Kızlar fikrinize çok ihtiyacım var

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Haftasonu sevgilimin mezuniyet balosu var ancak mekan gece elbisesi giyilecek ağır bir mekan değil spor bir yer yani.Ben de vizon rengi dizüstü etek,beyaz atlet ve spor tarz boyu kısa 3 düğmeli kolları kıvrılan lacivert renk bir ceket giyeceğim.Ayakkabı olarak da vizon rengi dolgu topuk burnu açık kafes modelli bir ayakkabım ve çantası var onları kullanacağım.Ancak şöyle bir sorunum var ki bacaklarımın bilek kısmında ve biraz üzerinde kıl batıklarının eseri yaralar var minik minik.Ince ten rengi çorap giymezsem çok dikkat çekiyor.Siz olsanız o kafes model dolgu topuk burnu açık ayakkabının içine burnu dikişsiz ince çorap giyer miydiniz?Çok mu dikkat çeker o çorap.Ya biliyorum Sally Hansen'ın bacak spreyi var bende o şu an memlekette,o yüzden çoraba muhtacım.Ne yapacağım ben ya bir akıl fikir verin kızlar:(

berkerim ve YagmurunElleri canlarım benim ya biliyorum onları da burası küçük bir yer Penti'nin Fit15'ini bile zar zor buldum.Onu hiç bulamam ki yaa:(Off internetten de sipariş etsem şimdi yetişmez ki off yaa:(Normal burnu dikişsiz çorap çok mu çirkin durur ki?

berkerim ve YagmurunElleri canlarım benim ya biliyorum onları da burası küçük bir yer Penti'nin Fit15'ini bile zar zor buldum.Onu hiç bulamam ki yaa:(Off internetten de sipariş etsem şimdi yetişmez ki off yaa:(Normal burnu dikişsiz çorap çok mu çirkin durur ki?

canım bulamazsan evde kendinde yapabilirsin çorabı biraz kesip sonra kestiğin yeri biraz kıvırıp dik istediğin gibi olur :40:

Ayakkabının modeline benzer bi fotoyu ekle öyle söyleyelim istersen
Lekelerin çok mu belli oluyor,sen kendin beğenmediğin için sana öyle geliyo olabilir

canım bacak fondotenı kullan daha ıyı olur .

ama sımdı super ınce coraplar da var ,varlıgı yoklugu bellı degıl .

burnu acık oluyor ,aksam da oldugu ıcın kımse farketmez onlardan kullan

Ayakkabının modeline benzer bi fotoyu ekle öyle söyleyelim istersen
Lekelerin çok mu belli oluyor,sen kendin beğenmediğin için sana öyle geliyo olabilir

Canım benim şu an beyaz peynir gibi bacaklarım daha bronzlaşamadığım için.Beyaz olduğum için de lekeler pek bi belli oluyor.Telefondan giriyorum KK'ya o yüzden yükleyemiyorum.Google görsellere dolgu topuk bantlı yazarsan ilk çıkan beyaz ayakkabı gibi.

burunlu corap dekoltelı ayakkabıya olmaz canım

canım bacak fondotenı kullan daha ıyı olur .

ama sımdı super ınce coraplar da var ,varlıgı yoklugu bellı degıl .

burnu acık oluyor ,aksam da oldugu ıcın kımse farketmez onlardan kullan

Burnu açık çorabı burada bulmam imkansız Fit15'i bile çok zor buldum canım.Bacak fondötenim vardı Sally Hansen'ın ama Izmir'de kaldı,normal fondöten sürsem Maybelline Affinitone kullanıyorum.Çok çaresizim ya en olmadı babet giyeceğim:S

penti bulduysan kesin oda vardır canım
olmadı sen kes çorabı dikkatlice ve dik

Burnu açık çorabı burada bulmam imkansız Fit15'i bile çok zor buldum canım.Bacak fondötenim vardı Sally Hansen'ın ama Izmir'de kaldı,normal fondöten sürsem Maybelline Affinitone kullanıyorum.Çok çaresizim ya en olmadı babet giyeceğim:S

cnm o zaman normal fondoten dene bakalım bugun ,akma fılan olacak mı

canım bu arada netten sıparıs vermen cok mu ımkansız tatlım ?

Şimdiii kararım şu yarın çorabı kesip dikiyorum evin içinde bir iki saat giyiyorum bakalım kaçacak mı.Sonra kaçarsa normal fondöten deniyorum.Bu arada ne olur ne olmaz diyerek sevgili anneciğime evimizdeki Sally Hansen bacak spreyini bi zahmet kargoya vermesini rica ediyorum:)

Yardımcı olan bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.Ve iyi geceler diliyorum:)Çok aklıma takılmıştı yaa sağolun:)

Back
X