müslüman olması sonra okuması ve kendıne yetecegı kımseue muhtaç olmayacağı eşine bile bşr mesleği olması . Önceliklerım bunlar

Yengem kırkında yaptı dördüncüyü :) gayet memnun kısmet işi
kırkında yapmak marifet değiil ki ,dördüncü hem de..:) ben de 38 im ama gösterdiğim 25 ,ama vücut yaşı var enerji meselesi var..kısmet işi demekle olmuyor..istemiyorsan korunursun buna rağmen hamile kalırsan kısmet dersin..
kusura bakmayın ama kimse beni inandıramaz,4 çocukla da hakkıyla ilgilenebilyorum diyerek..mükün değil,zaman olarak enerji olarak ilgilenmek mümkün değil...
ha tabi çocuk yetiştirmeyi karnını doyurup ,üstünü giydirip okula göndermek olarak gören insanlar için çok çocuk normal ve herkes yapmalı...ama o değil işte çocuk yetiştirmek..

Back
X