İyi geceler kızlar :) daha önce de konu açmıştım ama işler iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı. Konuyu özetleyim hemen. Erkek arkadaşım ve ben 25 yaşındayız. Ünv bitmek üzere ben işe başladım bile. Biz yazın erkek arkadaşım askere gitmeden önce sözlenmek istedik. Önce ailesi kabul etti annemle annesi tanıştı vs. Gayet iyiydi herşey. Çeyiz hazırlama telaşına falan girdiler. Sonra ne olduysa oldu anlamadık. Yok askere git gel yok yüksek lisans yap bilmem ne diye erkek arkadaşıma ailesi baskı yapmaya başladı. Bizde istekleri doğrultusunda söz olayını ertelemeye karar verdik. Daha sonra iyice ileri gittiler beni istemediklerini açık açık belirttiler. Ablası telefonda tatlı dille hakaretler etti. Annesi herşeyden beni suçlama telefonları etmeye başladı. Bunlar böyle yapınca erkek arkadaşım böyle olmayacak istediklerini kabul etmekle hata yaptık dedi yine sözü ön plana aldık.. Bu kez annesi o kızla evlenirsen seni redderim. Senin annen yok artık öldü bilmem ne diye psikolojik baskılar yapmaya başladı. Babası arıyor annene bişey olursa sorumlusu sensin diye. Üstelik yaptığımız hiç bir şey yok. Annesine neden istemiyorsunuz söyleyin hemen şimdi ayrılcam, size saygısızlık, terbiyesizlik yaptıysa onu mahvedicem hemen ayrılcam dedi. Annesi yapmadı bizim yüzümüzden ayrılma diyor. Beni çok seven insanlar iş ciddiye binince benden nefret ettiler. Babası seni kızımız olarak kabul ettik diyordu şimdi istemiyor. Ablası arayıp bana derdini anlatıyordu şimdi kardeşini dolduran hain kız oldum. Annesi desen ayrı bi dünya. Anneler gününde aradım gayet sıcak samimi konuştu. Ama gelelim ki erkek arkadaşıma sürekli baskı yapıyorlar üstelik hiç bir kabul edilir bahaneyle gelmiyorlar. Nedensizce baskı yapıyorlar. Zaten herşeyi kafasına takan biri ödüm kopuyor bir şey olacak diye... Annesi babası yaşlı.. Onlar için de endişe ediyorum... Ne yapacağımızı bilemiyoruz artık akıl verin ne olur