- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Elti zaten geçmiş olsuna gelmiş? Kaynın gelmedi diye triplenmek ne alaka?
bana çok garip geldi……

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi ben kadın hastalığından ameliyat oldum genitalden öyle büyük bişey degil küçük bir operasyon. Ameliyata kadar da kendi annem de dahil kimseye bişey soymelemistim üzülmesinler diye ama ameliyat sözkonusu olunca demek durumunda kaldım eşime de dedim ki sadece aile içimiz bilsin annelerimiz falan çünkü mahrem bi konu herkese açıklama yapmak istemiyorum dedim. Eşimin akrabaları meraklı çünkü. Böyle defalarca uyarmama ramen eşim bi akrabasına söylemiş telefonda ameliyat oldu diye. Bende buna cok bozuldum. Eşi beni gördüğünde sorcak şimdi. Herkese açıklama yapmak zorunda miyim ya. Eşim bana bu saygısızlığı niye yapiyo. Eşime de güvenemicekmiyim
Eşimle konustum tartistim önce özür diliyo sonra da ben.buyum diyo napıcam ben.bu narsirtleee yaaa![]()
Nerdeyse 1 ay olacak şimdi gelebilirlerdi. Ben beni önemsemeyip umursamadiklarini düşündüğüm için öyle söyledim. Beni umursamayanı ben de umursamam gibisinden. Ama asla kin tutan birisi degilim. Eltime oyle bisey olsun yine önce giden.esimle biz oluruz. Sadece üzüldüm beni adam yerine koymuyolar mı diyeOff konu sahibi, ne kadar saçma düşüncelerin var, bir gram mantıklı değil bakış açın. Erkek adamın, bir kadın ameliyat olduğunda ne işi var evde? Aklı olan,,saygısı olan erkek gelmez kadının ameliyatında, ki adam gelmiş nasılsın demiş geçmiş olsun demiş.
Hastalık durumunda ne demek eşimi göndermicem, ne kadar saygısız ve kötü kalplisin.
Hem ameliyat sonrası ya mikrop kapsan, nasıl iyileşeceksin böyle sürüyle misafiri başında ağırlarken? Ben hiç görmedim ameliyat sonrası böyle kaynını geçmiş olsun diye evine bekleyeni.
Ben de böyle düşündüm işte ve üzüldüm. Anlamıyorum ya kimseye kötülüğüm yok hep iyi olma çabasındayım karsılıgına bakHasta ziyareti normalde kısa olur. Ama bunlar bildiğin umursamıyorlar. Ziyarete falanda gelmemişler, işleri varmış dışarıda onları halderken adet yerini bulsun diye sizi de aradan çıkarmışlar. Yani öyle özel bir zaman ayırmamışlar. Çokta kafanıza takmayın. Bir daha eltiniz hasta olduğunda hemen koşup ziyaret etmemeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz.
Yok ya nerdeyse 1 ay olacak ameliyat olalı hani beklerdim bi gelip oturmalarini çünkü biz olsak öyleyapardik. İşte insanlara fazla anlam yüklemeyeceksin. Ben fazla beklentiye girmisim sanirimKadın hastalığından ameliyat olunca bizde erkekler geçmiş olsuna gitmez. Ya da tam tersi olursa da kadınlar gitmez. Eltiniz de uğramış daha napsın ameliyatlı insanın evini altın gününe mi çevirsinler.
Ama öğrendiler sonuçtaKizlar eşimle ilgili ne yapmam lazim
Şimdi ben kadın hastalığından ameliyat oldum genitalden öyle büyük bişey degil küçük bir operasyon. Ameliyata kadar da kendi annem de dahil kimseye bişey soymelemistim üzülmesinler diye ama ameliyat sözkonusu olunca demek durumunda kaldım eşime de dedim ki sadece aile içimiz bilsin annelerimiz...www.kadinlarkulubu.com
Birde eski konuna, ameliyat olduğumu öğrenmesinler istiyorum yazmışsın. Şimdi de ameliyat oldum gelmediler her gün tribi atıyorsun. Allah akıl fikir versin.
Bana da deger versinler istemistim. Ben evime geldiklerinde mutlu oluyorumMillet hastayken lohusayken gelip zökzök oturan eş ailesine kurulur, siz çay muhabbeti yapacak kadar oturmadılar diye dertleniyorsunuz çok ilginç gerçekten.
Valla alinganligimda ustumde aslinda reglim yaklaşiyor. Burada sizlerle konuşmak iyi geliyoGeçmiş olsun da benim bildiğim hasta ziyareti kısa olur zaten. Hal hatır sorulur kalkılır yani. Bir de sanırım genital bölgeyle ilgili bir ameliyat geçirmişsiniz. Kaynınız ameliyatla ilgili soru falanda sormak istememiştir haklı olarak. Kendi kendinizi kuruyorsunuz bence.
KonizasyonNe ameliyati oldunuz
Kesinlikle doğru anlamışsiniz. AYNEN buna takıldim tesekkur ederimOnun takıldığı şey niye gelmediler değil ben değer veriyorum yardımcı oluyorum arayıp soruyorum aynısını neden onlar bana yapmıyor diye takılıyor bence
Ben de böyle düşündüm işte ve üzüldüm. Anlamıyorum ya kimseye kötülüğüm yok hep iyi olma çabasındayım karsılıgına bak
Valla siz böyle deyince cidden umursamıyorum artik. Heralde regl yaklasti yine sacmasapan duygusalliklar yasiyorum. Ne bilim hissediyorum böyle beni takmiyolar gibi pek. Biraz kayinvalidemde hep onlara agirlik veriyo beNi umursamiyolar pek ben de aliniyorum kendi kendime sinirleniyorumElti zaten geçmiş olsuna gelmiş? Kaynın gelmedi diye triplenmek ne alaka?bana çok garip geldi……
Eşim hep diyoki sen aileme karşi hep iyi ol birak onlar kötü davranirlarsa kendileri bilir. Biz hep iyi olalim diyoo ben de esimi kirmak istemiyorum. Beni kabul etmeleri için değil de eltimin değer gördüğü kadar bende.deger ve ilgi görmek istedim. Çünkü benim eksiğim ne. Beni önemsemiyolar o kadar. Merak ediyorum ne zaman ben de onları önemsemeyi bırakicam ve kafamdan bunları atıcam inşaAllahNiye hep iyi olma çabasındasınız, kendinizi kabul ettirmek için mi? Eğer bunun için yapıyorsanız vazgeçin bu davranışlarınızdan. Çünkü bu şekilde sedece ezilirsiniz.
Doğrudur benimde öyle oluyor regl zamanlarımda. Bambaşka biri oluyorum resmen.Valla alinganligimda ustumde aslinda reglim yaklaşiyor. Burada sizlerle konuşmak iyi geliyo