Kızlar fikri olan ?

birkisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
42
5
1
Kızlar bugün reglim gecikeli 13. Gün 3 defa test yaptım 3'ündede negatif çıktı sizce ne kadar güvenebilirim veya başına böyle birşey gelen var mı ? ((Haftaya doktora gidecem sadece başına böyle birsey gelen var mı danışmak istedim sizlere))

Son düzenleme:
Cok fazla gecikmis buyuk ihtimalle hamilesiniz bence.

Negatif bence ben bişey göremedim
Silik bile çıkmamış

Kan testi yaptırsana onlarla uğraşıcağına. kuzenimin 8. günde öğrendi hamile olduğunu. Silik bile değil, hamile olduğunu zannetmiyorum.

Ben evde yapılan testlere guvenmiyorum 2 ay öncede 3 tane ben yaptım hepsinde pozitif çıktı :) kan testinde tirt yani :)

Bide reglin geceli 13 gün olmuş. .kist vardır bence. Hamile olduğunu sanmıyorum

Gecikme hamilesiniz anlamına gelmez ki mutlaka, hiçbir problem yokken de gecikebilir.

Doktora gidin, hem kan testi yapar kesin sonucu öğrenirsiniz, hem de varsa problemi öğrenirsiniz.

Kan testi yaptırsana onlarla uğraşıcağına. kuzenimin 8. günde öğrendi hamile olduğunu. Silik bile değil, hamile olduğunu zannetmiyorum.
Evet tam net negatif türkiyeye yeni yerleştim pek iyi doktor arıyorum şuan o yüzden size sormak istedim kızlar çünkü 3. Testim 2si yanlış olsa 3'de mutlaka çıkardı diye düşündüm
kan testi yaptır
Kan testi yaptır

Gecikme hamilesiniz anlamına gelmez ki mutlaka, hiçbir problem yokken de gecikebilir.

Doktora gidin, hem kan testi yapar kesin sonucu öğrenirsiniz, hem de varsa problemi öğrenirsiniz.

Evet doktor arıyorum şuan pekte bilmediğim için yurt dışında yaşıyordum orda kasık ağrıları şikayetimden doktora gitmiştim kist var demişti ama ilk defa böyle bir gecikme yaşayınca panık yaptım birden

testler hep aynı marka mı.bende test yaptığımda negatif çıkmıştı sonra değişik marka aldım pozitif çıktı.ilki yanlışmış yani

Hamile değilsin, test negatif, doktora gideceğine bize mi soruyorsun? Evet hamilesin desek inanacak mısın yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…