- 20 Kasım 2023
- 404
- 86
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yagmur9091

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar öncelikle eşimle 5 aydır evliyiz çocuk yapmak istiyoruz 24 yaşındayım fakat ne yazık ki 5 aydır hamile kalamıyorum biliyorum az bir zaman diyeceksiniz ama hiç bir problem olmamasına rağmen neden hamile kalamıyorum bilmiyorum geçen ay adet günüm 10 gib geçti negatifti şimdi yine 5 günlük bir gecikme var ama idrar testi yine negatif neden olabilir diye düşünüyorum ve bu durum beni çok yoruyor ve üzüyor belirtileri bile yok hamileliğin hamile değilsem gecikme neden oluyor önceden hiç gecikme yaşamazdım gecikme olunca da umutlanıyorum neden böyle oldu bilmiyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Bence kendinizi dinlemeyin onceden gecikmezdi diyorsunuz demekki pisikolojik okadar takiyorsunuzki adet gecikmeleri yasiyorsunuz rahatlamaya dusunmemeye calisin evet insan dusunmeden edemiyor yada iciniz rahat edecekse bi doktora gidip genel bi problem varmi baktirin ayrica duzenli adet demek bi sorun yok anlamina gelmiyorMerhaba kızlar öncelikle eşimle 5 aydır evliyiz çocuk yapmak istiyoruz 24 yaşındayım fakat ne yazık ki 5 aydır hamile kalamıyorum biliyorum az bir zaman diyeceksiniz ama hiç bir problem olmamasına rağmen neden hamile kalamıyorum bilmiyorum geçen ay adet günüm 10 gib geçti negatifti şimdi yine 5 günlük bir gecikme var ama idrar testi yine negatif neden olabilir diye düşünüyorum ve bu durum beni çok yoruyor ve üzüyor belirtileri bile yok hamileliğin hamile değilsem gecikme neden oluyor önceden hiç gecikme yaşamazdım gecikme olunca da umutlanıyorum neden böyle oldu bilmiyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Kizlar yumurtalama olmuşmu ustekiler 8ocakta yaptim bugunde en altakini yaptimBence kendinizi dinlemeyin onceden gecikmezdi diyorsunuz demekki pisikolojik okadar takiyorsunuzki adet gecikmeleri yasiyorsunuz rahatlamaya dusunmemeye calisin evet insan dusunmeden edemiyor yada iciniz rahat edecekse bi doktora gidip genel bi problem varmi baktirin ayrica duzenli adet demek bi sorun yok anlamina gelmiyor
Bir şeyi ne kadar çok istersek o kadar olmuyor sanırımNasip Kismet bacim benimde hicbir problemim yok esiminde ama 4 aydir olmuyor![]()
Bence kendinizi dinlemeyin onceden gecikmezdi diyorsunuz demekki pisikolojik okadar takiyorsunuzki adet gecikmeleri yasiyorsunuz rahatlamaya dusunmemeye calisin evet insan dusunmeden edemiyor yada iciniz rahat edecekse bi doktora gidip genel bi problem varmi baktirin ayrica duzenli adet demek bi sorun yok anlamina gelmiyor
Dimi haklısınız o kadar takıyorum ki hasta olacagım artık sebepi ne diye doktora bile gittim bir problem yok dedi ama işte isteyince öyle oluyor demek kiBence kendinizi dinlemeyin onceden gecikmezdi diyorsunuz demekki pisikolojik okadar takiyorsunuzki adet gecikmeleri yasiyorsunuz rahatlamaya dusunmemeye calisin evet insan dusunmeden edemiyor yada iciniz rahat edecekse bi doktora gidip genel bi problem varmi baktirin ayrica duzenli adet demek bi sorun yok anlamina gelmiyor
Aynen oluruna birakmak lazimBir şeyi ne kadar çok istersek o kadar olmuyor sanırım
Bence oluruna birak cok gencsin ben 1 senelik evliyim 39 yasindayim 16 haftalik hamileyim benim tup bebek senin gibi genc olsam hic takmam cunku beyin ole biseyki kafana taktinmi yumurtlamayi durduruyormus istersen yumurtlama takibi kitler var onlrdan ol o günleri degerlendirmeyi deneDimi haklısınız o kadar takıyorum ki hasta olacagım artık sebepi ne diye doktora bile gittim bir problem yok dedi ama işte isteyince öyle oluyor demek ki
Teşekkürler artık oluruna bırakacağım yapacak bir şey yokBence oluruna birak cok gencsin ben 1 senelik evliyim 39 yasindayim 16 haftalik hamileyim benim tup bebek senin gibi genc olsam hic takmam cunku beyin ole biseyki kafana taktinmi yumurtlamayi durduruyormus istersen yumurtlama takibi kitler var onlrdan ol o günleri degerlendirmeyi dene![]()
Evliligin ilk donemlerinde adet duzensizligi olabilio. Tabi devam ederse bi dr a gorununMerhaba kızlar öncelikle eşimle 5 aydır evliyiz çocuk yapmak istiyoruz 24 yaşındayım fakat ne yazık ki 5 aydır hamile kalamıyorum biliyorum az bir zaman diyeceksiniz ama hiç bir problem olmamasına rağmen neden hamile kalamıyorum bilmiyorum geçen ay adet günüm 10 gib geçti negatifti şimdi yine 5 günlük bir gecikme var ama idrar testi yine negatif neden olabilir diye düşünüyorum ve bu durum beni çok yoruyor ve üzüyor belirtileri bile yok hamileliğin hamile değilsem gecikme neden oluyor önceden hiç gecikme yaşamazdım gecikme olunca da umutlanıyorum neden böyle oldu bilmiyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Merhaba kızlar öncelikle eşimle 5 aydır evliyiz çocuk yapmak istiyoruz 24 yaşındayım fakat ne yazık ki 5 aydır hamile kalamıyorum biliyorum az bir zaman diyeceksiniz ama hiç bir problem olmamasına rağmen neden hamile kalamıyorum bilmiyorum geçen ay adet günüm 10 gib geçti negatifti şimdi yine 5 günlük bir gecikme var ama idrar testi yine negatif neden olabilir diye düşünüyorum ve bu durum beni çok yoruyor ve üzüyor belirtileri bile yok hamileliğin hamile değilsem gecikme neden oluyor önceden hiç gecikme yaşamazdım gecikme olunca da umutlanıyorum neden böyle oldu bilmiyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim