kızlar fikrinizi istiyorum

ebaras

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
60
18
38
31
merhaba kızlar ben yeni üye oldum bi sorunum var ve bu konuda fikirlerinizi ihtiyacım var
yaklaşık 5 gün önce arkadaşımın kardeşiyle tanıştım ve ilk gördüğüm anda beyefendiliğiyle konuşmasıyla çok etkilemişti beni.Ama bişey söylemedim. Ertesi gün arkadaşım kardeşinin numaramı istediğini söyledi ve bende tmm dedim bana 1 gün sonra messaj attı o gün öyle konuştuk ertesi gün günaydın mesajı attım öğlene kadar mesajlaştık sonra bişey yazmadı nöbeti olduğunu bildiğim için akşam nöbetteyken nasıl gidiyor nöbet diye yazdım birazda öyle mesajlaştık ancak dünden sonra hiç mesaj atmadı. kızlar sizce neden olabilir çevrimiçide gördüm uyanmıştı. acaba çekiniyormu yoksa bana karşı bişey mi hissetmiyor (artık bende ilk atmak istemiyorum ) şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim

birşey olacağını sanmıyorum daha yeni tanışmışsınız bence biraz bekleyin o yazsın yazmazsa yazarsınız ya da arkadaşınıza sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…