Kizlar fikrinize ve sakinleşmeye ihtiyacım var.

Ben sizi haklı bulmadım. Hasta ziyareti zaten kısa olur siz gidip hastanın evinde saatlerce oturuyorsanız yanlışı siz yapıyorsunuz. Gelmemesine takılmışsınız öncelikle onu kabul edin. Çok mu lazım elti, kayın? Kaldı ki geçmiş olsun nasılsın demişler. Daha fazlasını beklemeniz gereksiz. Siz eltinize onlar da size gelsin diye gidiyormuşsunuz demek ki. Burdan bu anlaşılıyor. Bir daha istemiyorsanız siz de gitmeyin. Siz istediğinizi yaparsınız ama eşinize karışamazsınız. Yetişkin adamı göndermemek gibi bir hakkınız yok.
Eltim ve kaynima yaptigim her şey sadece eşim içindir. Eşime tabiikide karışmam ama bana değer veriyosa böyle durumlarda o da öyle davranmalı. Onlar hem beni önemsemicekler ben de onlara kostur kostur gidicem işte o zaman daha çok ezilmem mi. Bu yüzden demistim eşimgitmesin diye

Eltim ve kaynima yaptigim her şey sadece eşim içindir. Eşime tabiikide karışmam ama bana değer veriyosa böyle durumlarda o da öyle davranmalı. Onlar hem beni önemsemicekler ben de onlara kostur kostur gidicem işte o zaman daha çok ezilmem mi. Bu yüzden demistim eşimgitmesin diye

Size geçmiş olsun demişler hatta eltiniz eve de gelmiş. Kapınızda mi yatmalılardı, ne bekliyordunuz başka anlamadım. Ortada bir ezilme yok ki. Hem mahrem kimse bilmesin herkese anlatmak zorunda mıyım diye geçirdiğiniz operasyonu eşiniz kimseye anlatsın istemiyorsunuz hem aynı operasyon için kaynım ziyaretime gelmedi diye sorun çıkartıyorsunuz. Bu kendinizle çelişmek oluyor. Değer görmediğinizi düşünüyorsanız veya içinizden gelmiyorsa kimseye bir şey yapmaya mecbur değilsiniz. Zaten içinizden geldiği için değil eşiniz için yapıyormuşsunuz. Bu da ayrı bir tuhaflık. Hem eşime karışmam diyorsunuz hem göndermem diyorsunuz. Yine kendinizle çelişiyorsunuz. Eşinizle siz yapışık ikiz değil iki farklı insansınız. Kardeşine gitmek isterse gider, istemezse gitmez. Siz eşinizin kardeşine gitmek isterseniz gidersiniz istemezseniz gitmezsiniz

Eşim hep diyoki sen aileme karşi hep iyi ol birak onlar kötü davranirlarsa kendileri bilir. Biz hep iyi olalim diyoo ben de esimi kirmak istemiyorum. Beni kabul etmeleri için değil de eltimin değer gördüğü kadar bende.deger ve ilgi görmek istedim. Çünkü benim eksiğim ne. Beni önemsemiyolar o kadar. Merak ediyorum ne zaman ben de onları önemsemeyi bırakicam ve kafamdan bunları atıcam inşaAllah

Eşinize göre hareket etmeyin. Olması gereken neyse ona göre davranın. Ayrıca birinin sizi sevmesi yada sevememesi sizin eksik yada fazla olmanızla da alakalı bir şey değil. Tamamen insanların birbirlerinden aldığı enerjinin uyması ile alakalı.

Sizin kadın hastalıkları ile ilgili olduğunuz küçük bir operasyon sonrası kayniniz neden gelsin yahu? O da kendisinin gelmesini gereksiz görmüştür muhtemelen.

Eşiniz size her yere en önde sürüklüyorsa bu kimsenin problemi değil. Onu kari koca çözeceksiniz.

Yani bazı insanlar kaos sever. Bana siz de öyleymişsiniz gibi geldi. Hasta yatan bensem hiç istemiyorum kimse gelsin gitsin. En fazla hastaneye gelir giderler. Evde ne diye milleti eğleyim hasta halimle. Hiç mi kafanızı dinlemek, yalnız kalmak istemyorsunuz? Kimi insan öyledir, hep kalabalıklar hep kaos. Önemsememiş olsalardı hastaneye gelmezlerdi. Benim eşimin tarafı hastaneye gelmez eve gelip yemek, ikram, çay beklerdi. En son eve sonra gelsinler dedim diye arama nezaketinde bile bulunmadılar. Şimdi zor girerler bu eve. İlişkilerin yıpranmaması açısından mesafe iyidir. Siz de aynısını yaparsınız benzer bir durumda.

Ben Hastanede yatarken bir arkadasim belki müsait degilim diy e hemsireden sadece mesaj yollamisti bir ihtiyacim olsa ariyim diye. Düsünceli erkek kadin hastaliklardan ameliyat olan birinin yanina da girmez zaten. Kayniniza bosuna bileniyorsunuz.

Ben ameliyat oldum ya esimin tarafindan geldiler gecmis olsuna sağolsun. Bitek kaynım gelmedi yakın oturdugumuz.halde. bende üzüldüm ve sinir oldum. Gelmemesine takilmiyorum da beni umursamiyolar mi diye sinirleniyorum kendi kendime
Ameliyattan sonra eltim 5 dakikaliğına girdi cikti nasilsin falan diye montunu bile cikarmadi oturmasıyla kalkmasi bir oldu alisverise gececeklermis. Bebekleri var onuda kayinvalideme birakmislar. Bana dediki hava guzel olursa geliriz dedi kaynimla. Kaynimda sadece eltimi kapidan birakti gecmis olsun nasilsin dedi iceriye girmedi.
Yani tamam sağolsunlar yine soylediler ettiler ama bugun hava guzel disariya cikmislar bi ugramiyolar .
Niye bu kadar takiyosun diyeceksiniz biz eltimin boyle durumlarinda hemen ilk biz gideriz yanlarinda oluruz ama onlar.beni umursamiyo mu buna.bozuluyorum.
Ve laf sokasim.geliyo insan bi gecmis olsuna gelmez mi.yuzyuze bakiyoruz diye
Ama gün gelip devran.dondugunde ben de esimi gondermicem böyle 5 dakika oturup kalkacam
Ayıp olan hasta ziyareti diye gidip 2 saat oturmak. Kendi kendinize kurulmayın. Bundan sonra siz de onların yaptığı gibi yaparsınız çünkü onların normali buymuş demek ki. Belki onlar da sizin arkanızdan bir geçmiş olsun demeye geldi 3 saat oturup homini gırtlak tüm evi yedi diyorlardır :D

Kaynınızın sizin şeyinizin derdine düşmemesi normal değil mi?
Rahatsız etmek istememişlerdir.
Daha uzun ne sorsalardı oturup, şeyin nasıl mı?

Ne kadar abartmışsın ya gelmişler işte. Drama Queen gibisin. Hasta ziyareti kısa olan makbuldür başında gardiyan gibi dikilsinler mi akşama kadar? dinlenmeye bırakmışlardır ben şahsen gitsinler dinleneyim diye düşünürüm.
Birde intikam laf sokma bilmem ne çocuk musun? Kendine başka uğraş bul bebekli insan onlar bırakıp gelmişler işte daha ne istiyorsun hastaliklar kol gibi gezerken hastahaneler de.
Ay ne kadar önemsiyor insanlar kendilerini bu kadar bu ne ego?

Ben ameliyat oldum ya esimin tarafindan geldiler gecmis olsuna sağolsun. Bitek kaynım gelmedi yakın oturdugumuz.halde. bende üzüldüm ve sinir oldum. Gelmemesine takilmiyorum da beni umursamiyolar mi diye sinirleniyorum kendi kendime
Ameliyattan sonra eltim 5 dakikaliğına girdi cikti nasilsin falan diye montunu bile cikarmadi oturmasıyla kalkmasi bir oldu alisverise gececeklermis. Bebekleri var onuda kayinvalideme birakmislar. Bana dediki hava guzel olursa geliriz dedi kaynimla. Kaynimda sadece eltimi kapidan birakti gecmis olsun nasilsin dedi iceriye girmedi.
Yani tamam sağolsunlar yine soylediler ettiler ama bugun hava guzel disariya cikmislar bi ugramiyolar .
Niye bu kadar takiyosun diyeceksiniz biz eltimin boyle durumlarinda hemen ilk biz gideriz yanlarinda oluruz ama onlar.beni umursamiyo mu buna.bozuluyorum.
Ama gün gelip devran.dondugunde ben de esimi gondermicem böyle 5 dakika oturup kalkacam

Açıkçası kaynımın gelip saatlerce oturmasını, sürekli sormasını bende istemem. Geçmiş olsun demesi yeterli.
Eltimlede muhabbetime orantılı olur. 6 eltim var. 5iyle hiç görüşmüyorum. Arayıp sormasa asla alınmam çünkü bende arayıp sormam.
Görüştüğüm birtane var oda ben ameliyat olduğumda toparlanmadığımda geldi az oturdu çıktı. Üzerinden biraz geçip iyileşince geldi oturdu bi kaç saat. Ama sürekli aradı sordu.

Onlar doğru olanı yapmış da sizin bunu anlamaya pek gönlünüz yok gibi.

Kendin gitmeyebilirsin de eşin ne alaka ona karışamazsın kardeşi o. İyilik yüze vurcaksan yapma zaten iyilik sende kalsın.

iyi de doğrusunu yapıyorlar. ameliyat oldunuz. Grip getirseler ,influenza getirseler , mikrop getirip enfeksiyon kaptırsalar size daha mı iyi anlamadım ki. babam gibisiniz. Aort anevrizması geçirdi. suni damar takıldı. yoğun bakımdan çıktıgı gun kaptı telefonu arayana sorana cevap veriyo. doğrudan kendısiyle konuşmayanların gelmeyenlerın çetelesini tuttu. Ölümden dönmüşsün taktığın şeye bak.

Back
X