Evet 3 testtede tam olarak negatif çıktı kist vardı bende zaten ama ilk defa bu kadar geciktiNegatif bence ben bişey göremedim
Silik bile çıkmamış
bence değilsin
Evet tam net negatif türkiyeye yeni yerleştim pek iyi doktor arıyorum şuan o yüzden size sormak istedim kızlar çünkü 3. Testim 2si yanlış olsa 3'de mutlaka çıkardı diye düşündümKan testi yaptırsana onlarla uğraşıcağına. kuzenimin 8. günde öğrendi hamile olduğunu. Silik bile değil, hamile olduğunu zannetmiyorum.
kan testi yaptır
Kan testi yaptır
Evet 3 testtede tam olarak negatif çıktı kist vardı bende zaten ama ilk defa bu kadar gecikti
Gecikme hamilesiniz anlamına gelmez ki mutlaka, hiçbir problem yokken de gecikebilir.
Doktora gidin, hem kan testi yapar kesin sonucu öğrenirsiniz, hem de varsa problemi öğrenirsiniz.
Kist için yurt dışında doktora gitmiştim yapacak birsey yok doğum yapınca o şekilde geçer demiştiBenim de olmuştu öyle, mevsimsel dedi doktor. Kist için ilan kullanıyor musunuz belki onlar yüzünden olmuştur. Ama doktora gidin mutlaka.
Evet aynı marka ama benim 3. Yapışım aralarında hep gün farkı vardıtestler hep aynı marka mı.bende test yaptığımda negatif çıkmıştı sonra değişik marka aldım pozitif çıktı.ilki yanlışmış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?